Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Имам палитра революшън, само че друга разновидност. Моята е провокатив. Цветовете се задържат почти цял ден, като не слагам основа, не коригирам и тн.. Ако сложа основа, мисля ще е чудна. Като се има предвид, че не правя смесвания и прочие.. Аз съм доволна. Доколкото виждам ти посочваш от същата серия, от която е моята и бих казала да я взимаш Simple Smile

# 421
Момичета, тъй като определено нямам опит с грима, но ми се иска да експериментирам, което не предполага десетки левове инвестиция, добра ли ви се струва палитрата на Makeup revolution velvet rose? Виждам, че се води като бюджетен двойник на Anastasia Beverly Hills Soft Glam.

Ако нямаш опит, няма смисъл от скъпа палитра. Аз съм гримьор, залагам на среден клас. Сега не искам да си мислите, че не залагам и на висок. Имам Джефри, Мак, Худа и т.н. Просто едни Революшън са на сходно качество и според мен са достатъчно добри и няма смисъл от Худи и Анастасии. Разгледай сайтовете, дори в Лили има доста варианти. Смятам, че ще ти свършат чудесна работа. Катрис също са чудесни.

# 422
  • София
Имам малка палитра на Революшън - Toy Factory, меченцето, лимитирана серия. По-хубави и качествени сенки за очи не съм имала. Simple Smile

# 423
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой взимал ли е нещо на Yoskine? Голямо чудене и маене падна и на финал взех този околоочен

Кажете ми, че са добри Simple Smile
Не знам в тази тема ли се оплаквах, но нещо много ми се пресуши кожата под очите и изглеждам ужасно, освен че ми и опъва. Бях взела един био, еко и т.н. на Ноник, но смърди на гранясало. Въобще всичко био, каквото съм взела, мирише гадно, та приключих с опитите.

# 424
Много ви благодаря за отзивите, момичета! Heart
Ако може да ми препоръчате и хубави четки пак в дрогерийния диапазон, ще съм много благодарна.

# 425
Аз пък не съм очарована от ReLoaded палитрите. На суоч са хубави, но на очите не са ми толкова пигментирани и не се преливат хубаво. Чувала съм добри отзиви за вариантите в металните кутии, обаче. На Катрис също са хубави сенките и са бюджетни.
Четки мога да препоръчам на Аура и на Real techniques.

# 426
Момичета, тъй като определено нямам опит с грима, но ми се иска да експериментирам, което не предполага десетки левове инвестиция, добра ли ви се струва палитрата на Makeup revolution velvet rose? Виждам, че се води като бюджетен двойник на Anastasia Beverly Hills Soft Glam.

На късмет е с тези палитри.Имам 2 на тази марка.Едната е пигментирана,а другата е дадох на детето да си играе с нея.Моето мнение на Катрис или Есенс да си вземеш.До сега не съм имала разочарование.

# 427
Момичета мнение за този тоник на Биотен?

И бихте ли ми препоръчали тоник за смесена към мазна кожа?
Много чувствителна и склонна към зачервяване.

# 428
  • София
Четки на Real Techniques и Eco Tools

# 429
Палитрите на makeup revolution гледам в makeup.bg https://makeup.bg/product/374464/
Изглеждат доста добре, а и ми хареса как стоят на няколко видеа, в които ги тестват. За съжаление при козметиката партидата си играе голяма роля. Имам продукти, не грим, които купувам за 10-ти път, но съм случвала няколко пъти на разлика с обичайното качество.

# 430
Момичета, издирвам Revox... в сайта на Дъглас уж са налични, като добавя в кошница, не позволява покупка

# 431
  • Пловдив
А доволни ли сте от Revox? Чета за тях, но търся и отзиви, ще ви бъда благодарна!

# 432
  • Ланкър, планините Овнерог
Не са моите, може би са за по-млади кожи. Под очите много ми пресуши серумът, пробвах с крема без серум - твърде лек е. На 42г съм и си имам бръчки, отделно по принцип ми е много тънка кожата там, цял живот съм тъмни кръгове. Продължавам да ползвам пептидния серум, не мога много да го преценя.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 20:37 от Гита Ог

# 433
  • София
Ревокс могат да бъдат намерени и тук, но не съм поръчвала от там, само от Дъглас – https://bewellstore.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/revox/
Ползвам два техни продукта – пептидния и АНА киселината, тук съм дала отзиви – https://bg-mam.ma/p/1259805/42182365

# 434
Revox има в Емаг

Общи условия

Активация на акаунт