Отговори
# 345
  • София
Аз специално от ХК почти никой не помня, от МШ сигурно също съм ги позабравила доста, ама не ми пречат анкетите.

# 346
  • София
Мери,
на финалната права съм с Братя, уф. Направоооо, изпупших. Simple Smile До ден/два ще съм готов и ще пиша в специализираната тема.
Ама защо ги правят толкова дълги, какво е това излишно и скучно разтягане на локуми. Аман. Не се научиха, че 10/13 епизода са напълно достатъчни, за да се разкаже една история.

# 347
  • Другата България
Мери,
на финалната права съм с Братя, уф. Направоооо, изпупших. Simple Smile До ден/два ще съм готов и ще пиша в специализираната тема.
Ама защо ги правят толкова дълги, какво е това излишно и скучно разтягане на локуми. Аман. Не се научиха, че 10/13 епизода са напълно достатъчни, за да се разкаже една история.
Няма, няма, пък изтърсиш някоя щуротия. Joy
10-13 епизода???????
При все, че епизодите са по 25 минути?
Че те само за срещата на братята ни подготвяха в 5 епизода, какви ги говориш?
ОЖ е вече кой сезон, по 45 минути серия, пак по над 50 епизода на сезон.
Моля ти се, дръж се естествено.
"Дяволското гърло и "Ягодова луна" бяха такива, с по един сезон, с по толкова малко епизоди, още реват по темите, и аз включително, че искамЕ още сезони. Сега чакам да видя с "Отдел Издирване" какво ще стане, той мисля, е с 10-12 епизода, дали ще е сезон 1 - не разбрах, или ще е безсезонен, или ще е според зависи.
"Братя" според мен не е бил предвиждан за втори сезон, това с Врабчо си го коментирахме.
Ясно си личи момента, в който са взели решение предвид рейтинга, който и те не са очаквали, да направят втори.
В специализираната тема такива като нас, дето пишат фермани, не ни харесват много.
Можеш да пишеш, но според мен поне тук ще се получи по-ползотворна дискусия, дори да е само между мен и теб. И Врабчо, естествено, ако и Кали се включи, ще е ок. И Телесила го следеше, и още хора...
Ама както прецениш.
И изобщо не те жаля, че си изпушил, аз те карах още по време на излъчването да го почваш, ти се кумиш и чакаш да са накуп. Е, натискай сега, че не остана. Joy
Здравейте, идвам да припадна “ритуално” в темата 😂😅 Ма 41 епизод от сървайвър съм (под карантина съм и ми е скучно). Не мога и не мога да повярвам, какво се случва. Делене на пари, заплахи за семейства и деца! Потресаващо!

Не уточняваш кой сезон?
Предполагам сезона на Агонцев и сие.

# 348
  • София
И аз съм го изгледала, ама спрях да  пиша в темата. 😀

# 349
  • Другата България
Ето, казах ти Дяволче.

# 350
Дяволче, чакаме коментара ти за "Братя". От "фермани" не се плашим, радваме им се. 🤗

# 351
  • София
Някой по-рано беше писал, че гледа Мис Марпъл и се чудеше дали ще излъчат и Поаро. От днес започна Случаите на Поаро по бтв синема, през деня са епизодите.

# 352
Дяволо, пускай и за другите предавания. Повечето хора гледаме риалититата за разтуха и не ги делим на видове. А и в Хелс Китчън, например, има достатъчно състезателен елемент.

# 353
  • Другата България
Код:
В анкетата - гласувах за Райно, Майора, Финци /много мой човек, лично го познавам, и пиците му са един път/, Ангел, Ваня и Милена.
Не видя /което не значи, че я няма/, Росица от по-миналия сезон - харесвах я, и за нея щях да гласувам.
Дяволо, не видях и твоята последна любимка? Joy
Надка Кошера? Що така, бе пиле?

Едит: Втори прочит, Росица е там.
И Владо Николов е там. Heart
Промяна в гласовете.
Значи - Райно, Майора, Финци, Росица, Владо Николов, Ваня и Милена.

# 354
  • София
Ами реших да съм обективен и реших да не включвам Надка, уф. Въпреки че бях за нея, просто прецених, че няма място в подобна 'ол старс анкета' То и някои други не са за анкетата, като Нора и Альона, но като цяло си е сложно да селектираш, особено пък от толкова много участници... Не е лесно Simple Smile

За Братя, спокич, оценката ще ми е по-скоро положителна, но с не малко уговорки Wink Специално за дължината на епизодите. Ок, 25 минути на епизод, ами тогава да ги разделим. Да е по 1 ч. един епизод пак щяха да са някъде към 30 епизода. Което си е много.
По дяволите един Истински детектив (класика в жанра) ти е 10/13 епизода. По принцип бъдещето е на все по-кратки, но стегнати шоута. Тези с многото епизоди се гледат все по-малко, но ние сме още далеч от световните тенденции...
Ако си наистина добър разказвач би трябвало да можеш за 10 епизода да разкажеш всичко което искаш. 10х3 си е разтягане на локуми... Wink

# 355
Всички Сървайвари съм гледал, няма да казвам фаворит, ще кажа  най антипатичния участник за all сезони- така наречения Бъч - изключително  долно  и мръсно човече - дружката на черния Георги който спечели накрая!

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:09 от razorr

# 356
Аз гласувах с "Не съм гледала Фермата". За анкетите за МШ и ХК съм твърдо ЗА. Всъщност тези анкети са ми много интересни, каквито и да са. Heart

# 357
  • София
Аз за Къртицата трудно бих казала, съвсем ми се губи като формат, Любо ми беше фаворит и Марина, обаче Марина сега изглежда ужасно. Толкова беше готина, а сега е поредната кифла.
За МФ ще е труден подборът, защото някои от култовите образи не са стигнали финала, а ти като не си го гледал, може би някой трябва да ти помогне.

Ох, много ми липсва Бети в горната анкета, жалко, че не си я включил, любим образ ми е.

# 358
  • София
Окс, убедихте ме. Четири гласа да има допитване и за останалите три реалита.
Но да, ще ми трябва помощ, защото не съм гледал БИГ/ВИП Брадър ; МШ и ХК.
За БИГ/ВИП Брадър вече получих помощ на лично от един потребител, който иначе не пише в темата и му благодаря, но ще се допитам и към още хора, които обаче трябва да са маниаци и да са гледали всички сезони.
По същия начин ще помоля за помощ за МастърШеф и Адската кухня. Но има време, сега е Фермата, а после ще е Къртицата.

Simple Smile

# 359
Окс, убедихте ме. Четири гласа да има допитване и за останалите три реалита.
Но да, ще ми трябва помощ, защото не съм гледал БИГ/ВИП Брадър ; МШ и ХК.
За БИГ/ВИП Брадър вече получих помощ на лично от един потребител, който иначе не пише в темата и му благодаря, но ще се допитам и към още хора, които обаче трябва да са маниаци и да са гледали всички сезони.
По същия начин ще помоля за помощ за МастърШеф и Адската кухня. Но има време, сега е Фермата, а после ще е Къртицата.

Simple Smile

Като съобщение ли да пращаме списъците или тук 😀

Общи условия

Активация на акаунт