Къдрокоси красавици - 6

• 54 069
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте къдрокоси!
За да не остана и аз по-назад си взех  желето и co-wash на As I Am. Въпросът ми е какво да слагам след co-wash-а , за да се комбинират добре - маска, балсам...
Косата ми е до раменете, чуплива и суха от ежемесечно боядисване.
Приемам съвети всякакви след като видите косата ми.
Скрит текст:

# 361
Моето желе дойде днес и изненада, фолиото под капачката беше разлепено от едната страна..... Утре ще им се обадя и хич няма да съм любезна.

# 362
Моето вчера пристигна - без забележки, даже и с една мостричка на шампоан.
Днес сложих от него върху влажна коса - доволна съм, обра фриза в голяма степен. Но пък и аз съм само по него, тоест Ш+М+Ж Simple Smile)) тоест не трупам много продукти. Ще ми е интересно дали ефекта ще се запази в следващите дни, обикновено те са ми проблем.

# 363
Моето вчера пристигна - без забележки, даже и с една мостричка на шампоан.
Днес сложих от него върху влажна коса - доволна съм, обра фриза в голяма степен. Но пък и аз съм само по него, тоест Ш+М+Ж Simple Smile)) тоест не трупам много продукти. Ще ми е интересно дали ефекта ще се запази в следващите дни, обикновено те са ми проблем.

Шампоана на Novex ли е Wink

# 364
Ааа, не Simple Smile Дрогерийна марка.

# 365
Здравейте къдрокоси!
За да не остана и аз по-назад си взех  желето и co-wash на As I Am. Въпросът ми е какво да слагам след co-wash-а , за да се комбинират добре - маска, балсам...
Скрит текст:
Снимката е много неясна,но на мен по ми изглежда разресана отколкото прехидратирана или напротеинчена.Суха не е в никакъв случай,имам предвид суха по начина по който всички тук го разбираме.От ежемесечно боядисване да е,трудно,моята е на ниво 9-10 всеки месец боядисвам и на 2 седмици тонирам,и не е суха.
Ко уоша е доста хидратиращ,така че,баланс към хидратация или чиста хидратация след него

# 366
Здравейте къдрокоси!
Скрит текст:
Снимката е много неясна,но на мен по ми изглежда разресана отколкото прехидратирана или напротеинчена.Суха не е в никакъв случай,имам предвид суха по начина по който всички тук го разбираме.От ежемесечно боядисване да е,трудно,моята е на ниво 9-10 всеки месец боядисвам и на 2 седмици тонирам,и не е суха.
Ко уоша е доста хидратиращ,така че,баланс към хидратация или чиста хидратация след него
Разресвам косата само под душа. Мия на 2 -3 дни, през коита не реша.
И аз все още не мога да разбера от какво има нужда.

# 367
Ако искаш, сподели какви продукти ползваш,как ги комбинираш и в какъв ред.И ако имаш една по-ясна снимка,да не е на слънце

Hristo Mihailov опитай с тези
Скрит текст:

# 368
Vanessa, с какво тонираш? Сигурно си писала тук или в блондинската тема, но ще съм ти благодарна да повториш. Аз установих, че при мен само лилавите нюанси избистрят цвета и убиват жълтото, но не знам какъв "лилав" продукт за тониране да взема.

# 369
Тонирам с тези

Преди смесвах 1:1 9.0+9,5-4 и ми се получаваше леко студен лилавеещ нюанс.На мен не ми отиват студени тонове,докато се поотмие ме дразнеше.Сега слагам само 9,5-4 но пък ми е много светло Grinning няма угодия.Следващия път ще смеся двата + малко злато да убие студеното
Можеш да пробваш тониращата маска на Керастаз или лилавия Ш на Джойко

# 370
Благодаря, Vanessa Hug

# 371
Аз имам един проблем със стйлинга на втори, трети ит.н ден. Ако напръскам с вода имам много фриз, ако нямокря цялата коса и след това само да намачкам и с дифузера - става като пропита с вода, даже я суша супер дълго и си седи една, като мокра. Оформя се, но на следващия ден примерно е права вече. 2в - 2с ми е косата и не използвам кой знае колко козметика, също не следвам кърли гърл метода, тъй като в един миг коста ми стана гадна от него.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 19:52 от Iseis

# 372
Аз с този проблем се справих с активатор за къдрици може и крем . След това слагам крем гел или желе . На следващия ден напръсквам с ревитализатора без да слагам от другите продукти .

Аз имам един проблем със стйлинга на втори, трети ит.н ден. Ако напръскам с вода имам много фриз, ако нямокря цялата коса и след това само да намачкам и с дифузера - става като пропита с вода, даже я суша супер дълго и си седи една, като мокра. Оформя се, но на следващия ден примерно е права вече. 2в - 2с ми е косата и не използвам кой знае колко козметика, също не следвам кърли гърл метода, защото в един миг коста ми стана гадна от него.

# 373
  • някъде под слънцето...
Освежавам къдриците на следващия ден  с

или

От това не останах доволна

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 16:36 от sl

# 374
Здравейте, къдравелки Blush Аз не пиша, но следя темите отдавна 🙂 Минавам да питам някой пробвал ли е така? https://www.instagram.com/p/CLuglG2BAV3/
Аз днес опитах на няколко кичура и стана това

Иначе това ми е руното в момента

Трудно ми е да слагам спойлери от телефона Confused

Общи условия

Активация на акаунт