Раждане в Майчин Дом - София (7 тема)

• 63 044
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • София
При мен контракциите станаха силни, когато ми изтекоха водите. Слабите продължиха около 20 часа, в които 2 пъти ходих до болницата и двата бях с 2 см и никакви промени в шийката. След изтичането на водите нещата станаха за 3 часа с все шиенето на епизиотомията.

Хайде, дано всичко е наред и да се похвалиш!

# 646
  • София
Момичета ще постъпвам идната седмица, какъв тест искат в момента бърз антигенен или писиар?

# 647
Момичета ще постъпвам идната седмица, какъв тест искат в момента бърз антигенен или писиар?
Правят бърз тест при прием.

# 648
Здравейте, първо благодаря на всички дами, които отговарят на въпросите на нас, дамите на които тепърва им предстои раждане в МД!

Постъпвам в болницата за планирано секцио и доколкото разбрах ще ме настанят първоначално в патологията. Искат ме рано сутринта за ковид тест и прием. Въпроса ми е трябва ли на гладно да ида (с оглед на някакви други кръвни изследвания) или може и след като съм хапнала нещо?

Ще се радвам на бърз отговор, защото ми е важно! Хубава вечер 🌹

# 649
  • Седмото небе
Да, на гладно. Тази вечер си хапни нещо любимо и вкусно. Вземи си за сутринта нещо малко под ръка и бутилка вода, за да може да хапнеш веднага след като ти вземат кръв.
Ще те настанят за една вечер на 5 етаж, после една вечер си в Реанимация за наблюдение и чак на третата вечер от престоя ти ще си на 7 етаж.
Успех и после да разказваш Wink Ох, за всяка бъдеща мама се вълнувам толкова много.
И аз се бях настроила за всичко уж, ама нашата девойка като избърза с два дни и пак си беше изненада...

# 650
  • София
И мен това ме чака след няколко дни. Да питам пак за теста за ковид задължително ли е там да ми го правят или предния ден аз си го правя някъде и отивам сутринта с резултата за прием?

# 651
  • Седмото небе
Там ти го правят на място. Успех и на теб Wink

# 652
Аз закусих, преди да отида. Приемът се бави много време, така че нямах никакво намерени да стоя гладна. Нямаше никакъв проблем, независимо че правят кръвни изследвания.

# 653
Здравейте! Дали някоя мама родила с планово секцио може да даде повече информация какво се случва в деня преди секциото, когато те приемат? Прави ли се консултация с анестезиолог? Кога става плащането, ако си с избор на екип/лекар? Посещава ли те лекарят, който си избрал преди операцията?

# 654
Здравейте! Дали някоя мама родила с планово секцио може да даде повече информация какво се случва в деня преди секциото, когато те приемат? Прави ли се консултация с анестезиолог? Кога става плащането, ако си с избор на екип/лекар? Посещава ли те лекарят, който си избрал преди операцията?
Да, през целия ден се правят консултации - с лекар вътрешни болести, анестезиолог и ЕКГ се прави. Лекарят, който сте избрали за секциото, ще мине да се видите. Акушерките в отделението на 5 етаж ще Ви дадат информация какво ще се случва на следващия ден.
Плащането за избор на екип, стаи и т.н. става при изписването.

# 655
Момичета, насочила съм се към раждане в МД и аз. Като ви чета бих искала или др Дяволов или др Диков. Имате ли идея някой от тях дали е на ясно с тромбофилиите, защото съм на фраксипарин и аспирин заради такава. Искам следващия месец да започна да се следя при човека, при когото ще раждам и се чудя при кого от двамата да отида.

# 656
Здравейте, днес в 04:47 се роди Виктор 💙👼 Най-прекрасното чувство на света 💙 Беше много тежко раждане, но екипа беше уникален и съм благодарна на акушер Анелия Шойлева, която през цялото време беше до нас.Тоновете на детето бяха много високи, роди се 4160гр.53см, накрая се наложи
Използването на вакуум, тъй като не ми стигнаха силите за израждането. Сложиха ми епидурална упойка на 5 см.разкритие, не съм усетила абсолютно никакви болки, бях спокойна и слушах хората в родилна зала, имам 7 шева от епизиотомията. Но крайният резултат е един прекрасен младеж 🍀 Раждането продължи около 5 часа

# 657
Здравейте, днес в 04:47 се роди Виктор 💙👼 Най-прекрасното чувство на света 💙 Беше много тежко раждане, но екипа беше уникален и съм благодарна на акушер Анелия Шойлева, която през цялото време беше до нас.Тоновете на детето бяха много високи, роди се 4160гр.53см, накрая се наложи
Използването на вакуум, тъй като не ми стигнаха силите за израждането. Сложиха ми епидурална упойка на 5 см.разкритие, не съм усетила абсолютно никакви болки, бях спокойна и слушах хората в родилна зала, имам 7 шева от епизиотомията. Но крайният резултат е един прекрасен младеж 🍀 Раждането продължи около 5 часа
Браво и честито, да Ви е живо и здраво голямото момченце! Simple Smile

# 658
  • София
Чудесна новина!
Поздравления! Здрав да бъде Виктор!
и лек престой в болницата.

# 659
Да е живо и здраво бебчето!  И на вас бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт