Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 049
  • 656
  •   1
Отговори
# 540
39 по номерацията на БТВ

# 541
  • Варна
Изгледах боя в банята и боя в спалнята.
Боя в банята много ме изкефи, изиграха го жестоко тези жени!

Не мога да си представя що нещо са изпочупили докато снимат сцените и не знам как изобщо се снимат такива сцени, като си блъскат главите в стените или преминават през паравани и прозорци, стъпват върху стъкла....
Не ми изглеждаха да са дублюрки в банята, май през цялото време сцената си я изиграха Арзу и Борджу.

Боя в спалнята не беше така зрелищен.

# 542
  • Sofia
Така се млатиха взаимно в стаята...сега пак първи”дружки” събрали се на сладки приказки и розе  🤔

# 543
  • Варна
Като на филм. Аз не се впрягам, наслаждавам се на филма.

# 544
# 545
# 546
  • Sofia
Едно и също...интриги и фалш

# 547
Аз го изгледах във вбокс. Общо взето прекалено много измишльотини,клюки,номерца,в повече ми дойдоха. Важното е,че имаше хепи енд! 😃
Определено облеклото на Ойя в първи сезон беше много по-добро от втория.

# 548
  • Варна
Все още не ми е останало време да започна да гледам втори сезон, но все още не са ми омръзнали интригите 😂

Тая Мерве има страааашни очи!!! 😉😉😉

# 549
Ииии... впечатления от втория сезон?

Пак, че е актрисата, играеща Мерве. Изнесе филма на гърба си. Всички играят добре, мъжете са много естествени, но харизмата на тази актриса е безспорна. Ойя... ми... така и не успях да я харесам, първи сезон, втори сезон....

# 550
За мен втори сезон засега няма заряда на първия. Мерве обаче ми се вижда попритисната съм стената. Да видим накъде ще отидат нещата. Иначе актрисата ми се вижда поотслабнала. Сякаш подмладена:) Адмирации за играта.

# 551
  • София
може ли да качи някой линкове към следващите епизоди?

# 552
За мен втори сезон засега няма заряда на първия. Мерве обаче ми се вижда попритисната съм стената. Да видим накъде ще отидат нещата. Иначе актрисата ми се вижда поотслабнала. Сякаш подмладена:) Адмирации за играта.
И на мен ми се струва поотслабнала и мнжго повече ми харесва с тази прическа.В началото на сериала беше все с кокче барбаронче, но сега във вторият сезон си е топ.Страшно много ми харесва.

# 553
Мерве е разкошна актриса.

# 554
Спомням си, че рускините коментираха по време на вторият сезон,че актрисата в ролята на Мерве била закъсала с гърба. Имала болки и доста време отсъства от снимки. Който е гледал целият сериал може би е забелязал някои неща. Иначе и аз мисля,че е разкошна жена. Въпреки че на мен Ойя ми е по-любима Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт