Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Попаднах на някакви евтини кремчета на "Розаимпекс" в Лили и си взех за лице. Пише, че е био с витамин Е, става и за база за грим и е с овлажняващ ефект. Още го тествам, но съм приятно изненадана. Имате ли някакви отзиви за тази марка? Това, което аз взех е лев и нещо за 45мл.

# 511
  • София
Попаднах на някакви евтини кремчета на "Розаимпекс" в Лили и си взех за лице. Пише, че е био с витамин Е, става и за база за грим и е с овлажняващ ефект. Още го тествам, но съм приятно изненадана. Имате ли някакви отзиви за тази марка? Това, което аз взех е лев и нещо за 45мл.

Роза Импекс е стар производител от Пловдив, вложиха доста в модернизация последните години. Регал е най-популярната им марка, доста хора дадоха положителни отзиви за нея тук вече.

# 512
Добре де, какви съставки ще съдържа крем за два лева ?

# 513
  • София
Добре де, какви съставки ще съдържа крем за два лева ?

Наистина ли вярвате, че крем за 50 лева съдържа съставки за 50 лева? Голяма част от тези 50 лева е рекламата, която да ви убеди да си купите този продукт.

# 514
Разбира се, че в крем за 50 лв. има по-добри съставки. Стига човек да умее да ги разчита и да е наясно кои са ок и кои не.

# 515
Съгласна съм, че цената не определя качеството! Ако се интересувате от състава, пълно е с приложения и сайтове, в които може да проверявате. Аз често сравнявам състава на 2 продукта, когато се колебая, кой от двата да купя.

# 516
  • София
Разбира се, че в крем за 50 лв. има по-добри съставки. Стига човек да умее да ги разчита и да е наясно кои са ок и кои не.

Не съм твърдял, че са по-лоши. Попитах вярвате ли, че крем за 50 лева съдържа съставки за 50 лева.
 https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030008340
От това "нещо" за почти 30 лева ако още малко бях използвал, вероятно щях да ослепея ... сякаш с люти чушки си натърквам очите, без дори да съм ползвал в околоочната област, рев, зачервяване, чак болка.
С български крем на Билка за 5 лева нямам такива проблеми.
Не се лъжете по цени, госпожо

# 517
Не се лъжа по цени, просто е нереално да се продава крем с качествени съставки за толкова ниска цена.

# 518
Не мога да кажа как се различава качеството на съставките в евтината и скъпата козметика, не смятам, че съм експерт и освен това още се уча. НО понеже все пак се интересувам от състава на продуктите и от известно време задълбавам в това какво има в скъпата козметика (в т.ч. и много скъпата), съм шокирана в каква степен например налице са токсичните и канцерогенните съставки, също нерядко и такива, които влияят на ендокринната система. Това в крем за 10 лв. мога да го приема, но в крем за 80-100-200 лв. не ми е ОК. Иначе да, със сигурност са ефектни.

# 519
Не мога да кажа как се различава качеството на съставките в евтината и скъпата козметика, не смятам, че съм експерт и освен това още се уча. НО понеже все пак се интересувам от състава на продуктите и от известно време задълбавам в това какво има в скъпата козметика (в т.ч. и много скъпата), съм шокирана в каква степен например налице са токсичните и канцерогенните съставки, също нерядко и такива, които влияят на ендокринната система. Това в крем за 10 лв. мога да го приема, но в крем за 80-100-200 лв. не ми е ОК. Иначе да, със сигурност са ефектни.
Би ли споделила линк с инфо по темата със съставките ? Това е доста притеснително.

# 520
Някой ползвал ли е този продукт

# 521
Мога да потърся информация, но като бърз пример - BHT е канцероген, който се намира в много голяма част от кремовете за лице.

# 522
Би ли споделила линк с инфо по темата със съставките ? Това е доста притеснително.
Има приложения, които сканират  и изкарват състава.И повярвай ми, много скъпи кремове са боклук.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 12:05 от ДХ3

# 523
Аз редовно гледам състава на това което искам да купя и винаги ми излиза че е окей. Ама като съм лаик и не знам по име тези канцерогенни съставки, нищо чудно всичките ми кремове да ги имат в тях.

# 524
Специално за тази марка ли питаш?Аз ползвам подобно от тийн години и ми е любимо.
Питах за тази марка, но не само.
А кое ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт