Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ще го пробвам серумчето на Доори.
Сега като търсих повече информация за нещата на Doori, ми направи впечатление, че марката е повече известна в България, отколкото в други страни, в ютюб само наши инфлуенсъри правят ревюта. Малко мистериозна ми се струва марката.

# 481
Галя Симеонова я бях гледала в предаването на кафе при Гала и показваше продуктите на доори. Ако искаш потърси записа, има го в ютуб.

# 482
И аз разбрах от Галя Симеонова за продуктите, бях скептична, но от 2 години използвам основно Doori. Използвала съм доста други продукти, както дрогерийни, така и висок клас и едниствените, които са надминали Доори към момента са Лореал Профешънъл. Според мен продуктите на Доори са добри и цените им са причилни, вече се продават в Лили и в Ремедиум, които правят доста добри намаление.
Серумът използвам почти година една опаковка, преполовила съм втората ми опаковка от него, заслужава си - добри резултати, прилична цена и е икономичен.

# 483
Знам за Галя. Просто ми направи впечатление, че се рекламира тук като номер 1 в Корея, а в Корея изобщо не е популярна марката, a сайтът им го намерих с 300 зора: https://m.doorimall.net/
Като потърсих на корейски в гугъл компанията, не излязоха резултати на корейски ревюта и инфлуенсъри, а много малко резултати на шампоаните.
Малко ми е съмнително да се рекламира в България, Украйна и Индонезия нещо като номер 1 в Корея, а в Корея изобщо да не са чували за тази марка.

# 484
Да, така е. Аз също съм търсила информация и не успях да намеря нищо в посока, че Доори са най-добри в Южна Корея. Но за мен няма значение, защото съм доволна от състава и резултата им.

# 485
Аз съм много доволна от основата 7в1 и топ лак gel polish на Ейвън, маникюра ми е перфектен дори след 7-8 дни (при чистене с препарат и миене на съдове без ръкавици).

# 486
Аз също, но ми беше свършила и не съм предполагала, че ще има такъв лош ефект този балсам с коприна. Чакам да ми дойдат двете опаковки и вече ще карам само с нея.

Аз съм много доволна от основата 7в1 и топ лак gel polish на Ейвън, маникюра ми е перфектен дори след 7-8 дни (при чистене с препарат и миене на съдове без ръкавици).

# 487
  • Deutschland
Предстоящо от Катрис : / пролет-лято/
Усещам как ще грабна лилавата палитра

https://www.instagram.com/p/CLGlEBPMPki/?igshid=6nsccjfzva89

# 488
И аз няма да и устоя, отдавна ме дърпа към лилавото.

# 489
Здравейте!
Търся си бюджетна водоустойчива спирала. Мога да отделя до 30лв.
Много държа да не се размазва, защото съм взимал водоустойчива на Мейбълин и не бих я определила като такава.
Плюс ще бъде да не спластява миглите и да им придава обем.
Търся и молив/сенки/писалка нещо, което също е водоустойчиво и трайно.
Благодаря!

# 490
Loreal Paradise Extatic използвам и отговаря на описанието Ви. Но си я взимам от сайтове като parfimo.bg и makeup.bg, защото са доста по-изгодни спрямо дрогериите.

В момента обмислям и дали да не си взема и Loreal Unlimited или спиралата от колаборацията на Лореал с Карл Лагерфелд. Ще се радвам ако имате мнение за тези двете, да споделите.

Здравейте!
Търся си бюджетна водоустойчива спирала. Мога да отделя до 30лв.
Много държа да не се размазва, защото съм взимал водоустойчива на Мейбълин и не бих я определила като такава.
Плюс ще бъде да не спластява миглите и да им придава обем.
Търся и молив/сенки/писалка нещо, което също е водоустойчиво и трайно.
Благодаря!

# 491
Catrice glam & doll са страхотна серия спирали. Разделяне, обем, дължина - всичко за 10лв

# 492
Катриса при мен разделя много добре, удължава горе долу, но обем никакъв. С къси и прави мигли съм. Най-доброто, което съм открила до този момент е спиралата на Сефора size up. Преди години имаше една на Боржуа с топченца на четката, но за съжаление отдавна е спряна.

# 493
# 494

Някой знае ли какъв е този продукт? За какво се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт