🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 433
  • 980
  •   1
Отговори
# 315
  • Испания
Пууу, 10 минути се мъча да го кача да ви го покажа и не успях Joy

Благодаря, Смайли Flowers Bouquet

Няма защо.

Чудя се какъв ще е този ламаринен носорог? Руснаците имаха сладък.

Преди писах, че червей могат да имат малинката или гъбата. Загрозили са малинката.

Госпожицата и Носорогът

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 20:54 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 316
Много скача този носорог. Да и аз асоциирах малинката на рапър. Циркът ми харесва. Чакам с нетърпение датата 😍

# 317
Тази година предполагам, че познаването на участниците ще е още по - трудно. Даже си мисля, че отново могат да поканят да участва някой от сезон 1 или сезон 2. Също така може някой участник, който миналата година беше под гост - маска, сега да е постоянен участник. А най - яко ще е, ако има гост - панелисти както беше миналата година, и някой от участниците да го поканят като гост - панелист в седмицата, която той не участва. Smiley

# 318
Няма да е лошо Да има по-разчупени идеи, да. А представянето ще им бъде - “Той има крака, слуша с ушите си и спи със затворени очи”..нещо такова още по-общо и от миналата година 😂

# 319
Скрит текст:
Няма да е лошо Да има по-разчупени идеи, да. А представянето ще им бъде - “Той има крака, слуша с ушите си и спи със затворени очи”..нещо такова още по-общо и от миналата година 😂

Смях се с глас.
Ще очакваме неочакваното.

# 320
  • Велико Търново
Чакам с нетърпение датата 😍
Не е ли 11 септември?

Снощи Боби Баба Ягата Joy имаше концерт в Обзор - "Като две капки певец". Изпя някоя друга песничка, но при свободен вход нямаше и как да е много дълъг. Пък и той какъв репертоар има - от двата формата, в които е участвал. Нооо беше много ентусиазиран. Grinning

# 321
Ммм , да. Това е датата. Исках да кажа “началото” ☺☺☺

# 322
Току-що по Nova дадоха нова реклама на Маскираният певец. Показаха всички маски. Наистина тази година маските са невероятни. Нямам търпение да започне!

# 323
# 324
Пропуснали са да кажат и - Нови охранители Grinning

# 325
И на мен ми изглеждат впечатляващи маските тази година, поне от промото. Особено тази с многото цветя!☺

# 326
Ще ги видим на живо. Аз съм повече в чуденка за панелистите 🧐

# 327
  • София
Ще ги видим на живо. Аз съм повече в чуденка за панелистите 🧐
Срам ги е да кажат кои са избрали. 🤣

# 328
Фънки и Коцьо?

# 329
  • София
🤮🤮🤮 Отврат би било...

Общи условия