Частна детска градина в Пловдив

• 2 294
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, темите за чдг в пловдив са отдавна, затова реших да отворя нова. Моля за отзиви за добра частна градина, за предпочитане в Кършияка. Търся гъвкавост откъм адаптация. Интересува ме всичко - отношение, цени, храна. Предварително благодаря!

# 1
Аз също се интересувам от частните детски градини, но в Централен. Не виждам да се обсъждат такива в общата тема за ясли и градини. Ще следя темата, дано се включи никой с отзиви, мнения, цени.

# 2
Аз също търся мнения за частни градини в Смирненски или край гребната.

# 3
Здравейте на всички!

За жалост виждам, че темата е все така неактивна.
В Пловдив вече има достатъчно много частни детски градини, Монтесори къщи и занимални, но поради някаква причина няма споделени мнения за тях, поне нищо актуално.

Аз се интересувам от ЧДГ "Фамилия", ЧДГ "Дъга от мечти" , "Киндерленд", Вален Монтесори, "Андерсен".

Ако някой има наблюдения за тези като режим, занимания, компетентност на педагогическия персонал ще се радвам много да сподели.

Благодаря!

# 4
Привет.
Аз търся мнение за Природна къща Вилекула и Тайната градина.
Ще се радвам, ако някой сподели мнение.

# 5
  • Пловдив
Здравейте,

Нямам пряк опит, но тъй като темата е много неактивна, се надявам дори странична информация да ви е от полза. Имаме приятелче в Киндерланд. Изключително доволни са от грижата на децата там.
Имат страшно разнообразни занимания, вече имат собствен двор и са лицензирани, тоест може детето да си кара и предучилищната там и направо след това на училище.
Самата аз бях решила да запиша дъщеря ми там, ако не ни приемат в държавна градина , но в крайна сметка ни приеха в желаната държавна градина и така не я записах в Киндерланд. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт