Отговори
# 120
  • София
Да, шоуто свършва с този 11 сезон.
Мери, аз като изгледам ще пусна кратко мнение в темата за шоуто и после ще си пиша там. И тук ще пиша де. Simple Smile

# 121
  • Другата България
Кое шоу бре човек? Joy

# 122
  • София
Откраднат живот свършва. Аз често пиша шоу вместо сериал, така съм свикнал, а и то си е така от английския. Grinning

# 123
  • София
Ами то си е шоу направо. 🤣
Чак не мога до повярвам, че ще свърши, вече мислех, че ще го влачат като Дързост и красота. 😀

# 124
  • Другата България
Аз разбрах, че за "Братя" казва, че е шоу.

А "Оперативна група" направо го пропуснах, и на него му се каня.
Сто про няма да смогна, той по коя програма и от колко часа ще е ?

Едит - видях, в петък, от 22:00 до 23:00 часа, нали така?
Че съвсем се обърках.
13 епизода ще са само, доколкото разбрах.

# 125
  • София
Ами то и Братя си е шоу. ТВ шоу;)
Оперативна група ще е само в петък по Нова, май от 23:00 или от 22:00
на предната страница diziler мисля, че бе пуснал инфото.

# 126
Охоо, Юлката Simple Smile Дали е стара тази снимка? Нали залите бяха затворени.

Не знам колко е стара... на 5 януари е качил клипчето от въпросната тренировка ли е, не знам... Локацията е НДК. И докато сме на темата...
Скрит текст:

Мери, тези "Белези" и мене ме стресираха с този час и половина... Перфектни ми бяха "Братя" с техните 25 минути. Wink))
Иначе за Лора наистина е ясно, че няма как да я утрепат в първи сезон, на мене по-скоро ми е безумен текстът на статията (статиите).

Ей сега ще я сръчкам нашата Кали на лични да види снимката на десктопа ти. 🤪😁😁😁

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:36 от Bilyana14.

# 127
ще гледам следното:

1. Един за друг - сезон 2
2. Откраднат живот - финален 11 сезон
3. Белези - 1 сезон
4. Братя - 2 сезон (като една от задачите ми е да изгледам 1 сезон дотогава, уфф)
5. Съни Бийч - 1 сезон (рибут, хаха)
6. Ол Инклузив - 3 сезон
7. Оперативна група - 1 сезон

Аз от всичките ще гледам "Един за друг", "Мастършеф" и "Безмилостен град".  Ако имаше "Хелс Китчън", "Смени жената" и "Добрият доктор"-нов сезон, бих гледал и тях, но засега ги няма.

Цитат
Тоест, последен сезон, така ли да го разбирам?
По принцип всеки сезон е "предпоследен", нали знаеш? Винаги си оставят вратичка, да го продължат при по-добър рейтинг. А доколкото знам този сериал се гледа доста. Аз преди години гледах първия сезон почти до средата и се отказах. Не е моето. А и беше едно към едно копиран от полския "Медици" (Lekarze, тамън го бяха давали по Диема Фемили и споменът беше доста пресен), цели сюжетни линии се припокриваха, имаше и сцени, които бяха копирани едно към едно. Нo... "по идея на Евтим Милошев" Grinning

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 17:35 от diziler

# 128
  • София
Уж са обявили официално, че е последен, дано. 😀

# 129
И Врабчо щеше да ги гледа като свърши сезона, и тя не казва нищо по въпроса....Heart

Леле, благодаря, че ми напомни Joy
Точно страдах тези дни, че съм си изгледала всички насвалени сериали. А нещо се заринах с работа и имам нужда вечер да погледам нещо. Чакам да дойде пети сезон на "Под прикритие" по Нова, защото както споменах, четвърти ми е много извънземен.

Много ще се радвам, ако "Откраднат живот" вземе да приключи най-накрая и освободят това време по Нова от присъствието му. Снощи гледах Димо в "Черешката" и се сетих, колко беше хубав първи сезон. Но дотам беше.

# 130
Оперативна група би трябвало да е полицейския сериал с Вергов, нали? Че в промо клипчетата не казват нищо.

Леко съм озадачена от финала на Откраднат живот. Не че не адмирирам приключването (че и изгубих интерес), но има все още стабилен рейтинг. Мнението ми е, че Милошев ще пробва с друг сериал и ако няма същия успех (което е вероятно), след година примерно ще направят нов сезон, защото "феновете искат".

# 131
  • София
Аз пък се чудех каква е тази Оперативна група. 😆

# 132
Ама какво си мислиш, аз също се чудех  Joy
Но по пътя на логиката.....май няма какво друго да е

# 133
  • Другата България
Ама какво си мислиш, аз също се чудех  Joy
Е браво!
Доцент Банков главно действащо лице, и ти да се чудиш!
Ще ти дърпам ушите!
Това е, сериала с Вергов, ако не се лъжа 13 епизода ще е.
Ето:
https://kafene.bg/%D1%8E%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D1 … 0%B8%D0%BB%D0%BC/

# 134
Скрит текст:
Ама какво си мислиш, аз също се чудех  Joy
Е браво!
Доцент Банков главно действащо лице, и ти да се чудиш!
Ще ти дърпам ушите!
Това е, сериала с Вергов, ако не се лъжа 13 епизода ще е.
Ето:
https://kafene.bg/%D1%8E%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D1 … 0%B8%D0%BB%D0%BC/

Мерси за инфото - Юлиан Вергов, Христо Петков и Ана Пападопулу са ми все любими артисти Smile Дано сериалът да не разочарова.

Някой ще му пусне ли отделна тема?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:53 от Telesilla

Общи условия

Активация на акаунт