Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 705
  • 656
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ха, забравих да коментирам четирите момичета, които играят младите Оя, Мерве, Арзу и Пелин.
Много добре са ги подбрали, да има визуална прилика, много добре играят децата.
И особено съм възхитена от младата Пелин. Освен голямата прилика, момичето прави същите характерни физиономии, които прави Пелин. Изглежда, че актрисата е добра имитаторка и е наблюдавала как играе Баде и я имитира, за да има прилика.

# 106
Младите актриси, играещи Арзу, Мерве, Пелин и Оя, са също супер.
Тюлин Язкан(младата Мерве) съм я гледала в “Приказка за Бодрум” и “Дъщерята на посланика”.
Джансу Туман(младата Арзу) я гледам в “Обещание”(Клетва)- Фериде(новата любима на Емир).

# 107
  • Варна
Здравейте!
Много се радвам, че ви открих. Около мен никой не гледа този перфектен, отвсякъде изпипан сериал, а споделянето и обсъждането е половината от удоволствието. Blush

# 108
Около мен никой не гледа този перфектен, отвсякъде изпипан сериал, а споделянето и обсъждането е половината от удоволствието. Blush

Никаква реклама не виждам на този сериал по БТВ. За сметка на това нон стоп вървят нови и нови трейлъри към "Безмилостен град" (сапунката от 20.00ч)

# 109
  • Варна
В началото имаше - помня, защото точно тази реклама ме накара да погледна за какво става дума, почти бях изтървала първата седмица. Но напоследък, наистина не съм забелязвала.

# 110
Да, имаше за старта на сериала. Но няма седмично промо, каквото правят за "Безмилостен град". Същото важи и за "Навсякъде ти", имаше само за старта, после ... никакво подсещане

# 111
Ами рекламират Безмилостен град , добре ,че зрителите не знаят колко е малоумен по-нататък Satisfied
Кой ''умник '' го сложи  в прайм тайма на БТВ ? ! Sweat Smile
Аз също се радвам ,че ви има ,защото няма с кого да  обсъждам този сериал , който доста е надраснал обикновените турски дизита   Smiley , но за съжаление го следя само по БТВ и съм по назад от вас .

# 112
  • Варна
Ами рекламират Безмилостен град , добре ,че зрителите не знаят колко е малоумен по-нататък Satisfied 
Той и сега не е много умен, ама го гледам,
единствено заради сеира на тъпата малка алчна патица Джерен 😈

И четирите героини са просто чудни - толкова типични! Едно към едно с реални персони, които съм наблюдавала в живота си. Дори съм била в позицията на Ойя (е, далеч в не толкова драматична ситуация, слава Богу! 😉). До ден днешен, когато срещна съученичката си, която беше моята Мерве, всичката ми кръв се качва в главата - след десетки години, бяхме в прогимназията - и веднага ме хваща яд, на мене си, защото си мисля, че се вдетинявам или че въобще не съм пораснала (на тези години, на които съм! 😟) ... докато тя ми се хили до ушите, все едно, че нищо не е било! все едно сме първи дружки! ... Мерве!! 😅

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 20:53 от Lora-Di

# 113
За по-нетърпеливите, които нямат Войо

22 еп. https://ok.ru/video/2162941037146
23 еп. https://ok.ru/video/2165719042650
24 еп. https://ok.ru/video/2168420108890
25 еп. https://ok.ru/video/2176189925978
с дублажа на БТВ.

Току що изгледах 26 еп. Интрижки и лицемерие нонстоп, както винаги.
Скрит текст:
Мина делото на Арзу и Мехмет, вече официално са разведени. Попечителството над децата получава Арзу.
Серхан уж свиква с т.нар. "връзка" на Оя и Едип, даже с Мерве ги канят на вечеря вкъщи.

# 114
  • Варна
Как само гледаха копчето, сякаш е нещо домъкнато от гордата с улова си котка ... гнусно и вонящо 😈 🤣🤣
Ама много ми е противно, това Бурджу - ужасно проста и дразнеща! ... Но пък, от друга страна, ме кефи, как прави Мехмед луд  😁👌  Голям мерак имаше, за лозе на баир и за таралеж в гащите 😈🤣🤣
Гьокче Бахадър е просто чудесна, определено се е разхубавила от  "Листопад" насам.
Баде Ишчил е прекалила с отслабването. В "Север-Юг" беше перфектна.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:26 от Lora-Di

# 115
26 еп. https://ok.ru/video/2178799635034
(за регистрирани)

# 116
Гьокче Бахадър е просто чудесна, определено се е разхубавила от  "Листопад" насам.

Определено тази жена е различна в двата сериала. Годините при нея са се отразили само в положителната страна. Аз наблюдавам всеки един персонаж и героиня. Гьокче Бахадър тук е страхотна. Няма нищо общо. Елегантна, стегната, красива. Мисля, че може да се конкурира по форма много по-успешно с треньорката по пилатес във филма.

# 117
  • Варна
Перфектна е тя, откъдето и да я завъртиш. Верно, че и ролята ѝ е много различна от онази, в "Листопад", но не е само това. Аз едва я познах в началото, дори надали щях да се сетя, че е оная захлупена Лейля, ако не беше горната ѝ устна - има много специфична форма и поне половин час ме човърка въпросът: " Къде съм виждала тази устна?!!" 🤔🤔🤔🤣🤣🤣

# 118
Не съм и фенка на Гьокче , но като Оя е чудесна .Поздравления за хубавата фигура , която е оформила , но определено е легнала под ножа на пластичен хирург , за това е по различна Grinning

≠===================
Да добавя - гледам братът на Мерве е същия лъжец и интригант , че и почти крадец от собствената си фирма .Дали Арзу както е нова у неопитна няма да му излови  далаверите ? Grinning

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 17:54 от Phillipine

# 119
  • Варна
Да добавя - гледам братът на Мерве е същия лъжец и интригант , че и почти крадец от собствената си фирма .Дали Арзу както е нова у неопитна няма да му излови  далаверите ? Grinning
И аз се питам същото. Късметът на начинаещия. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт