Къдрокоси красавици - 6

• 53 696
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Ааа, не мога да кажа, че има фиксиращ ефект. Хидратира, поприбира фриза, посъживява. Ползвам го за рефреш, самостоятелно не съм го опитвала.

# 121
  • София
Здравейте!Ще бъда кратка.Напоследък забелязвам,че косата ми се накъдря като се изкъпя и като изсъхне има леки къдрици,а на следващия ден като се среша съм като бухал.Това ме кара да се замисля,че с някои маски,пяни,спрейове и тн може и да се оформи чудесна къдрава коса.Може ли да предложите някакви продукти за къдрава коса за след къпане?
Аз бих те посъветвала да не решиш косата си всеки ден. Сресаната къдрава коса седи точно както я описа Joy. Реши само когато я миеш, оформи я, и в следващите дни оправяй къдриците с пръсти.
Относо продуктите за къдрава коса след къпане, тук предимно това обсъждаме. Виж последните 2-3 страници, момичетата доста продукти обсъждат Hands Plus1.

# 122
Keit,от снимката не мога да преценя добре,но ми се струва,че на косата ти би и дошла добре една хубава балансирана маска,нещо от сорта на двуминутния реконструктор на Афоджи,интензхидратора на Джойко,та дори и балсама Генезис.Не знам дали ползваш сешоар,но тази коса трудно ще я поддържаш в приличен вид без него и някакви финиши.Не я реши след като я измиеш.На следващия ден като рефрешваш,навлажняваш хубаво косата,нанасяш продукт и мачкаш,без да разресваш.Като изсъхне напълно,можеш пак да я намачкаш,да се поразделят къдриците

# 123
Да, аз също не реша суха коса. Само навлажнявам с пръсти и оформям. Леко да бухне в корените и по кайчетата.

Доволна съм от шампоана на Biosilk за боядисана коса. Ето резултата след спане . Не съм слагала никакви продукти. Само леко с пръсти навлажних. 

# 124
  • София
magdalena madzhurova косата ти е супер 💓

# 125

Доволна съм от шампоана на Biosilk за боядисана коса. Ето резултата след спане . Не съм слагала никакви продукти. Само леко с пръсти навлажних. 
Страхотно!Не ти трябва нищо повече да клепаш.Супер.

Косата ми в момента е в кофти състояние.Плява и малко букли.Каквото и да сложа или променя.
Към средата на отоплителния сезон косата ми и кожата ми винаги започват стачка Да си гледат работата,писна ми.

# 126
  • Варна
Никога не реша на сухо. Единствено под душа с маска или балсам. Явно косата ми изглежда така все едно е сресана на сухо, но ако я среша, просто не искате да виждате на какво прилича.
VanessaDE, сешоар ползвам много рядко, но какво имаш предвид, че без него трудно ще я поддръжам? Да я суша със сешоар или да оформям със сешоар, след като съм сложила финиш?

Явно ще купувам още продукти, този месец се разорих Grinning

magdalena madzhurova, наистина изглежда чудесно!

# 127
  • В полите на Пирин планина
Магдалена , косата ти е супер!

Ето и моята, с един крем за къдрици на Матрикс:

# 128
  • София
Лейди жесток цвят Heart Eyes и косата ти изглежда в топ форма. Филирани/изтънени ли са ти леко дължините и краищата или от снимката така излежда?

# 129
Лейди жесток цвят Heart Eyes и косата ти изглежда в топ форма. Филирани/изтънени ли са ти леко дължините и краищата или от снимката така излежда?

Благодаря 🌹
Днес тонирах с един шампоан на Лакме във виолетово. Етажирана ми е косата на 2-3 етажа, но преди 3 месеца, сега скоро нищо не съм правила.
Честно казано продуктите на Лакме много добре ми се отразяват.

# 130
  • София
Много ми се минава на мен 2 тона по-светло от сегашния ми цвят, който е 6. Чудя се нещо такова, дали би свалило боята, че не ми се ползва прахообразен bleach, защото ще ми съсипе косъма... Уж четох мнения, че сваля наистина боя, но неминуемо ще цъфна в оранжевата гама. После ще трябва тониране, боя.... Ако отида в салон ще ползват агресивни изсветлители... драааамааа Simple Smile

Ако някой е ползвал подобен продукт за сваляне на боя, моля за мнение. Ще питам и момичетата в профи темата за съвет.

# 131
Само съм чела за римувърите, не съм ползвала. Аз все се въртя около това ниво, но естествената ми коса е към 7ца и се боядисвам с 8ца, заради бели коси. Последните пъти с Compagnia del colore 8.21 и съм много доволна от боята и покритието.

# 132
Лейди, ти не си ли правеше косата с къна по едно време? Или се бъркам с някой друг от темата....иначе страхотен цвят и коса, много ми харесва това небрежно къдраво
Heart Eyes

# 133
На мен тази боя доста ми пресуши.
Кремът на Гарниер е много добър, потвърждавам. Взех и някакъв спрей за къдрици на Langhaarmädchen, дано да го бива за освежаване

# 134
Лейди, ти не си ли правеше косата с къна по едно време? Или се бъркам с някой друг от темата....иначе страхотен цвят и коса, много ми харесва това небрежно къдраво
Heart Eyes

Правех се. Около 2 години бях с къна, но буквално ми изправи косата и това рижаво от къната не ми е добре на студения подтон на кожата. Преди косата ми беше по-къдрава, но от боядисването сякаш се поизправи и е чуплива само.

Общи условия

Активация на акаунт