Отговори
# 645
Soney, благодаря ти, разсмя ме това с подписа Grinning
Иска ми се да гледам повече сериали като "Връзки" и атмосферата, която има.
Вярно, че са в различен жанр.
Но не може ли, например, нашите да се държат като каста на Criminal minds. Там е най-гадното от криминалния жанр и пак никой не гледа като помирисал кисело зеле.

# 646
  • Велико Търново
Вече писах в една друга тема, но не мога да се стърпя и ще го постна и тук.
В сайта на БНТ попаднах на статия за сегашните избори, към която има видео с моменти от "Ку-ку", част от които е и една анкета, направена от Петър Курумбашев с въпрос "След 18 месеца демокрация по-добри ли станаха хората?". Т.е. - ясно е кога се е случило - преди 30 години. Та, около 1:50 на въпроса отговаря едно момиченце. В първия момент не успях да го позная, но една нотка в гласа ме накара да върна и да се уверя, че все пак правилно ми е "подсказала".

Вие познахте ли го?
Тогава вероятно не е подозирало, че 10 години по-късно ще направи нещо, не много присъщо за жените. Не само в България, но и по света...
Скрит текст:

Не, не съм някакъв супер фен на Нети. Просто ми стана интересно...

А Росен Петров, ако не ставаше въпрос за него, сигурно съвсем нямаше да го позная

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 12:13 от DamaPika

# 647
Момиченцето го познах. Ама Росен нямаше да го позная Wink

# 648
Момиченцето го познах. Ама Росен нямаше да го позная Wink

И аз така Grinning

# 649
  • София
Пролетния сезон на водещите ни телевизии е към своя край. Така да се каже остана завъртането на последната четвърт.
Ето и моята класация на предаванията, които гледам, като на всички фронтове предстоят най-интересните, заключителни фази и много неща могат да се променят. Ще бъда максимално кратък.

1. Съни Бийч - сезон 1
На сериозна разлика спрямо останалите. Нямам почти никакви забележки. Браво на Иван и Андрей!
-
2. Отдел издирване - сезон 1
Има трески за дялане, очаквах повече, но до тук що годе добре. Последните епизоди са добри, т.е. имаме градация, тогава когато най-много трябва.
-
3. Белези - сезон 1
Тръгна много добре, но с всеки изминал епизод става все по-зле. Не са оцелели броя на епизодите. Ахилесова пета на родните ни продукции.
-
4. Един за друг - сезон 2
Много по-слабо от миналата година.
-
5. Ол Инклузив - сезон 3
По-добре от трагичния сезон 2, но отново зле.
-
6. Откраднат живот - сезон 11
Най-слабия и безличен сезон в историята на шоуто. Истински идеен колапс
-
7. Братя - сезон 2
Тук думите са излишни. Катастрофата е повсеместна.

Като цяло ако трябва да тегля чертата, най-слабия сезон в историята на БТВ и Нова, откакто се помня.
Да го отдадем на ковид-19 (нека бъда милостив). Ако не е това е причината, то наистина е много зле положението...

# 650
  • Другата България
Колко епизода последно ще е "Белези"? Промяна ли има?
Как го слагаш пред "Братя", не знам.
За мен е тотал щета.

# 651
  • София
14 епизода е Белези.
Миии, Мери, всичко след второто място е разочароващо.
т.е. добри думи само за Съни Бийч и Отдел издирване.
Но могат да се променят нещата...

# 652
  • Велико Търново
Пролетния сезон на водещите ни телевизии е към своя край. Така да се каже остана завъртането на последната четвърт.
Чакай де, в момента повечето от продукциите са все още в третата си четвърт, за последната е рано още.
Друг е въпросът, ако така ти се иска Satisfied

# 653
  • София
Абе остава макс месец някъде навсякъде, а минаха два месеца.
Или вече ми се сливат нещата, не знам.
Но е време за по-обобщени класации и сравнения.

# 654
"Братя" тъкмо се пораздвижи. Даже мога да кажа, че откакто е започнал вторият сезон, чак сега взе да ми става интересно.
И "Като две капки вода" доби някакъв цвят с последното предаване. Пак нищо не им се получи на половината, но поне се забявляваха от сърце. Да не се окаже, че присъствието на Софи им повдига духа Joy
Аз засега, обратно на класацията на Дяволо, слагам "Отдел Издирване" към разочарованията и го гледам от нямане на какво да се гледа в петък. Сценарият е плосък и пълен с клишета. Лошият е ясен от втори епизод, а в половината сцени се сещам какво следва, преди да си отворят устатат да говорят.

# 655
  • София
Може и да имаш право. Аз няма как, въпреки че се опитвам да съм обективен, вкарвам и малко лично пристрастие. Просто обичам криминалета, харесва ми изначално каста на Отдела, а и са се опитали да направят нещо по-сложно за нашите стандарти. Дали се е получило вече е съвсем друг въпрос, за това имам и резерви и съм по-умерен в изказванията си, но ако продължат така да надграждат с епизодите до края ще ми остане с добър вкуса в устата на фона на слабия роден пролетен ТВ сезон.

# 656
А на мен "Братя" ми става все по-абсурден. Накрая, ако изобщо има развръзка, тоест открият единия брат, когото само така помежду другото търсят, очаквам това да е някаква абсолютно несвързана история, разчитаща на това, че дотогава никой нищо няма да си спомня.

От едно интервю на Искра Донева останах с впечатлението, че се мисли и за трети сезон, тоест най-вероятно отново ще оставят много отворени нишки.

"Отдел Издирване" ми харесва, дори и на моменти да е предвидим. Има много повече динамика, а и актьорите като цяло повече ми допадат.

# 657
  • Другата България
В моята класация за момента "Отдел Издирване" е фаворит.
"Братя", "Белези" и ОЖ.
Вече едва гърпя и "Анатомията на Грей".
И там главната героиня 11-ти ли епизод вече я няма, с ковид е, в кома, и действието се развива в сънищата й. Абсолютна боза, и там гледам само защото го гледам от първи сезон.

# 658
За феновете на "Сървайвър":

Най-великото приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон по bTV

Скрит текст:
Всички пълнолетни, които желят да влязат в епична битка за оцеляване, могат да се запишат за участие в сайта на bTV

След пет успешни сезона в ефира на bTV, най-великото приключенско риалити Survivor се завръща, за да намери своите нови герои. bTV стартира кастинг за нов сезон и кани всички пълнолетни, готови за незабравимо приключение и битка за оцеляване, да се запишат в специалната скеция на сайта.
Под мотото „Надхитри. Надиграй. Надживей.” световноизвестният риалити формат търси у нас участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене. 
Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични предизивикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. Накрая ще остане само един.
„С много вълнение обявяваме старт на кастингите за нов сезон на Survivor в ефира на bTV. Survivor e сред най-екстремните и високобюджетни телевизонни риалити формати с милиони фенове по света и у нас. Вярвам, че новината за завръщането му ще развълнува зрителите и ще амбицира много хора със стратегическа мисъл и физическа издръжливост да се запишат,” коментира Ангелина Белчева, Директор „Локални продукции” на bTV.
След 7-годишна пауза в България, култовото световно риалити с множество награди „Еми” отново ще намери своите нови герои. Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Марина, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов,  Нели Иванова, Георги Кехайов и др.
Идеята за Survivor принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове „Еми” и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб. Към момента Survivor се излъчва в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят свои собствени локални версии на шоуто. В САЩ  са продуцирани 40 сезона.

# 659
  • София
Каква добра новина, въобще не очаквах. А кога ще се излъчва, може би зимата ще го снимат и ще излъчват пролетния сезон или ще махнат Фермата?
Интересно ми е и къде ще снимат.

Общи условия

Активация на акаунт