Отговори
# 330
_velvet_, тази тема е за това, изливай си душата спокойно. Още малко писане за Сървайвър и ще взема да го изгледам Sunglasses

Мери, това беше общо взето финалът, ти си го разказала почти всичко.
Драго, с помощта на схемата "Седефчо" прехвърли кухи фирми на руснака (или украинеца, не знам, за мен е човекът с изкуствените зъби). Лора не можаха да я изкарат от колата с логичното телефонно обаждане, защото заглушителят за телефони на Драго беше в колата (а не с него, но да не издребняваме, хахах). Симо намери лаптопа на Боксьора в една кутия на пода на бара, в която всички се спъвали толкова време, но не се сетили да отворят, въпреки че обърнаха бара с хастара навън да търсят същия лаптоп. Симо най-накрая се обиди на Вики и вече не я обича, защото чу на запис една нейна реплика, че не го харесвала. Въпреки че тя се скъса да го обижда пред всички, включително пред Боксьора, и тогава не му правеше впечатление. Велин го арестуваха за измами и пране на пари. Но това са по-маловажните неща. Важните са от разказа на Мери.

# 331
_velvet_, тази тема е за това, изливай си душата спокойно. Още малко писане за Сървайвър и ще взема да го изгледам Sunglasses
Хаха, точно същото щях да напиша. Личи си, че сме от една кръвна група.

# 332
Аз съм гледала Сървайвър и много се вълнувах, ама бях палава и млада и не всичко гледах (изпусках доста) Забравила съм всичко почти, имам някакви бледи спомени, но ми се бъркат участници и сезони, бе всичко. След първия сезон на Игри на волята ми се искаше да почна пак да го гледам, то ще е като за първи път май (нали не помня вече какво и що беше) и все не се навивам и нямам време. Но който може да ги гледа, няма да съжалява, особено , ако му е харесал първия сезон на игрите на волята. Много по-класно е, много повече тръпка има, може и така да ми се е струвало тогава, но... заслужава си.

# 333
  • София
Много по-добро е Сървайвър, даже сега като го гледам Евтим Милошев, дори той се справя по-добре от водещите на ИВ. 😀

# 334
  • Вестерос
Интересна анкета, много се чудих и накрая гласувам за: Майора, Мама Галя, Яни, Балан, Франческа, Лили и Митко Караиванов.

Не ми стигна мястото за още няколко.
Аз лично Владо Николов не го броя като участник, въпреки че ходи на дуел.

# 335
  • София
Приключи и второто гласуване, това което определи любимите на Бг мама герои от ''Игри на волята.''
След 70 гласа, шестимата, които се класират на големия финал са:
Юлиян, Ваня, Любо, Милен, Пламен и Джери
Юлката унищожи конкурнецията, като събра почти толкова гласове, колкото тримата след него като общ сбор.
За мен бе изненада, че Наско и Катя не успяха да се преборят за място сред първите шест в крайното класиране, а Джери е приятната изненада. Първите петима до голяма степен бяха ясни...

Сега на ход са любимите ни фермери, пусната е анкета.
Моля, грабвайте чук, трион и брадва и напред към Арената Simple Smile

# 336
Аз гласувах за Райно защото само първи сезон съм гледал до края (+ части от втория и последния)  и повечето не ги знам.

# 337
  • София
Гласувах за 6 човека, 3 от трети сезон. Седмият глас ми отива за Елизабет, няма я в анкетата, но ми е любимка.
3 и 5 сезон са ми любими. От 4 и 6 за никой не дадох глас.

# 338
Гласувах с последната опция. 😉

Анка определено си пада по ярки червила...:
Скрит текст:

Не човек, а желязо... 😉:
Скрит текст:

# 339
  • Другата България
Прекалено е.
Дори грозно.
За Веселин говоря.

# 340
С удоволствие гласувах. От липсващите в списъка бих гласувала за Вили и Бети от предпоследния сезон. В момента трима от “моите” са сред водещите, останалите са доста назад 🙂

# 341
  • София
Относно анкетите,
за ваше инфо, след Фермата идва ред на Къртицата,

Последно да питам, до тук всичките ми решения бяха еднолични, винаги когато задавах въпрос се мълчеше, т.е. приемам, че сте съгласни. Сега пак питам, да включвам ли Биг/Вип Бардър + МШ и ХК? Двете топ готварски шоута.

Да го кажем така всъщност
или приключваме с Къртицата и после пускаме финалната анкета измежду всички финалисти или разширяваме с другите три топ популярни формата?
Проблемът е че са твърде различни.
В Сървайвър, ИВ, Фермата и Къртицата освен социална игра имаме и много физически битки, докато ББ/ХК/МШ са съвсем друга категория. Но пък ще обхванем наистина всички най-популярни предавания и ще е максимално обективно.

Аз лично съм раздвоен, как смятате?

# 342
Здравейте, идвам да припадна “ритуално” в темата 😂😅 На 41 епизод от сървайвър сезон 5, съм (под карантина съм и ми е скучно). Не мога и не мога да повярвам, какво се случва. Делене на пари, заплахи за семейства и деца! Потресаващо!

Значи връщам си думите назад за ИВ. Тук поне излизаш на елиминационната битка. Играеш, до самия край. Ничии болни амбиции не могат да те спрат. Ето, това има смисъл!

Отиваш на другия край на света, бориш се(между другото битките сасъщите) и ставаш жертва на списък. Отвратително. Аз този сезон ще го препоръчвам, не защото е сървайвър, а защото не съм виждала на едно място толкова човешко падение. За учебник са.

Готово, измрънках простете ми. Чакам с нетърпение Братя и Съни бийч.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 18:48 от _velvet_

# 343
Здравейте, идвам да припадна “ритуално” в темата 😂😅 Ма 41 епизод от сървайвър съм (под карантина съм и ми е скучно). Не мога и не мога да повярвам, какво се случва. Делене на пари, заплахи за семейства и деца! Потресаващо!

Не уточняваш кой сезон?

# 344
Относно анкетите,
за ваше инфо, след Фермата идва ред на Къртицата,

Последно да питам, до тук всичките ми решения бяха еднолични, винаги когато задавах въпрос се мълчеше, т.е. приемам, че сте съгласни. Сега пак питам, да включвам ли Биг/Вип Бардър + МШ и ХК? Двете топ готварски шоута.

Да го кажем така всъщност
или приключваме с Къртицата и после пускаме финалната анкета измежду всички финалисти или разширяваме с другите три топ популярни формата?
Проблемът е че са твърде различни.
В Сървайвър, ИВ, Фермата и Къртицата освен социална игра имаме и много физически битки, докато ББ/ХК/МШ са съвсем друга категория. Но пък ще обхванем наистина всички най-популярни предавания и ще е максимално обективно.

Аз лично съм раздвоен, как смятате?

Ако повечето не искат тук да включите брадърите и/или готварските, бихте ли направил отделно за тях? Напр. аз си гледах някои от тях с приоритет пред  Фермата, но ИВ и Сървайвър не съм гледала изобщо, така че за участници в тях няма как да гласувам, дори да са впоследствие публични личности.

Общи условия

Активация на акаунт