Отговори
# 615
  • Велико Търново
Видях, че Дяволското гърло са го купили от AXN и ще/дават го в 7 държави. Това си е успех, ако пожъне успех в чужбина, може пък и да има втори сезон. Карамазов беше писал, че го излъчват в Унгария и Нова Зеландия.
Ех... и аз "идвах" с тази чудесна новина...

# 616
  • Другата България
Аз ви чета, но нямам време да пиша.
Преборих /надявам се/ ковид, 14 дни карантина, по време на която се разболяха първо мама, после мъжа ми, сега май и сина ми в София кара нещо, въпреки че уж го мина през ноември. Същевременно с това почнах и работа, готвя, чистя, пазарувам, и време за писане не остава. Разписвам се спорадично в темите за сериалите, които с цената на лишаване от сън успявам все пак да следя, за който и да е Брадър не мога да съм полезна, защото това не е моето, гледала съм само първия, в който спечели Здравко, после един с тризначките и Пеню, и май това беше.
Сериалите.....не знам, засега си ми харесва "Братя", но явно съм много пристрастна, Влади Михайлов прави страхотна роля и в този сезон, но това с Врачански е някак недодялано, липсата му. Не можеш да махнеш един от ключовите главни герои ей така, щото....и аз не знам защо. Докато същевременно запълваш с Велин и ножовете му, терзанията на Симката и незадоволената му приятелка, любовните трепети на Вики, някаква нова звИзда Юлия, дето ще забърка поредната семейна война...тази Юлия засега е главният ми заподозрян за изчезването на Борис бай дъ уей.
"Издирването" ми е фаворит, въпреки, че и там недомислици намирам, ама то няма как. Засега мисля, че в основата на всичко е Петър, съпругът на Ралица.
"Белези" ми върви тегаво, много "каша", всеки епизод някакви нови какафонии, или едно и също от миналите епизоди, но ще го догледам, дано някаква развръзка скоро има там, не финална, ама вместо да се заплитат, да започнат да се разплитат нещата вече.
А, и някакъв нов сериал предстои, "Порталът", на БНТ, и него мисля да гледам.

# 617
Ее, fanfanito, добре че раздвижи темата Grinning

За ВИП Брадърите ще си повторя номинациите - Ицо Хазарта, Уош МС и Джино Бианкалана. Иначе аз пряк досег съм имала само с първия ВИП, когато спечели Коцето. Не съм очарована от никой от персонажите там и не бих ги номинирала. Освен може би Райна, която отнесе народната "любов", бидейки представена като харпията, която тормози веселото Коце (много прост човек, милият).
Иначе някои имена, които са останали в историята на шоуто (не всички с хубаво) са: Дичо от Д2, Денди, Митьо Пищова, Катето Евро, Азис, дует Ритон, Део, Милко Калайджиев, Орлин Павлов, Фънки, Къци, Люси Дяковска, Станка Златева, Влади Въргала, Йорданка Христова, Десетата по красота и мъжа ѝ, Албена Вулева.

Братя се пораздвижи. Вече мога да си го гледам за фон, не заспивам. Хлапетата са ми симпатични, дори флегмата. И другите сюжетни линиии не ме дразнят, въпреки че някои са откровено глупави. Тях ги пропускам. Вече съм убедена, че с Врачански е имало гаф и се е махнал или са го махнали. Кърпежите точно в тази част на сериите си личат от самолет. След това вероято са се стегнали са завъртяли сценария нанякъде, затова новите истории вече започват да добиват форма и смисъл. Той сега и да се появи вече в сериала, след дъжд качулка. Цялата фамилия забрави за съществуването му, само в полицейския участък го споменават, колкото там да има за какво да се говори.

Капките са много слаб сезон, направо все едно насила. Един Рафи се опитва да направи пролет, но не може да пробие от дежурните победителки на тези формати - Мишето и Поли. Тези двете вече откровено ги бъркам. Последните две серии си мислех, че са един човек, който излиза два пъти.

# 618
  • София
Съни бийч го почнах първия сезон и после нещо друго загледах, изпуснах го и минах на инклузива или не помня какво, но ...изпуснах го и сега вече е късно. Май е добър, ама ..ще го загледам и него, то вече нямам нещо фаворит и се мятам тук малко, там малко и накрая нищо. Радвам се за Дяволското гърло. На мен не ми хареса много, но искам да има успех и нещо да имаме и ние, да се види и чуе за нас. Поне природа има там, та...туризма може да се рекламира.
Те сега го повториха точно и от миналата седмица започнаха с новите епизоди, така че сме до епизод 6, не си много назад.

# 619
Аааа Райна и Коцето и аз гледах нещо. Много хубава беше Райна, такива хубави крака има тази жена)) Коцето направо ...ама го харесват, не знам защо. Боюклиева я гледах, не знам в кой номер беше, ама направо...едно самочувствие.... неприятна жена. Тези двамата футболиста и силиконката...все еднакво облечени, онзи все с наргиле..това, ако са випове...Някак по друг начин си представям едно такова събиране на хора, много по-интересно за публиката би било, но да са примерно хем доказали се интелектуално хора в областта си, хем чепати по характер, бих го гледала с удоволствие. А тези випове някакви...то това простотия направо.

# 620
И аз се включвам с номинации за ВИП Брадър - Ицо Хазарта, Уош МС, Милко Калайджиев, Глория Петкова и Джино Бианкалана.

# 621
  • sofia
аз съм с две ръце за Албена Вулева Simple Smile Много  я обичам Simple Smile

# 622
Гледаме няколко сериала паралелно, но не се обаждам защото не са български и никой няма да обърне внимание.

# 623
Гледаме няколко сериала паралелно, но не се обаждам защото не са български и никой няма да обърне внимание.
Защо, да не ти обърнат внимание? Ти пиши пък може и някой да гледа.
Мен например не ме е срам да си призная, че загледах Безмилостен град-турски филм. Ми харесва ми, малко разводнен в сериите, ама не като индийските. Интересен ми е  и за 1 час серията наистина ме грабва. Преди беше пак някакъв , забравих му името...също го изгледах-за едно семейство с извънбрачен син, с разбити животи, за Асма, Фатих, Сюрея..тези бяха героите, името му забравих на филма-също ми хареса. Ми не мога да отрека, че сюжетната линия на някои техни филми е добра поне за мен. Успява да ти създаде любопитство, да те развълнува -семейни отношения предимно. Сега този дето гледам имаше голяма драма и затова го загледах, но пък и той нещо почна да се разтегля, ама си харесах единия актьор и някак ми е интересен. Е иначе почна да отива във фантастичното доста, няма реалност, но ..пак ми е интересен, доста серии изгледах вече и няма да го прекъсна.

# 624

Тук свободно можеш да пишеш за каквото решиш и каквото гледаш. Без значение е жанра. Аз силно казано гледам един турски сериал онлаин "Почукай на вратата ми" и един индийски - дават го по Нова от 13:30, ама не му знам името. От 20:00 "гледам" ОЖ и после "Един за друг" и "Братя" и си връщам по Нешънъл Джеографик "Разследване на самолетни катастрофи", през останалото време върви ID за разследване на престъпления.
П.с Имам двумесечна бебче и трудно следя каквото и да било. Blush

# 625
Опитвам се да следя "Корени" по бТВ комеди. "Съни бийч" много ми харесва.

# 626
Защо, да не ти обърнат внимание? Ти пиши пък може и някой да гледа.

Picky Blinders   https://www.imdb.com/title/tt2442560/
The handmaid's tale   https://www.imdb.com/title/tt5834204/
American gods    https://www.imdb.com/title/tt1898069
Modern love    https://www.imdb.com/title/tt8543390
The undoing  https://www.imdb.com/title/tt8134470

Някои вече ги изгледахме, някои още догонваме. Препоръчвам всичките, но те са различни, така че ако един не ви пасне на вкуса, не следва че и другите няма да ви паснат.

# 627
  • София
Клашъра удари 1 млн. :о

и в чест на това организира мащабен 'лов на съкровища' приключенско лайв-куиз шоу, фен съм на подобни типове игри

правилата:
Скрит текст:
Днес е паметен за мен момент! Днес каналът The Clashers достигна 1 000 000 последователи. Нещо, което преди години смятах за невъзможно!

Скоро ще може да свалите декларацията.
Правила и инструкции за Treasure Hunt: https://dox.abv.bg/download?id=57e84e...​

Ако сте над 18, ще трябва да я попълните на място. Без декларация, няма участие.

Градовете и датите за The Clashers Treasure Hunt са:

Първи кръг - София: 05.06
Втори кръг - Пловдив: 12.06
Трети кръг - Варна: 19.06
Четвърти кръг – Бургас: 26.06
Пети кръг – В. Търново: 03.07
Шести кръг – Враца: 10.07

Финал – Пловдив: 17.07

Имайте предвид, че датите могат да се променят заради ситуацията, но сме готови да реагираме. За това следете социалните мрежи за последна информация.

Благодаря ви, че бяхте до мен през цялото време, в щастливите моменти и в тези, които съм допускал грешки. Благодаря на тези, които са проявили разбиране и лоялност, защото в живота си човек се учи постоянно. Благодаря на всички, които са отскоро в канала, надявам се да продължавам да ви радвам с видеата и планираните събития. Благодаря на всички за доверието, подкрепата и силата, с която ме дарявате всеки ден.

Скъпи приятели, по случай достигането на 1 милион абонати, организирам най-мащабния отборен Treasure Hunt на територията на България. Всички са поканени, но само най-добрите и подготвените ще могат да участват. Отборите ще трябва да се справят с различни задачи из градовете, за да продължават напред и да се класират за финал. Ще посетим 6 различни града, които, да проведем квалификации и един голям финал. Наградният фонд е 5000 лева.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://---shoretner923-2hEack9​
✦ Instagram: http://---shoretner923-2wsoBCv​
✦ Twitter: http://---shoretner923-2wrfqCr​
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Отборите ще трябва да са съставени от по 3 човека, всеки от които да е над 9 годишна възраст. Всеки участник, който няма 18 годишна възраст трябва да носи със себе си и да представи подписана декларация от родител или настойник, бланка може да откриете в описанието. Няма подписана декларация, няма участие.

Независимо в кой град ще участвате, индивидуалните играчи имат право на една квалификационна игра, т.е. не може да посетите няколко квалификации. Трябва да измислите име на отбора си.

Да кажем, че датата за Враца е днес. Знаете, че ще има квалификации днес, но не знаете нито кога нито къде да се явите. Тук идва първата задача. По някое време сутринта ще ви съобщя под формата на сторита в социалните мрежи къде се намирам в дадения град. За по-големите градове предварително ще знаете и района или квартала, защото едно е Враца, друго е София. Та появявам се по някое време между 09 и 10 часа и под формата на загадка ви съобщавам локацията си. Първите 10 отбора, които разгадаят местоположението ми и стигнат до мен продължават напред. Важно е целият отбор да присъства когато ме откриете, не само един представител. Сигурно ще трябва да ударите гонг или бутон, за да маркирате, че сте тук, очаквайте допълнително инструкции. С една дума участието ви ще зависи от това колко бързо отгатнете локацията ми и се придвижите до мен. След като имаме 10 отбора, те ще преминат през инструктаж, а аз ще се видя със закъснелите за кратка фен среща. Наблягам на кратка, защото по някое време ще трябва да тръгна за да посрещна отборите на финала.

Най-важното, което трябва да знаете е да следите датата за града, в който искате да се явите. Да сте в абсолютна готовност да тръгнете. Да рефрешвате социалните мрежи в дадените диапазон от време и да решите загадката с локацията ми. Първите 10 отбора, които ме открият продължават напред. Това е. Имайте предвид, че няма да е лесно, за това започвайте от сега да учите историята на вашият град.

Скъпи приятели надявам се изненадата да ви хареса, смятам, че това е най-доброто, което можем да направим имайки предвид вируса и забраната на големи събития. Организацията е много трудна и сигурно ще коства над 20 000, за това ще имаме и партньори. Цялото нещо ще се снима от 2 екипа и ще има видео от всеки град. Ще е нещо като състезателно риалити предаване. Направо нямам търпение, наистина ще е уникално.

Отново искам да напомня, следете социалните ми мрежи, защото нещата в тези ковид времена се менят ежедневно.

# 628
  • Велико Търново
За "Порталът" вече върви промо по БНТ, но все още е за "скоро".

# 629
  • София
Пусната е новата анкета, за ВИП Брадър! Simple Smile
Имате право на 7 гласа.

за Биг Брадър:
33 гласа, малко повече от Къртицата ; само 4 негледали (единия глас е мой), което е добре, но цели 20 нули?! и то при рекордни 7 опции за гласуване, което е абсолютен негативен рекорд до тук в допитванията!
Изненадващо за мен Никита и Фризьора останаха извън финала!
И тук прави впечатление силното разделение при отделните сезони, което се забеляза първо при Фермата, а после и при Къртицата. Цели петима от класиралите са участниците в първия Биг Брадър, което явно го прави и най-гледания и най-силния такъв. Аз също гледах краят му. Двама са от сезон 2 и един участник от сезон 3. Извод някакъв? С всеки изминал сезон качеството, каста и сценария са ставали все по-слаби, справка и сезон 2 на Игри на Волята. Явно Тупарев е майстор да направи нещо уникално, което да разбие боксофиса, но след това собственоръчно съсипва всичко, което е съградил...

топ 8 на класиращите се за финалното гласуване:

1. Леонардо Бианки ‘’Лео“ - 17 гласа
2. Здравко Василев - 10 гласа
3. Светлозара Трендафилова ‘’Зара’' - 10 гласа
4. Зейнеб Маджурова - 9 гласа
5. Стойка Стефанова ‘’Пипирудата’' - 8 гласа
6. Найден Найденов-Нед - 8 гласа
7. Елена Георгиева ‘’Хубавата Елена’’ - 7 гласа
8. Панайот Кючуков ‘’Пацо“ - 7 гласа

Общи условия

Активация на акаунт