Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 687
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
И аз си я купих. Видях, че е за над 35г, но въпреки че съм на 23г, я взех. Simple Smile

# 616
  • Стара Загора
А това червило на Флормар как е, хубаво ли е?
Понеже не са международно известни, не мога да намеря ревюта и суочове на продуктите на Флормар.
Наскоро го преоткрих, имах го от доста време,  и сега всеки ден съм с него. На мен не ми е изсушаващо. Не се отбелязва по маските ми. Даже трябва да си взема ново, тъй като моето свършва. Мисля, че е точно показания цвят.
Иначе за суочове - има си в интернет - цък, цък, видео, видео, има и други.

# 617
Това с козметиката за лице и годините е пълен фалш. Дори и за ориентир не служи според мен. Козметиката за по-млади кожи просто се подразбира, че не е толкова богато хидратираща, както тази, на която пише 35+,45+ и тн... Ползвала съм козметика с ориентир за кожи дори над 40, а аз съм с десетилетие и отгоре по-млада и ми се отразява добре. А на майка ми пък не й понася.. Така че, четете за какво служи и какво би трябвало да постига даден продукт, съставки и тогава взимайте.

# 618
Знаете ли някой прецизен молив за вежди?
Скрит текст:
Имам комплекта сенки за вежди за запълване на Катрис, но искам да пробвам по-очертани и оформени вежди.

# 619
Минах през ДМ уж за едни лепенки за нос...
Някой да има отзиви за този ретинолов серум, не съм го виждала до сега и го взех. Имам опит с други ретинолови серуми, дано и този е ОК. Имам и онзи, който е с витамин Ц и много ми харесва, обожавам кремообразни серуми.

# 620
Чела съм добри отзиви за този ретинолов серум на немския сайт на ДМ.
Аз обаче не го взех, защото мисля че ще ми е силен за въвеждане в ежедневната рутина. Оглеждам се за нещо по-слабо.
Ако планирате бременност не трябва да ползвате ретинол!

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 05:14 от Lale_Lili

# 621
Днес взех филър за бръчки от бюти серията на Балеа.Маже се само върху бръчки.Имам за сега две мимически ,да видим.

# 622
Бобчи,блазе ти че имаш само две аз съм пълна особено около очите 😖
А този ретинол с какво действие трябва да бъде? Не съм го виждала този серум само кремовете от серията ..

# 623
А този ретинол с какво действие трябва да бъде? Не съм го виждала този серум само кремовете от серията ..
Конкретно за този серум пише:
Скрит текст:

# 624
А какъв е състава?

# 625
Ето го, от сайта на немското ДМ.
Скрит текст:

# 626
Съдържа ретинил палмитат, който е най-слабият ретиноид и може да няма полза от него. По-добре търсете продукт с ретинол в състава.

# 627
Здравейте. Отзиви за тази маска имате ли? Взех я с цел почистване, с чувствителна кожа съм, склонна към омазняване. Околоочният крем много ми допада.
Скрит текст:

# 628
  • Ланкър, планините Овнерог
Съдържа ретинил палмитат, който е най-слабият ретиноид и може да няма полза от него. По-добре търсете продукт с ретинол в състава.
Виж по-назад в състава има и ретинол.

# 629
Виж по-назад в състава има и ретинол.

Да, не прочетох до край, не очаквах да го видя Simple Smile Може би е с много ниска концентрация щом е толкова назад в състава. Нека, който го е пробвал, да даде мнение. Аз не бих го взела.

Да попитам и аз за мнение, извинявам се, ако е обсъждано. Използвам измивния гел на Balea за чувствителна кожа, но ми изсушава кожата, а по принцип съм с мазна кожа. Използвала съм почти една опаковка и моля за мнение дали изсушава и при вас, за да знам дали да му дам шанс или да го сменям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт