Отговори
# 450
  • София
Честит да е Иван! Жив и здрав, щастлив да бъде! 🍀
Пападопулу не беше ли с подобна прическа и в ОЖ? Болезнено слаба ми изглежда. Иначе е много хубава жена според мен.

# 451
Честито и от мен, Еми! Радвам се, че сте избрали хубаво традиционно българско име. Grinning

# 452
Радвам се, че сте избрали хубаво традиционно българско име. Grinning

Това, че е едно от най-често използваните в България не означава, че е българско име, не се бъркайте.

Честито и от мен.

# 453
Радвам се, че сте избрали хубаво традиционно българско име. Grinning

Това, че е едно от най-често използваните в България не означава, че е българско име, не се бъркайте.

Честито и от мен.

Имаме си български светец с това име, така че го считам за достатъчно българско.

# 454
То може да има много неща, но не означава, че е българско име. Има Iván и в Латинска Америка, има и в Бивша Югославия, има и в бившия СССР.  Да не отваряме темата Русия.... (Иван Грозный и т.н.)
То още малко ще кажете, че и Мария е българско име, само защото е едно от най-ползваните тук? А във всяка държава има Мaria

# 455
  • София
Честито, Еми, и от мен. Да ви е жив и здрав. Чакаме сега и следващото бебе в темата.

А Белези или Отделът ви хареса повече? Аз Белези не го загледах, че два бг сериала едновременно ми стигат, гледаме и Един за друг и Мастършеф, няма време за всичко.

Припомних си Съни бийч колко му хареса първия път, ще гледаме и Отдела.

# 456
  • София
Аз съм си вкъщи и май само "Бригада нов дом" не гледам. 😂 За всичко имам време.
"Белези" за сега ми харесва повече.

# 457
На мен Белези ми харесва сякаш повече. Сега като се замисля, когато си мисля че не ми харесват някои от бг сериали филми, сякаш не ми харесва как е заснето и озвучено. От там и акторите ми се струва че рецититрат и нещо куца. Снощи в Отдела нито виждам добре (тъмно, тъмно всчко, всички), не се чува ясно. В по-отдалечени сцени Вергов чувам само ломоти нещо. Какво си показват, подават пък абсолютно ми беше трудно да разбера. През пет мин питам мъжо “какво каза”, какво му даде и т. н. И се изнервих, и ми се видя без край епизода.

Еми, да ви е жив и здрав Иван и нека намери правилния път в странния живот който му предстои да израстне. Казвам странен защото всичко което ни заобикаля на последък е доста неприемливо и трудно за отсяване - вируси, интернет с всичките си разклонения от ютубъри и инфлуенсъри, джендъри, он лайн учене, ограничения, забрани и чудеса.

# 458
Айде и аз да се включа с малко страничен коментар, но все пак ще попитам.
Някой дразни ли го как водещата на COOLt по БТВ само се разхожда. Когато и да я дадат по телевизията тая девойка само се разхожда пред екрана, лично за мен е дразнещо.

Девойката е хубава и дългокрака ама за да си добър журналист и водещ смятам, че трябва повече от визия.

# 459
  • Другата България
А Белези или Отделът ви хареса повече?
"Братя". Joy

Иначе ги гледам и двата.

# 460
  • София
Еми, честита ти рожба! Simple Smile
Здраве и късмет на цялото семейство желая.

d_smile, добре дошла в темата. За съжаление аз не мога да помогна с мнение, защото не го следя това предаване.

за Белези и Отдел издирване. Още е рано да се каже. Но аз ще гледам и двата. На този етап поне за мен Отдела е по-добър, но ми е трудно да сравнявам и да съм обективен съпоставяйки, криминална драма със семейна сага.

# 461
  • Sofia
Ехаа,честита радост,Еми!
Да е здрав Иван,да расте безгрижен и спокоен! Hug

# 462
Еми, да ти е живо и здраво синчето)) Да расте силно, здраво и весело)) Да носи много радост и гордост  в семейството)) Да има късмет и успехи във всичко))
Нали знаеш какво казват българите.." От кал да е, Иван да е")) Хубаво име, прекрасна новина)))

# 463
  • Другата България
На мен също ми допадна "Издирване".
Но аз си бях и с такава нагласа.
Фен съм на Вергов, според мен е влязъл в ролята, на него му отива да играе такива персонажи.
Пападопоулу също харесвам, те вече си партнираха в ОЖ в сезона със същия сюжет, може и затова да им се получава добре за момента. Христо Петков го преоткрих в "Дяволското гърло", и той перфектен за ролята.
Само дето бях останала с впечатление, че всеки епизод ще е отделен и с отделен сюжет, а то една обща история.
Нищо, това не е болка за умиране, аз и без друго гледам на запис.

# 464
Благодаря ви на всички за пожеланията! Heart
Аз успявам да гледам "Един за друг", ОЖ и "Братя". Ама не изцяло де... Вървят и каквото хвана.
Мога да кажа, че съм очарована от играта на Алекс Сърчеджиева в ОЖ, уникална е.

Общи условия

Активация на акаунт