🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 615
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Просто Джан!!! Heart Eyes Снимка от Romolo Eucalitto Camera

Стори от СЛЪНЦЕТО Nature Sunny Репоства сторито на Клаудия с надпис "Всички са луди по пастата" Spaghetti Мхм, баш по пастата са луди Joy

# 211
Привет! Heart

Преобладаваща страст е това, което свързва секс символа на нашето време, турския актьор #CanYaman и Diletta Leottu. Три седмици след сензацията „Чи“ двамата се озоваха в Рим и то само на изображения „Чи“ и историята на тайната им среща. Всичко това и още на @chimagazine в будките.

💫 3 февруари е Рождения ден на Учителя #FerzanÖzpetek
По този повод ще се проведе акция в подкрепа на жертвите на Covid, както и акция за подкрепа "Ден на белите дрехи".
#FerzanÖzpetek е много чувствителен по въпроса за Covid, организира „Специален ден за лекари и здравни специалисти“, който се превърна в официален национален празник.

# 212
Привет рагаци

Имаме си вече малко яснота, за ролята на нашето момче в проекта на Маестрото Ферзан : ))

Джан Яман ще бъде Емир, в поредицата на Ферзан Озпетек "Невежите феи" ролята изиграна от Koray Candemir във филма от 2001г..
В оригиналния филм през 2001г. персонажът на Емир е братът на Сера (Serra Yilmaz). Той се появява почти в края на филма, за да предложи на Антония (Маргарита Буй), да си тръгне с него. Но след това тя ще избере пътуване в самота.
В поредицата "Невежите феи" Джан Яман ще бъде много очарователен певец и ще има определена и завладяваща история, която ще бъде включена в историята, вече успешно донесена в киното от Ферзан Озпетек. Всъщност, както беше уточнено, "персонажът вече съществува във филма", но ние не знаехме неговата история. В резултат на това, историята на Емир, ще се превърне в телевизионен сериал на Озпетек.

https://www.notizieweblive.it/news/intrattenimento/televisione-s … gnoranti-serie-tv

Момичета, не мога да си намеря линк за гледане на филма от 2001г.. искам да го изгледам, а и да видя характера на героя Емир.. Ако някоя от вас го намери, моля да го помести тук или да ми го прати на лична Kissing Heart

А за грандиозния проект "Сандокан", съвсем скоро очаквам още подробности около каста, и най- вече коя актриса ще бъде избрана за ролята на Мариана.. как протичат тренировките и подготовката на Божествения също ..

Още не мога да се нарадвам на успеха и прекрасните проекти, които нашия талантлив Джан заслужено получава и как за нула време проби в Европейски проекти ..

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 16:56 от grozdence.

# 213
В оригиналния филм през 2001г. персонажът на Емир е братът на Сера. Той се появява почти в края на филма, за да предложи на Антония, да си тръгне с него.
В поредицата "Невежите феи" Джан Яман ще бъде много очарователен певец и ще има определена и завладяваща история, която ще бъде включена в историята, вече успешно донесена в киното от Ферзан Озпетек. Всъщност, както беше уточнено, "персонажът вече съществува във филма", но ние не знаехме неговата история. В резултат на това, историята на Емир, ще се превърне в телевизионен сериал на Озпетек.
Значи какво излиза от цялата тази работа:

1. Историята на Емир ще бъде история на сериала, демек от герой, идващ в последните 5 минути, ще се превърне в главен герой!!! То какво да му коментирам... вече го казахме колко пъти... с една дума Джан! Мисля, че ме разбирате какво искам да кажа Grinning

2. Джан ще бъде секси певец... То не беше секси бизнесмен, секси Тарзан, секси танцьор... сега и певец... Горко ни и тежко ни!

3. Антония и Емир са двойка, така ли? Аз така го разбирам, щом са щели да си ходят някъде заедно. Да видим коя ще изберат да играе Антония Thinking

Абее... все пак ще си го кажа! Един е Джан, страхотен, невероятен, пленяващ, магнетичен! Ще се избият за него да им рекламира, да ги представлява! Джан вече се превръща в собствена и уникална марка! Абее... няма по-голям кеф да си фен на този супер готин човек! Нали знаете, винаги може да ме допълните в хвалбите Grinning

# 214
Момичета, много ви обичам, какви прекрасни новини сте донесли за Слънцето, изпълнихте сърцето ми с радост, вълнение и любовни трепети, между другото както винаги щом стане дума за Зевса.Sparkling Heart
Какъв Патрон си имаме само, колкото и да го хвалим, всеки път е като за първи път. Колкото и да е успешен, всеки път се издига, колкото и да е хубав, все по-хубав става. Пу-пу, Грозде вади морето от сини очи за Слънцето /може ли да не го обича човек? /ама знае ли се/, против уроки за всеки случай!
Какъв Патрон си имаме само? Няма сериал в момента, но обсъждането, новините, еуфорията не стихват. Статии валят, реклами валят, предложения валят, къде ли не го канят само и само малко да бъдат забелязани покрай него и другите. И ще участва в най-добрите роли!!! Innocent
Какъв Патрон си имаме само. Нямаме очи за никой, освен него, думи за никой, освен него, хвалебствия за никой, освен него. Когото обича и ние го обичаме и хич не се задълбочаваме в неща извън неговия обсег. Достатъчен ни е с всичко, което е!!!
Какъв Патрон имаме само... Да му пожелаем все такъв да си остане, все така да ни радва, но ние толкова много го обичаме - междусветовно, че няма как да не му върви по вода с толкова любов, с която го закриляме, с толкова любов, която той дава и е обграден.
P.S. Ели, благодаря за прекрасния Джано урок, неговите УРОЦИ много ги обичам, с удоволствие ги чета, повтарям, потретям.
И така е с всичко свързано с Джан. Обичам, повтарям, потретям... до безкрайност.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 18:40 от sonnni

# 215
В оригиналния филм през 2001г. персонажът на Емир е братът на Сера. Той се появява почти в края на филма, за да предложи на Антония, да си тръгне с него.
Значи какво излиза от цялата тази работа:

1. Историята на Емир ще бъде история на сериала, демек от герой, идващ в последните 5 минути, ще се превърне в главен герой!!! То какво да му коментирам... вече го казахме колко пъти... с една дума Джан! Мисля, че ме разбирате какво искам да кажа Grinning

2. Джан ще бъде секси певец... То не беше секси бизнесмен, секси Тарзан, секси танцьор... сега и певец... Горко ни и тежко ни!

3. Антония и Емир са двойка, така ли? Аз така го разбирам, щом са щели да си ходят някъде заедно. Да видим коя ще изберат да играе Антония Thinking

Абее... все пак ще си го кажа! Един е Джан, страхотен, невероятен, пленяващ, магнетичен! Ще се избият за него да им рекламира, да ги представлява! Джан вече се превръща в собствена и уникална марка! Абее... няма по-голям кеф да си фен на този супер готин човек! Нали знаете, винаги може да ме допълните в хвалбите Grinning

Аз имам чувството, че Ферзан е решил да развие този образ на Емир, след запознанството си с Джан.
И ако това не е признание за качествата на Джан, здраве му кажи.
Напук на всички зложелатели, завистници, злобари и т.н., той получава това към което стреми и работи усилено.
Джан е едно съкровище, което всеки иска да притежава!
ДЖАН Е ЕДИН И ВЕЛИК!

# 216
Пак съм аз Grinning Айде малко да извадим калкулаторите, да сметнем колко струва на Джано тоалета от летището Grinning

"Преди няколко дни нашият цар #CanYaman беше забелязан на летището!
Той изглежда уютно, но шик в своя Özel dikim mont mont, заедно с огромния суичър с качулка на @ christiandior с мотив на косо dior ($ 1,695.85) и дънкови панталони @ geco_store. Визията му беше завършена с чифт обувки @sahnrichardo kansai (429 TL). Маската му е от @geco_store."

# 217
Пак съм аз Grinning Айде малко да извадим калкулаторите, да сметнем колко струва на Джано тоалета от летището Grinning

"Преди няколко дни нашият цар #CanYaman беше забелязан на летището!
Той изглежда уютно, но шик в своя Özel dikim mont mont, заедно с огромния суичър с качулка на @ christiandior с мотив на косо dior ($ 1,695.85) и дънкови панталони @ geco_store. Визията му беше завършена с чифт обувки @sahnrichardo kansai (429 TL). Маската му е от @geco_store."

Не знам дали има личен стилист или сам си избира дрехите, но винаги е убийствено красив!
Джан е нашата модна икона, винаги впечатляващ!

# 218

Момичета, превода мисля не сме го публикували, поне аз сега го открих случайно.
Слагам в скрит текст, че е дълго.
Скрит текст:
Джан Яман 23/01/2021 гост в
Ce'Posta PerTe по Canale 5
Целия видеоклип
Има поща за теб с Мария Де Филипи предод:

Това е от видео-визитката:
Ненадминат в ТВ изявите
Над 8 милиона фенове в социалните мрежи
През изминалата година носител на 4 престижни награди
Джан Яман
Италия я нося в кръвта си
“Учил съм 5 години в италиански лицей и бях най-добрият ученик”
И всеки път…
“Италия е необикновена за мен”
Любовта, която хората ми показват,
“Много съм благодарен за тази обич”
Ме разчувства.
За мен домът е свято място
И благодарение на майка ми
Не спирам да уча,
Даже и да танцувам танго.
“Целувка, чао!”
След като влиза в студиото:
Водещата: Добре дошъл! Сега ще се успокоят, може би.
Публиката аплодира и пее
Водещата: Свикнал си вече. Сега вече са спокойни. Благодаря, че си тук. Видях, че танцуваш танго с майка си – тя е много добра.
Джан: Майка ми се занимава с танго от три години и искаше да научи и мен. Затова по време на пандемията танцувахме заедно. В сериала, в последния епизод, използвахме това и танцувах с Йозге, моята партньорка. И това го имахме благодарение на мама.
Водещата: Да покажем, кой те е поканил.
Тук влиза племенницата и разказват историята за смъртта на майка й и за отдадеността на лелята да отгледа нея и тримата й братя и сестри.
[Прескачам направо срещата на лелята с Джан]
Джан: Честита Коледа (след като влиза и подава цветята на лелята; не разбрах защо я поздрави за коледа? Сядат заедно на диванчето)
Джан: Как си?
Лелята: Добре, благодаря.
Джан: Седнал съм тук до един ангел. Много емоционална беше да чуя всичко това. И аз съм отгледан от две баби. Майка ми и баща ми работеха. Бях на три години и майката на моята майка ме отгледа, също и майката на баща ми. Когато учех в лицея, баща ми банкрутира и майка ми се занимаваше с всичко. Това беше история, която ме развълнува, мислейки и за моето минало. Жените са много важни. Като се замисля, бих бил нищо, ако ги е нямало жените, които са присъствали в живота ми.
(Внасят кутията с чашите за чай)
Джан: Чух, че си много запалена по моя сериал.
Лелята: Да (срамежливо)
Джан: Хубаво.
Лелята: Много си добър. Освен красив, си и много добър.
Джан: Сега съм на 30 години и виждам, че много хора имат много тъга в живота си, а аз съм станал човек, който им носи радост с моят сериал. Това е нещо много вълнуващо, защото осъзнавам, че това е чиста любов, и е се превърнала в голяма обич, на която аз отвръщам. (аплодисменти) Това е нещо турско, пием чай. Вие тук нямате чаши, нали знаете. Затова си помислих, че би било хубаво, ако донеса чаши за чай. Би било много хубаво, ако след това, с теб се срещнем да пием чай. (аплодисменти) Това е специално за теб, подарък.
Лелята: Благодаря.
Джан: Искаш ли да ми кажеш нещо? (публиката се смее)
Лелята: Дори моята племенница, най-малката, ти се радва много. Тя е на пет години и половина и ти се радва. Казва: “Колко е хубав г-н Джан”. (аплодисменти)
Джан: Много съм щастлив, че мога да донеса радост във вашия живот. Когато гледам, че тази роля, която играя, носи сила за живот на хората, се вълнувам много.
Лелята: Вярно е.
Джан: Мислех си да спра да бъда актьор. (публиката се възмущава) Не, не исках да кажа това. За мен животът не е задължително нещо идеалистично. Виждай това, че по този начин докосвам живота на другите, ме кара да забравя идеята да се откажа. (аплодисменти) Освен тези чаши, моят герой ?? Винаги в ръцете си имах тези лунни камъни, един бял и един черен, където и да отида, винаги са в ръката ми. Странна история. Ти си имала много черно в живота си, нали. Но и някои неща са бели, нали. Имаш перфектна племенница, имаш деца. Тези ще ти донесат радост със сигурност. Исках да ги подаря на теб.
Джан: Моля. Твоята племенница ми каза… Трябва да видя дали я скъсах... Не, добре… Исках д ти донеса едно колие, вътре има снимката на твоята сестра. Бих искал да ти я закача.
Джан: Малко е трудно се затваря. Може да я оставиш така.
Лелята: Благодаря много.
Джан: Как гледаш моя сериал?
Лелята: Гледам ги вечер на турски.
Джан: На турски?
Лелята: Да, със субтитри на италиански.
Джан: Научила ли си някакви думи?
Лелята: Евет.
Джан: На компютъра или на телефона?
Лелята: На телефона.
Джан: Не е ли трудно на телефона?
Лелята: Справям се. Малко е малко, но се справям.
Джан: Виж, имам още един подарък. Какъв е според теб?
Лелята: Това, че ти си тук, е достатъчно. (аплодисменти, той я прегръща)
Джан: Донесъл съм ти един телефон, който го няма дори в продажба. Сериозно говоря. Искам да ти подаря това, за да можеш да ме гледаш по-лесно, без усилия. Виж, има и снимката отгоре. И съм донесъл и калъфчета, които можеш да…
Джан: И моят номер го има записан. Но обещай, че няма да го дадеш. Само за теб е.
Лелята: Обещавам. Благодаря. Благодаря
Водещата: Искаш ли да кажеш нещо на леля си?
Племенницата: Искам да разчиташ повече на мен. Искам да ти бъда подкрепа така, както ти си била за мен. Със сигурност ням да съм толкова добра, колкото мама, да те изслушвам, но ще се опитам. Защото дори и да не го приемеш никога, аз пораснах. И затова можеш да спреш да ми се обаждаш постоянно и да правиш по сто обаждания на ден. Но в крайна сметка, това е част от теб. И може да го приемем заедно.
Водещата: Значи, може да отворя?
Лелята: Да. (прегръщат се)
Джан: Има още нещо, последно. Искам да подаря още нещо. Ако би искала да избереш нещо от мен..
Водещата: Бъди внимателна.
Джан: С удоволствие, бих ти го подарил. Може да бъде този пръстен, колан, гердан, даже сакото. Има и парфюм върху него.
Лелята: Няма нужда.
Водещата: Но това е нещо хубаво, което ти каза. Другите ги избра той. Избери си ти сега. Хубаво нещо е.
Лелята: Сакото. (сваля сакото и го слага на раменете й)
Джан: Това е по модел на моя мениджър Илкер Белги. Нещо, което не се намира никъде. Специално за теб. Беше специално за мен, сега специално за теб.
Водещата: Благодаря много. (аплодисменти) Джан, благодаря. Отново поздравления. Успех.
Джан: Благодаря.

# 219
Чао рагаци

Тъкмо хапнах сладко.. сладко .. Grinning липсваше ми само компанията на Джано Grinning
Като ги купувах от Билата, един мъж пред мен беше взел същите.. жена му сигурно го е накарала .. Joy

П.С
Докато хапвах си бях пуснала музиката от задкадровото клипче ...
Joy

# 220

Благородно ви завиждам, момичета на Джан!
    Грабнахте най-привлекателния, талантлив, красив, интелигентен и харизматичен турски актьор и разбунихте духовете във форума. Можете да се гордеете с вашия Патрон! Това, което постига Джан Яман, други турски актьори дори не могат и да го сънуват.
    Международна признателност, милиони фенове, реклами, проекти, участия в телевизионни предавания - всичко е насочено към Джан. Търсен, обичан и ценен! Джан Яман ... просто ДЖАН!

Вкусно ...

# 221
Emiliya Hands Clap
Ние наистина се гордеем с нашето момче, хубаво е когато го оценяват фенове и на други актьори.
Благодаря ти за всичко написано за Джан!
Това е Джан обичан от всички добронамерени хора.

# 222
https://twitter.com/i/status/1354474493033512962
Дали ще ви се отвори, дано успеете да го видите, защото е отново уау.

Момчето ни си е същото, но ризите май са нови. Blue Heart Smile
Много му отиват, не е лъжа, сладура ни си е ТОП отново.
Припомнят ни, че момчето ни не рекламира само една реклама, не е лесно да си Джан, на много места трябва да огрееш, но какво по-хубаво за нас?!?Sparkling Heart Ей така да се появява отвсякъде. Красив и пръскащ чар и харизма. Пък ние какво да правим, ще му се радваме и ще се гордеем с него отново и отново и отново... Gift Heart

# 223
Нови са ризите, Сонни Wink Тъкмо идвах с тях. Предлагам всяка да си постели нещо меко на пода и нека масовото припадане да започне сега! Joy

Грозде, да ти е сладко! Сега оборота на Билла рязко ще скочи Joy

Днес голяма хвалба на Джано! Дето се казва „умря циганката, дето го хвалеше” Joy Така трябва, заслужил го е!

# 224
Нали знаете, винаги може да ме допълните в хвалбите Grinning
Ели, мен лично толкова ми трябва да ми кажат и ми идва и муза и стимул и започвам каквото ми дойде на ум да говоря, не че не съм го казвала, ама да не се връщаме много назад в страниците, а и казано отново, почувствано отново, има нова сила и заряд, въодушевлението расте, емоциите растат, вълнението и любовта те не са спирали и така... така и ще продължава, за Слънцето Винаги и Всичко. Gift Heart Stuck Out Tongue 

Общи условия

Активация на акаунт