Къдрокоси красавици - 6

• 53 741
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
Nana,дали не ползваш много силен протеин,че ти става твърда косата,вече се обърках кой какви продукти ползва.Щом Хидрасплаш ти е добре,значи косата ти няма нужда от силни продукти.Ако имаш и балансирана серия с превес на протеина,си си решила проблемите.
Напура ще ти подсили корените,но за дължините няма да направи кой знае какво,за тях ползвай друго.Бих ти предложила да пробваш по-протеинов шампоан и балансирани балсам/маска.Така косата ти няма да се чувства вяла,ще живне и уплътни.Като ползваш само хидратиращи продукти ще я изтощиш и ще увисне още повече,протеинът се измива с течение на времето,ако не се ползва такъв за поддръжка,особено ако косата се третира

Подпалих темата с това желе,ако на някой не му хареса и иска да ме набие,ще свиркам като си дойда Grinning
Днес и аз го наместих като застраховка след серия протеини...накъдрих се като овца Grinning но пък си имам живи и добре оформени къдрици
Spiritlight,добре че чашата е преляла от хубавини GrinningFlowers Hibiscus

# 181
Vanesa, Благодаря🙏🙏🙏 дай идея за балансираща маска/балсам? Беше хубаво да знам, че не трябва да прекалявам с хидратиращите, кой какво прави все на тях се спирам .
В момента в Арлен има добри отстъпки за който се интересува.

# 182
  • В полите на Пирин планина
Аз пробвах снощи желето. Къдриците са налични и тази сутрин. Косата е много мека и въздушна. Усещам я все едно е без продукт по нея, а иначе е оформена добре и няма фриз. Има приятен обем. На първо четене ми харесва и наистина е доста икономично. Топнах само пръсти 4-5 пъти и нанесох на подсушена коса. Като знам от други продукти колко като количество слагам... Simple Smile

# 183
Това популярно желе подходящо ли е за коса 2С към 3А - и аз взех да се замислям Simple Smile макар че за толкова парички се чудя дали не е по-разумно да инвестирам в някакъв крем за къдрици ?!?

# 184
Това популярно желе подходящо ли е за коса 2С към 3А - и аз взех да се замислям Simple Smile макар че за толкова парички се чудя дали не е по-разумно да инвестирам в някакъв крем за къдрици ?!?

Моята е такава - има моя снимка на по-предните страници от темата, но с друг продукт. Аз все не спирам да търся нещо вълшебно за оформяне на къдриците, понякога даже комбинирам два продукта.
Имам и ефтини кремове, а и професионални продукти. По-напред писах за разни кремове, които харесвам.

# 185
Всъщност като имам предвид по колко от желето слагам, то ще се окаже едно от най-евтините неща, които имам. Дори абсолютно всеки път да слагам от него, не виждам как бих го изразходила за по-малко от година поне. Така ми излиза грубо около 3 лв на месец... А ми се струва, че ще имам за повече от година, което го прави направо без пари.

# 186
Да, това е така. Аз примерно харесвам крема за къдрици на Линеа био, той е 150 мл. и струва 5 лева, но за месец ми трябват 2 шишенца. 👍 Изобщо не е икономичен.

# 187
  • Варна
Момичета,
тези от вас, които ползват термото за изправяне на Napura - как го ползвате?
Косата ми е тънка, чуплива (не къдрава) и доста податлива на стилизиране, но нещо май не се разбрахме на първо четене с този продукт. Сложих на влажна коса малко количество, нали все се притеснявам да не ми утежни, изсуших с четка и след 15мин косата стана на спиралки Simple Smile Бях така Open Mouth Scream
Вярно, че живея във Варна и тук е влажно, ама чак пък толкова... Може би бъркам някъде?

И някой дали би се разделил с малко количество от Color WOW Dream Coat Supernatural Spray за проба?

Обещала съм си тези двата продукта да са последните, на които давам шанс за изправяне и край! Hands Pray

# 188
  • София
Ден 2 с желето, малко фриз, малко поувиснали кичури, но го намирам за нормално - косата ми е ужасно суха напоследък. Мисля, че ще съживи и по-слаби и тънки къдрици, а в същото време не утежнява...

Скрит текст:

# 189
Nana някъде по-назад бях постнала няколко.Тези харесвам аз
Про лонгър(Лореал)-много добре балансирана,но ако се прекалява с нея втвърдява косата
Дисциплин(Керастаз),протеинът при нея не е много,но на прехидратирана коса ще се усети на първо ползване
Ланза Кератин,страхотна,протеинът при нея е по-осезаем
Генезис(Керастаз),в зависимост от състоянието на косата,може да се усеща по-хидратираща или по-протеинова
Интензхидратора(Джойко) балансирана маска,нищо че пише Хидратор,на няколко поредни ползвания също може да повтвърди косата
Двуминутния реконструктор(Афоджи)-прекрасна балансирана маска
Дефи демидж(Джойко)много добра за боядисани,много третирани коси
..................................................
Протеинов балсам, като преуош може да се ползва-Терапист(Керастаз),предпазва от прегидратиране
Дефи демидж(Джойко)-балансиран с превес на протеина
Ре-мойсчър(ФК) също е балансиран,но пак зависи от състоянието на косата към момента
Ланза Анаген-при поредни ползвания може да втвърди косата

hubavella назад показах един продукт на Керастаз-K-Water.За мен,това е най-доброто за изправяне.Като си изправях косата,не мръдваше до следващо миене,дъжд,влага не и влияеха.
Изсушаването с четка няма да ти задържи ефекта от изправяне,косата трябва добре да се изпече,и с подходящи продукти
За Напура съм чувала,че се ползва на суха коса за да има ефект.Дали е така не мога да потвърдя,не съм го ползвала

# 190
Здравейте, момичета! Възползвахте ли се от намалението в Зр? Какво си купихте?

# 191
Vanesa, много Благодаря за предложенията. Тъкмо си мислех, че не съм пробвала нищо на Ланза а ми се иска. 🍀🍀🍀

# 192
Момичета, косата ми е 2б-2с, търся фризьор, който д им идея как се подстригват такива коси, че д извади нй-доброто от тях.  За София питам. Фризьорката ми не е лоша и съм доволна, но определено няма поглед над такъв тип коси.

# 193
  • София
Аз бих препоръчала Balkan Barber и Йордан - справя се с всякакви чупливи и къдрави коси, но взима повечко...

# 194
Получих  и аз желето на As I Am. Чудесен продукт за моя тип коса. Къдриците бяха много добре дефинирани, меки и много въздушни. И както спомена някой по-назад - все едно нямаш продукт на косата си. От Hairmag ми пратиха мостра на YARI CREAMY HAIR LOTION крем лосион за къдрави коси. На пръв поглед приятен продукт, много хубава консистенция и аромат. Аз обаче май се поолях и сложих доста на косата си и не мога да го преценя като цяло, но май ми отежнява косата. Ще го разбера след няколко ползвания дали е мой продукт спрямо косата ми или не.
https://hairmag.eu/products/product/443/yari-creamy-hair-lotion

Общи условия

Активация на акаунт