Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 769
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Взех си от текстилните маски на промоция в Лили и много ми харесаха.
1 брой е 2.39 лева

# 406
  • СОФИЯ
Момичета, кои пори са широки ? Не мога да определя своите, и съответно дали се нуждая от продукт за скриване.
Скрит текст:
леле...все едно моята кожа.ще се радвам да споделите какви продукти ползвате Blush

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 21:10 от bubanka

# 407
  • In transit
Да ви питам за тази серия, дали сте я ползвали? Доволни ли сте? Взех си балсама, харесва ми, но не мога да нацеля шампоан, все е свършил. Не мога да разбера малко зареждат в ДМ или бързо свършва? А от другите серии на марката?

# 408

Течното червило и спиралата ги купих,долното червило и сенките спечелих.Течното червило е мат и доста добро,не остава по маска и е леко ,не пресушава устните.Само не разбрах от консултантката,но май само този и още един цвят са мат .

# 409
Бихте ли дали отзив за спиралата, когато я използвате?

# 410
Да,утре ще я пробвам и ще кажа.

# 411

Течното червило и спиралата ги купих,долното червило и сенките спечелих.Течното червило е мат и доста добро,не остава по маска и е леко ,не пресушава устните.Само не разбрах от консултантката,но май само този и още един цвят са мат .
А каква е промоцията и в Лили ли?

# 412
В Лили е,при покупка на два грим продукта Лореал триеш скреч карта на касата и ако печелиш ти дават ей тая черна торбичка.

# 413
  • Deutschland
Mikkey, аз съм ползвала лилавата серия на Мауи. Не пенеше много, не е нещо уау за гъстата ми коса.
Между другото в Германия не са никак евтини продуктите на марката

# 414
Използвала съм само тази маска от продуктите им и е уникална! Цената й мисля, че беше 14 лв. ,със сигурност ще си взема пак, когато свърши. Хидратира добре, прави косата мека и гладка, а ароматът е 11/10.

Да ви питам за тази серия, дали сте я ползвали? Доволни ли сте? Взех си балсама, харесва ми, но не мога да нацеля шампоан, все е свършил. Не мога да разбера малко зареждат в ДМ или бързо свършва? А от другите серии на марката?

# 415
  • София
Имам питане към тези от вас, които ползвате хиалуроновото гелче на Mixa

Имате ли кир ефект от него?

# 416
  • София
При мен не, ползвах го с няколко крема (и дневни, и нощни).

# 417
  • Пловдив
Имам питане към тези от вас, които ползвате хиалуроновото гелче на Mixa

Имате ли кир ефект от него?

Аз го ползвам активно от есента, вече 4-та опаковка - никакъв кир ефект няма. Много хубав гел-серум.

# 418
  • София
Аз също го ползвам с дневен крем на Лореал, но забелязах, че дори и самостоятелно да го ползвам или с крем, когато след няколко часа си докосна лицето с ръка, се получава този ефект.

# 419
Момичета, тъй като определено нямам опит с грима, но ми се иска да експериментирам, което не предполага десетки левове инвестиция, добра ли ви се струва палитрата на Makeup revolution velvet rose? Виждам, че се води като бюджетен двойник на Anastasia Beverly Hills Soft Glam.

Общи условия

Активация на акаунт