Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 717
  • 656
  •   1
Отговори
# 120
В 27 еп. много обрати, много чудо. Ето и линк към епизода https://ok.ru/video/2180244507226

Скрит текст:
Серхан вече ги излови Оя и Едип, че симулират връзка и открито ревнува. Оя се опита да представи пред всички, че са "скъсали", защото не може да се оплита повече в лъжи, но Едип инсценира, че иска "сдобряване". Какви планове има, само той си знае. Епизодът завърши как ги върна всички жени в 1996 и тамън започна да разказва на мъжете им (Серхан и Тайлян) какви са ги вършили милите им женички и епизодът свърши Grinning

# 121
  • Варна
Да добавя - гледам братът на Мерве е същия лъжец и интригант , че и почти крадец от собствената си фирма .Дали Арзу както е нова у неопитна няма да му излови  далаверите ? Grinning
И аз се питам същото. Късметът на начинаещия. 🤔
Обичайната филмова измишльотина. Човек без 1 ден стаж и опит хваща далавери и кражби дето вряли и кипяли и с опит не могат да хванат.
В реалността няма такова нещо.

# 122
  • Варна
Да добавя - гледам братът на Мерве е същия лъжец и интригант , че и почти крадец от собствената си фирма .Дали Арзу както е нова у неопитна няма да му излови  далаверите ? Grinning
И аз се питам същото. Късметът на начинаещия. 🤔

А пък Енвер - тюторът на Арзу (така да го опиша, дето тя ще му е асистентка) май започна да се заглежда в нея и да проявява интерес  като към жена, но не знам дали ще се развие такава интрига. Освен това да попитам - какво работи Мехмет? Прилича ми на нещо като да продава бижута в златарски магазин, така ми се стори.
Оффф аз май се обърках, т.к. гледах две турски серии напред и май там  се появяват тези многозначителни погледи. Сори.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 20:20 от Мира Мира

# 123
  • Варна
И на мен ми се струва, че Енвер гледа Арзу с едни лъскави очета 😜
Много ме изкефи Мехмед - как посиня от яд, като видя Арзу, наконтена да се вихри из офиса и как всички са във възторг от нея. Хем сърби, хем боли. Пишман стана, че ѝ отказа издръжка и сам я прати на работа. 😈😁

# 124

Много ме изкефи Мехмед - как посиня от яд, като видя Арзу, наконтена да се вихри из офиса и как всички са във възторг от нея. Хем сърби, хем боли. Пишман стана, че ѝ отказа издръжка и сам я прати на работа. 😈😁

Но в същото време не пропусна да я изложи, нали? Като каза на Серхан, че тя го излага. Това го гледах преди седмица, но горе долу помня какво каза. Няколко серии по-късно започва да се държи добре с Арзу и за първи път скръцва със зъби на Бурджу, която му беше изтрила важен СМС от Арзу, каза й, че ще я зареже, ако го направи пак.

# 125
  • Варна
Но в същото време не пропусна да я изложи, нали? Като каза на Серхан, че тя го излага.

Е, да. Какво друго да направи глупакът? Толкова е жалък! ... Всъщност себе си изложи пред Серхан - смешен и прозрачен!

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 23:22 от Lora-Di

# 126
  • Варна
Е, да. Какво друго да направи глупакът? Толкова е жалък! ... Всъщност себе си изложи пред Серхан - смешен и прозрачен!
Абе този Мехмет - рижавия - съм го гледала и в други сериали, пак май подлец някакъв беше, ама сега не ми се рови  и да  проследявам  къде съм го виждала. На мен друго нещо ми направи впечатление. Арзу - никога не е работила, завършила техникум по счетоводство и после гледала къщата и децата (предполагам). За първи път се озовава във фирмена  среда - обаче проявява забележителен суперпрофесионализъм - както в отношенията с колегите
(жестовете с топлите курабийки), така и в професионално отношение. Вчера дойде, днес прави анализи на риска на критичните групи (каквото и за означава това), контактува с лекота с всички отдели и знае кои данни откъде да получи, прави графики, схеми и не знам си какво за да улесни клиентите. Страхотен образ изграждат сценаристите;)))
 Но нека не забравяме, че това е вълшебният свят на киното, където се отнасяме за да се освободим от ежедневието, а не да го преоткриваме  във филмовото повествование.
Арзу между впрочем ми е много приятна - нежна, чувствителна и много естествена. С прекрасна фигура - нещо средно между анорексичната Пелин и рубенсовите форми   на Мерве.
ААА и още нещо, което също ми беше парадоксално - Бурджу ни се внушава, че е а много млада, а Арзу даже заяви, че може да й бъде  дъщеря??? На мен пък Бурджу ми изглежда като по голяма на години от Арзу, а може и в реала да е така. Както и да е.

# 127

Абе този Мехмет - рижавия - съм го гледала и в други сериали, пак май подлец някакъв беше, ама сега не ми се рови  и да  проследявам  къде съм го виждала.
Това е Йълдърай Шахинлер. Доколкото виждам, играл е във "Вътрешен човек", "Ферхат и Ширин", "По пътя на живота", "Отмъщението", "Чудо в седмо отделение", "Европейската част", "Болница", "Батко Гюлшен" и т.н.
Аз съм го виждал в "Отмъщението" с Берен Саат.

# 128
Абе този Мехмет - рижавия - съм го гледала и в други сериали, пак май подлец някакъв беше, ама сега не ми се рови  и да  проследявам  къде съм го виждала. На мен друго нещо ми направи впечатление. Арзу - никога не е работила, завършила техникум по счетоводство и после гледала къщата и децата (предполагам). За първи път се озовава във фирмена  среда - обаче проявява забележителен суперпрофесионализъм - както в отношенията с колегите
(жестовете с топлите курабийки), така и в професионално отношение. Вчера дойде, днес прави анализи на риска на критичните групи (каквото и за означава това), контактува с лекота с всички отдели и знае кои данни откъде да получи, прави графики, схеми и не знам си какво за да улесни клиентите. Страхотен образ изграждат сценаристите;)))
 Но нека не забравяме, че това е вълшебният свят на киното, където се отнасяме за да се освободим от ежедневието, а не да го преоткриваме  във филмовото повествование.
Арзу между впрочем ми е много приятна - нежна, чувствителна и много естествена. С прекрасна фигура - нещо средно между анорексичната Пелин и рубенсовите форми   на Мерве.
ААА и още нещо, което също ми беше парадоксално - Бурджу ни се внушава, че е а много млада, а Арзу даже заяви, че може да й бъде  дъщеря??? На мен пък Бурджу ми изглежда като по голяма на години от Арзу, а може и в реала да е така. Както и да е.
И мен ме издразни рижавият глупак .
Актрисата Дуйгу - Бурджу е по млада , но като външен вид разлика от Земята до небето м/у двете в полза на Арзу . Героинята на Дуйгу е на 25 , а другата 35-37 , чак пък дъщеря , не знам защо Арзу каза така .

# 129
Ами май и четирите главни героини го играят "40 годишни"

# 130
Аз мисля ,че са по млади .Арзу веднага се е омъжила. Сигурно на 18 , дъщеря и е на 16 -17 значи около 36 -37 , а и Оя е била на 17 , а са минали 20 .Все пак другите са с много малки деца .Но няма значение , важна е интригата Grinning

# 131
  • Варна
Даа 35-36-37 години е перфектната им възраст и най-хубавия период на жената (мисля аз).. И четирите дами се превъплъщават прекрасно в образите на манипулативни интригантки и са напипал толкова точно правилните мимики, просто умирам от смях с тях и ме забавляват много.

# 132
Ето и линк към 28 еп. https://ok.ru/video/2182588336730

Скрит текст:
Едип тръгна да разказва на Серхан и Тайлян какви са я свършили момичетата през 1996, но Оя го спря. Та остана "за друг път". И сега Мерве и Пелин правят всичко възможно да не се разчуе, защото мъжете им щели да ги напуснат, ако разберат. Мерве се опита после да сплаши Едип, но той каза, че никой няма да го спре и ще разкаже как са съсипали едно младо момиче и са прекратили кариерата на учителя им. И двете змии решиха да разкажат своя версия пред Серхан, как Оя е била гадже едновременно и с Тайлян, и с учителя... като дори Тайлян го потвърди, че му била слагала рога с учителя  (още повече ми падна в очите този плазмодий). Серхан изобщо не повярва. И каза, че ще пита изрично Оя и Едип за тяхната версия на тази история, хахаха. Сами си го сложиха Мерве и Пелин.
Докато Арзу вече надуши, че има проблем с фирмата, Серхан потвърди, но не пожела да казва повече.

Къщата, в която живее Оя същата ли е като тази на Селин и Демир от "Навсякъде ти"? В другата тема някой го написа, но нямам чак такава зрителна памет

# 133
  • Варна
Ойя взе бая да захитрява - голяма актриса стана, връща на интригантките с тяхната монета ... Добре, добре! Кефи ме! 😈😁👌

# 134
Мехмед като кой е играл в Отмъщението?
 Не си го спомням, а ми е един от любимите сериали и що годе го помня все още добре, но не мога да го свържа с нито един герой, а и в Гугъл не намирам снимки с него от този филм?!

Общи условия

Активация на акаунт