Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Ланкър, планините Овнерог
Малката ми дъщеря беше с много дълга коса. Дълга и гъста. На врата винаги й ставаше топка, която не подлежеше на разресване без болка. Мароканойл за всички типове коса беше спасението. Освен че помага за разресване, има и термозащитни св-ва, намалява времето на сушене (наистина доста по-бързо се сушеше косището й) и косата става като огледало.
Малеее, като реклама стана.

# 466
Няма база за сравнение Мароканойл с дрогерийни олиа. Все едно Лада с Ламборджини...

# 467
Едно Шаума е 10лв (сигурно..не знам) и като купиш 2,3 да пробваш и ето ти го едно Мароканойл, което е няколко нива над другите.
Simple Smile)
Отклонихме се много от темата всъщност. 😀

# 468
Някоя от вас, която има серума с витамин Ц на Дева, може ли да ми каже така ли трябва да лепне след нанасяне? 🙄 Доста неприятно.. И шишенцето не беше пълно до горе..

# 469
При мен лепне леко, но веднага след него нанасям крем и нямам проблеми.

# 470
Лепне самостоятелно.Но с крем
отгоре е ок

# 471
Днес в ДМ на Кап. Райчо имаше  шампоани на Балеа за руса коса по 1,50 лв. и въпреки, че точно днес вече си бях купила шампоан по-рано през деня се изкуших да си взема поне една бройка - много го харесвам този more blond. Взех и маска за коса на Глисс с божур за дълга коса - използвам спрей-балсам от тази серия и много ми харесва.

# 472
  • Бургас
От новите имам Grow strong, абсолютно нищо за косата ми. Все едно съм се измила с веро. Харесват ми старите Pantene repair, но не знам дали ги има още или са с нова формула
Този не съм го пробвала,мисля,че има оцветител,а аз направих алергия от боя за коса.
Белия съм пробвала,de-frizz&illuminate,маската към него е страхотна,а също и розовата серия,май беше за плътност...
Иначе от по-старите серии hair superfood и repair са много хубави,балсамите в тубичка(3 минутните),са страхотни.

# 473
По мои наблюдения причината косата да се заплита се дължи и на продуктите, които се използват под душа. Също важно е да не се “пере” косата при нанасяне на продуктите. Косата ми е много дълга, гъста е, но не се заплита. След баня използвам розовия серум на Доори или олиото с камелия на Ботаник Терапи от Garnier.

Здравейте, ползвате ли продукти за лесно разресване и имате ли препоръки за такъв продукт?
Моята коса е супер дълга, права и с тънък косъм и съответно много лесно се заплита. След баня се реша по 10тина минути сигурно, гледам да внимавам и да не дърпам все пак. Ако я оставя да изсъхне несресана става още по-трудно, иначе знам, че мокра коса не е хубаво да се реше, но не е опция това.

# 474
Аз съм доволна от elseve extraordinary (clay или fine coconut oil) балсами, нанасям като последна стъпка и изплаквам.

# 475
Тъй като повдигнахте темата за олиото за кожички на ноктите искам да подхвана и темата за основите/заздравителите и т.н. Не изполвам услугите на маникюрист, защото маникюра и преикюра да ми хобита. Изполвах 3 опаковки оъ тази основа и бях много доволна.

Реших обаче да разнообразя и си поръчах ето този. След като използвах няколко седмици повече от половината от ноктите ми се счупиха от основата. В момента останах с нокти, отрязани до дъно, каквито не съм имала от години. Доста грозно, но се надявям да се оправят. Ще се радвам да ми препоръчате основа от която сте доволни. Поръчала съм си 2 броя от Ейвън терапия 7 в1, от която съм също много доволна.

# 476
А серумите на Doori намират ли се в Лили? Сега чета, че този розовият серум съдържа доста масла и се изкушавам.

# 477
Тъй като повдигнахте темата за олиото за кожички на ноктите искам да подхвана и темата за основите/заздравителите и т.н. Не изполвам услугите на маникюрист, защото маникюра и преикюра да ми хобита. Изполвах 3 опаковки оъ тази основа и бях много доволна.

Реших обаче да разнообразя и си поръчах ето този. След като използвах няколко седмици повече от половината от ноктите ми се счупиха от основата. В момента останах с нокти, отрязани до дъно, каквито не съм имала от години. Доста грозно, но се надявям да се оправят. Ще се радвам да ми препоръчате основа от която сте доволни. Поръчала съм си 2 броя от Ейвън терапия 7 в1, от която съм също много доволна.

Благодаря, че сподели за заздравяващия балсам за нокти. Ще го пробвам. Напоследък моите нокти са ужасни, разслояват се отпред на връхчетата и са меки и искам да ги подхраня и заздравя. Може и причината да е в това, че използвам постоянно заздравител с формалдехид.

# 478
Хубаво е, има го и в Лили

# 479
Аз го имам розовия серум платинум на доори. Не ми електризира косата, в сравнение с други дрогериини масла. Аромата обаче не ми се задържа в косата.

Общи условия

Активация на акаунт