Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Точно днес, си купих тази маска (оначе черна) от Елитис за около 3 лева😂👌🏻

# 436
  • Бургас
Здравейте дами,на това има ли заместител?

# 437
Влизам да похваля и без това вече хвалените тук превръзки на Bella.
От отдавна се каня да ги пробвам и сега при последното споменаване в темата се наканих. Страшно съм доволна! Няма протичане, няма гафове! От години ползвам Always, защото само те успяваха да ме спасятват, тъй като имам обилен м.ц. Но те в последната година са пълна катастрофа, и аз си мислех че по-скоро проблема е в мен и се примирявах с всички проблеми които ми носеха.
Да, ама не! Много се радвам че се реших да ги пробвам тези Bella и занапред смятам да остана с тях. Благодаря ви момичета че споделяте и че правите темата толкова полезна. 🌺
Благодарение на всички вас открих много по-добри и по-бюджетни продукти, които иначе си подминавах в блаженно незнание колко са супер.
Скрит текст:

# 438
Момичета, моля кажете в ДМ и/или Лили има ли масло за кожички и къде горе-долу да го търся. Благодаря предварително!:hibiscus:

# 439
Покрай лаковете на Victoria , те имат и е хубаво.

# 440
Има, да. На Есенс, на Тренд ит ъп, на Виктория. В Лили има и на Перфект, стои при секцията с неща за нокти, даже беше на промоция онзи ден.

# 441
На мен на Перфект не ми харесва олиото, не виждам никакъв ефект от него.
Доволна съм от Евелин, но не това 8в1. Така изглежда.
Скрит текст:

# 442
  • Deutschland
Orchid, горещо ти препоръчвам сенките 5 in a box на Катрис, както и всички излезли напоследък техни палитри. Качеството е страхотно.

# 443
Спиралата air нещо си на Лореал е страхотна,дава обем ,не слепва ,доволна съм.Днес ми дойде и лилава на Вивиен Сабо,не съм я пробвала още.

# 444
  • Стара Загора
Взех си фдт Catrice liquid coverage преди около две седмици и ми хареса това, че цветът ми пасна идеално, сливаше се с цвета на кожата ми, но в последно време ми стои точно като маска, не се слива. Възможно ли е за това време да си е променил цвета? По-розовеещ е сякаш.

# 445
Преди седмица купих тази маска, но ми идва слаба. Ще я ползвам лятото вероятно.
Днес гледах за нещо по-силно и се спрях пак на същата марка, но от серията салонплекс. Доста гъста консистенция видях, че има и аромат на сироп за кашлица.. Взех и спирала панорамик на голден роз. Преди 3 години я имах, беше чудесна на миглите ми! Преди няма и година пак взех и беше разочарование. Надявам се сега да попадам на друга партида и да видя ефекта като първата. Също и ампула за коса, която не съм ползвала до сега.

# 446
  • София
Здравейте момичета- препоръчайте нещо за краищата на косата -кристали ,крем ,серум, от който сте доволни. С руса коса съм и сухи краища.
Благодаря!

# 447
  • Пловдив
Здравейте момичета- препоръчайте нещо за краищата на косата -кристали ,крем ,серум, от който сте доволни. С руса коса съм и сухи краища.
Благодаря!
Серумът на Шаума е невероятен!

# 448
  • София
Благодаря!
Серумът на Шаума е невероятен!
Бихте ли казали ,кой серум ,аз съм виждала възстановяващо олио?

# 449
Здравейте, ползвате ли продукти за лесно разресване и имате ли препоръки за такъв продукт?
Моята коса е супер дълга, права и с тънък косъм и съответно много лесно се заплита. След баня се реша по 10тина минути сигурно, гледам да внимавам и да не дърпам все пак. Ако я оставя да изсъхне несресана става още по-трудно, иначе знам, че мокра коса не е хубаво да се реше, но не е опция това.

Общи условия

Активация на акаунт