Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, ползвате ли продукти за лесно разресване и имате ли препоръки за такъв продукт?
Моята коса е супер дълга, права и с тънък косъм и съответно много лесно се заплита. След баня се реша по 10тина минути сигурно, гледам да внимавам и да не дърпам все пак. Ако я оставя да изсъхне несресана става още по-трудно, иначе знам, че мокра коса не е хубаво да се реше, но не е опция това.

Здравей. Аз ползвам това https://uploads.remediumapi.com/5ecc48fc6af72c3ad4d60c87/153628/ … f01f7e87/720.jpeg
и аз като тебе имам дълга , права и с тънък косъм коса Simple Smile поне е без силикони.

# 451
По-назад се коментираше четката Tangle Teezer, която е за разплитане, но е по-скъпа.

# 452
  • Пловдив
Здравейте момичета- препоръчайте нещо за краищата на косата -кристали ,крем ,серум, от който сте доволни. С руса коса съм и сухи краища.
Благодаря!
Серумът на Шаума е невероятен!
Бихте ли казали ,кой серум ,аз съм виждала възстановяващо олио?
Да, то. Възстановяващо олио се води. Мн добре ми действа, дори по - добре от висок клас серуми и кристали.

# 453
  • Сливен
в нашето Лили днес имаше налична тази https://shop.lillydrogerie.bg/tangle-teezer-wet-detangler-chetka … osa-cherna-519818 само че в розово.
Не разбрах може ли да се ползва на суха коса.

# 454

Здравей. Аз ползвам това https://uploads.remediumapi.com/5ecc48fc6af72c3ad4d60c87/153628/ … f01f7e87/720.jpeg
и аз като тебе имам дълга , права и с тънък косъм коса Simple Smile поне е без силикони.
Аз го имах и ползвах само веднъж. Косата си остана мокра, на клечки и тежка/мръсна.. И моята коса е такава, но хич не съм доволна. Ползвах и на марката шампоан, предназначен за коса с нужди на моята и от него не останах доволна. Тази марка съм я зачеркнала. Прехвалена ми е.

# 455
Вземете си олио на Макадамия, или на Маракеш. Скъпи са, но са икономични. Каквото и дрогерийно да съм ползвала само съм си хвърляла парите. Доори ми хареса, но за тези пари и малко повече може да се купи наистина страхотен продукт, който освен ефект има и дълготраен аромат. Разгледайте в златна рибка.
Аз също си купувам някои дрогерийни продукти, но повечето от тях не си зслужават, да речем предпочитам да си взема 1 крем за лице от висок клас, вместо да мажа 15 различни серуми, ампули и какво ли още не с кофти състав и почти на същата цена в тотал. Мое мнение и не ангажирам никого с него, но специално кристалите и олиата в Лили и ДМ за мен не струват и нямат никакъв ползотворен ефект в/у боядисвана коса.

# 456
Абсолютно подкрепям горното мнение! Особено олиото на Макадамия е УНИИИКАЛНО.
Косата ми се мие и изправя всеки ден от години и я подстригвам на 7,8 месеца и нямам нито един цъфтеж.
В нотино редовно е намалено.
Аз си взех 30мл и го използвам вече половин година и е пълно на ⅓.

# 457
Абсолютно подкрепям горното мнение! Особено олиото на Макадамия е УНИИИКАЛНО.
Косата ми се мие и изправя всеки ден от години и я подстригвам на 7,8 месеца и нямам нито един цъфтеж.
В нотино редовно е намалено.
Аз си взех 30мл и го използвам вече половин година и е пълно на ⅓.

Това ли е?

# 458
Ох, много съм зле!!!
Исках да кажа MAROCCANOIL. 🎀  Извинявам се за грешката.

И за да няма подведени: това, което казах, че нямам цъфтежи важи при използването и на термозащита. Тук отново препоръчам високия клас, защото разлика има!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 17:22 от Анонимен

# 459
+1 глас за мароканойл и аргановото масло на Наши много ми харесва, даже е една идея по-хубаво от марокан. Когато бях с по-светла коса го използвах преди да се изправя с пресата като термозащита, косата ми ставаше огледална, а в онзи период се изправях непрекъснато, нито съм имала изгоряла, изтощена или страдаща коса. На година изхабявах 2 шишенца, ефекта се вижда, когато се ползва дълго време. Цената му беше висока и лека полека минах на дрогерийни, но никой не ми се доближава до ефект като нашито.

# 460
Аз съм доволна от авокадовото на Орифлейм, също и от едно на Шаума, около 30 мл. беше , но доста време го използвах. Преди харесвах и на Ейвън олиата за коса, но от около 1-2 години не съм използвала тяхно.

# 461
И Мароканойл са уникални, ползвала съм и на Олиосета, също добри.

# 462
  • Бургас
Аз съм доволна от четката Tngle teezer и шампоаните на Пантен+ балсамите в тубичка.След тях няма нужда от никакви разплитащи средства.
Тънка и рядка ми е косата,но е дълга.
От новите шампоани и маски  съм.мега доволна,на Пантен биологи? май бяха.

# 463
  • Deutschland
От новите имам Grow strong, абсолютно нищо за косата ми. Все едно съм се измила с веро. Харесват ми старите Pantene repair, но не знам дали ги има още или са с нова формула

# 464
Благодаря, ще пробвам някое от предложенията, иначе Tangle teezer си ползвам отдавна и само с нея се реша, даже е оригинална, ако има значение де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт