Отговори
# 90
  • Другата България
Ами не е свободно.
Досега никога не съм казвала поне аз откъде ми е инфото.
Заради коректност.
Няма и да го направя.
Що се отнася до "главните лица" и герои, всеки казва това, което смята, че може да каже.

# 91
Как да кажат след като са ги обвързали с договори за неустойки. Въпросния Тошко се разприказва и ето 100хил им дължал. Струва ми се че ще си плати за гяволъка, но ще видим. Ако Веско беше спечелил, щеше да направи дупка на Космоса сигурно Laughing. Той до сега неспечелил че с байряка обиколи света, че какво остана спечелил.

А кой какво от къде разбрал пак няма как да обсъждаме с подробности от толерантност към участниците и да не ги излагаме на риск да попаднат в ситуацията на Тошко.

# 92
  • Sofia
Пародията беше ясна.
Но че Веско никога не е печелил...
За съжаление и аз не мога да кажа от къде знам.Та ще чакам търпеливо някога да се разплетат нещата и един ден и Мери да може да каже,за да сверим версиите. Wink

п.п.Не помня Юлиян да е казвал,че два пъти е печелил.Иначе щеше и при него да се говори за неустойки като при Тодор.

# 93
Е той Юлиян няма как да каже, нали това казваме.

# 94
Според мен всички участници всичко си казват, ама на ушенце. Иначе просто не знам как в един момент се оказа, че почти всички знаеха от почти самото начало, че победителят този сезон е Милен, например.

# 95
  • София
Пародията беше ясна.
Но че Веско никога не е печелил...
За съжаление и аз не мога да кажа от къде знам.Та ще чакам търпеливо някога да се разплетат нещата и един ден и Мери да може да каже,за да сверим версиите. Wink

п.п.Не помня Юлиян да е казвал,че два пъти е печелил.Иначе щеше и при него да се говори за неустойки като при Тодор.

То оставаше и това да направят. Толкова бяха гузни та си траеха и те. Юлиян бе прекалено поулярен, че да рискуват процес и да настройват още повече хората. А и така и не го поканиха при Гала. Тодор също. Защото не могат да ги контролират и не се знае какво ще кажат в едно 'лайв' предаване.
Юлката си каза, имаше постове в темите, много хора го знаят. После си изтри публикациите и нещата лека-полека утихнаха и забравиха, но ние помним.
Аз спирам по темата.

# 96
Разкзават хората, то това предаване се прави от достатъчно голям екип, а и не се снима чак толкова секретно. И аз съм си говорила с участници - то тогава всички ги сърбеше нещо да кажат, но не можеха.
Но когато си влязъл във филма и от една изпусната реплика става ясно кое как е.

# 97
  • Sofia
Тупарев и гузен... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 20:49 от avi10

# 98
Сутринта в Тази събота и неделя по БТВ казаха че Съни Бийч ще започне от февруари 🥳🥳🥳 най - после нещо да се гледа, че е голяма скука тая телевизия

# 99
Ужас, това пък не бих го гледал и с полиция. (След 15-те минути, които му отделих на първия епизод). Има страхотни неща по телевизията.
Просто въпрос на вкус

# 100
  • София
А със "Смени жената" какво стана?

# 101
  • София
Ооо много се радвам за Съни бийч, много хубав сериал, ще го гледаме пак от първи епизод.

# 102
Дяволче, благодаря за темата! 🤗

Мила ми Мери, няма как да спра да пиша в любимата си тема с любимите си съфорумци. 🥰

Аз се чудех къде се загубихте, а то се оказа, че не съм получавала известия за новите постове.

В анкетата, очаквано, отбелязах, че не съм гледала формата.

Една статия за новия сезон на "Братя":
https://webcafe.bg/seriali/serialat-bratya-se-zavrashta-s-vtori-sezon.html

Много ме забалвяват понякога журналистите с това, което пишат:

И малко кадри от ИГ:

Радостина:
Скрит текст:

Пламен:
Скрит текст:

И една много красива снимка на Сюзън:
Скрит текст:

# 103
Радостина изглежда променена.