Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Извинявайте...някой ще припомни ли кой беше хваления гланц за устни на Балеа?

# 631
Днес имам ходене до ДМ. Има ли нещо ново, интересно като продукти? Препоръчайте шампоан за боядисана коса или за обем.

# 632
  • Ланкър, планините Овнерог
Това олио става ли за махане на грим? Хубаво мирише, обаче за тяло тая помпичка ми къса нервите и няма да се мъча повече. Ако не става за друго, ще го хвърлям.

# 633
За олиото не знам, не съм го пробвала, но последните месеци козметиката за лице на Балеа много ме разочарова, с изключение на бюти маската. Продукти, от които съм била доволна и повтарям сега, виждам разлика в качеството. Напоследък съм се запалила по makeup.bg, имат доста интересни неща, на много добри цени.

# 634
Аз нямам проблем да го пробвам, беше импулсивна покупка, ползвам друг ретинолов серум в момента. Имам си и фаворит, който не е бюджетен. Но имам слабост и към продуктите на Балеа, видях нещо непознато и го грабнах Satisfied
Серумът им с вит ц на мен много добре ми понася и всъщност затова и не се замислих като го взимах. Изобщо не съм гледала състава.

Съдържа ретинил палмитат, който е най-слабият ретиноид и може да няма полза от него. По-добре търсете продукт с ретинол в състава.

# 635
Гита Ог, да, става. Аз го ползвам за това(за сухо маслено почистване), чудесно е и успокоява кожата.

# 636
Здравейте!
Виждали ли сте в Елитис тези продукти и тази маска за коса?
Скрит текст:

# 637
  • Sofia
Знаете ли някой прецизен молив за вежди?
Скрит текст:
Имам комплекта сенки за вежди за запълване на Катрис, но искам да пробвам по-очертани и оформени вежди.
Аз използвам този на Лореал от едната страна цвят от другият край безцветен за финален щрих много доволна. Видях, че има на   Alverde и мисля да го пробвам и него Simple Smile

# 638
Аз лично от това олио на балеа съм най доволна и за тяло го ползвам и за лице не ми дразни миризмата и бързо попива ..благодаря ви за препоръката му ..

# 639
Лаленце, в Елитис не съм виждала тази маска, но в makeup.bg има продукти на марката:
https://makeup.bg/categorys/20272/#o[2243][]=1213544

Взех си този тонер за лице, като нанасям сутрин и вечер с памучен тампон. Забелязвам подобряване на състоянието на порите ми и намаляване на черните точки.
Цената му беше около 6-7лв., поръчах онлайн, но го има и в Лили. Съдържа BHA

# 640
Благодаря Orchid, но не искам да плащам доставка. Скоро май ще ходя до Елитис и ми се искаше да знам да го търся ли или по-скоро  да гледам друго.

# 641
За Елитис нямам наблюдение, но в ДМ и Лили категорично има разлика в стоката в различните обекти. Трябва си обикаляне за съжаление.

# 642
  • Light of Zartha

Взех си този тонер за лице, като нанасям сутрин и вечер с памучен тампон. Забелязвам подобряване на състоянието на порите ми и намаляване на черните точки.
Цената му беше около 6-7лв., поръчах онлайн, но го има и в Лили. Съдържа BHA

Точно за този тоник идвах да питам! Търся го от месец, но в Лили студ.град не го намирам. Взех си кремчето от тази серия и съм много доволна, даже го хвалих в съседна тема. Искаше ми се да намеря тоника във физически магазин, но явно ще трябва да го поръчвам.

# 643
Scarllett, ако имаш възможност потърси в друг обект на Лили. За съжаление асортимента в различните им обекти е различен. В един магазин даден продукт го няма, в друг пак техен магазин го има. В ДМ е същото положение. Имат едно веро на denk mit, което използвам от години. Издирвам го в различните им обекти, защото не във всеки е налично.

# 644
Момичета, засичали ли сте в някои Софийски ДМ балсамите на EOS? На няколко места търсих и няма. Да не ги изтеглят от магазините?

Общи условия

Активация на акаунт