Отговори
# 360
  • София
Ааа, все ми е тая Simple Smile Но може би все пак по-добре тук, може да стане дискусия и да се отсее наистина най-доброто, аз така или иначе не мога да отсявам, защото не съм гледал и само съм чувал от обща култура...
Ама като му дойде времето, аз поне седмица по-рано ще предупредя. Simple Smile

# 361
От Брадъра са сто човека, трудно ще е.

# 362
  • София
Общо от Биг/Вип брадър ще трябва да се отсеят 49 човека, защото трябва да фигурира и опцията, 'Не съм гледал, не гласувам.'
Знам че е трудно ама да видите какво е. Stuck Out Tongue

# 363
  • Велико Търново
Ох, много ми липсва Бети в горната анкета, жалко, че не си я включил, любим образ ми е.
А на мен - Станислав Ласкин.

За БИГ/ВИП Брадър първо предварителни "избори" ще трябват

# 364
Имаме ли краен срок за 49 биг&вип брадъри? 🙂

# 365
  • София
Ами по мои груби изчисления анкетата с Биг/Вип Брадър ще се пусне в седмицата започваща от 15 март. Така че време има. Simple Smile

# 366
  • София
В настоящата анкета гласувах за Дидо от D2. От "Фермата" съм гледала 1-2 епизода от различни сезони, но го харесвам по принцип, а и имам добри впечатления от други формати, в които е участвал.

# 367
Да Да Да за анкета за Брадъра! Даже по-скоро за Биг, не Вип, макар че и от випа имаше изпълнения.
Относно дължината на Братя съм съгласна с Дяволо, че е дълъг, но ние тук си обичаме сапунките. В чужбинско по 22-23 на сезон са половинчасовите ситкоми, по-рядко драма сериал е с толкова. И пак е по-малко от нашите 30-50

# 368
  • София
Някой от вас гледа ли отново легендарния италиански сериал, Октопод (La Piovra) с Микеле Плачидо.
за култовия Корадо Катани. https://www.imdb.com/title/tt0086779/
като малък исках да ставам комисар и да боря мафиотите именно заради Катани, а когато (не отваряй ако не си гледал)
Скрит текст:
го убиха плаках неутешимо само както дете може да реве. Цяла седмица бях зле и не само аз, всичко около мен. Родители, връстниците ми, мани мани, голяма драма, голямо чудо беше
Спомням си, че милиони българи се бяха побъркали по този сериал и улиците опустяваха и че е сред най-гледаните предавания изобщо в историята на БНТ.

Е, от миналата седмица по БНТ 2 започнаха да повтарят тази вечна класика. И този път ще бъдат излъчени всички 10 сезона и всички епизоди (48 общо за 10 сезона) един след друг. Това не е правено никога досега в наш ефир.
До тук излязоха 3 епизода от сезон 1, а за тези, които са пропуснали, а искат да гледат, има ги в zelka
Най-гледания италиански сериал в историята ще се излъчва от 20:00 ч. от понеделник до четвъртък включително.

Simple Smile

# 369
  • София
Аз го гледам, навремето бях малка като го даваха и не го гледах, всъщност то кога го излъчва ха за пръв път у нас?

# 370
Фермата не съм гледала ни един сезон. Само нещо съм превключвала и то не цял епизод гледала, та..никой не знам.
Днес гледахте ли Един за друг. Очаквах, че сте писали нещо, ама... Странна двойка са тези сега дето ще нощуват в палатката. Много голяма разлика в годините, ами..странно ми е малко. Другите -възрастните, те пък били родители на единия от миналия сезон участник, ама симпатични ми се виждат. На прескоци гледах и не всичко видях, но са симпатични двойки, май има ще да влизат или това са всичките не разбрах. Миналия бяха повече хора. Липсва ми женени от пръв поглед. То..не че нещо, ама майтап се оказа и ми се гледа нещо такова, пък ако подберат и подходящи и нещо стане, бих се радвала за хората, но...
Много от сериалите ще почнат с продълженията. Очаквам да се посмея с Ол инклузива, на мен ми хареса.

# 371
  • София
Ния, 1987 г. са го излъчили за първи път у нас, по 'Първа програма'

Фани,
гледах разбира се. Засега ми харесва. Да видим и останалите 6 двойки днес.
На този етап сякаш стискам палци сякаш за двойката от Силистра. Свежи са, а и Момчил ми хареса.

# 372
Снощи не гледах "Един за друг", но довечера може и да погледам. Ако не излезе нещо по-интересно.

# 373
Вито е общото в тия теми ...
Тази отврат, нагласена ли е или просто Вито обича на рови в боклуци?

# 374
Тази отврат, нагласена ли е или просто Вито обича на рови в боклуци?

Бях го забравила това, но имам спомен, че нещо не му беше наред на това предаване и се разрових.
Ето какви отзиви е предизвикало
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/detektor-5140509

Общи условия

Активация на акаунт