Отговори
# 375
Гласувах за Митко Караиванов, Сами, Гечо и Владо Николов.  Нещо нямам любими от жените. Neutral Face

# 376
Гледах вчера "Един за друг". Само като ги гледах тези в палатката на надуваемите легла и ми се схванаха кокалите от студ. Спала съм на такова легло в ледено студена стая - ако не сложиш три одеала между теб и леглото, да изолират този балон с леден въздух, направо се схващаш от студ.

# 377
Започна Като две капки вода по Нова
Обаче аз гледам Безмилостен град, вярно турски , почнах го ей-така, харесва ми и сега пак съм в дилема
Мастър шеф почва утре, после и други вече не помня какво беше Съни бийч, Ол инклузив , Братя, някакви нови филми и май онзи вечния вече филм Откраднат живот последен финал на предпоследния. Ще има какво да се гледа и все нещо да се избере.
В Един за други са ми интересни двойките, две са с дамите много по-възрастни от мъжете, при едната е 14 години, другата май 10 ако не се лъжа. Друга двойка пък мъжът с 25 години повече от жената, едната двойка жената е с глава по-висока от мъжа, бе..още не съм наясно то и е в началото, ама ...

# 378
Сега от 9 по бтв почва Белези. Има ли тема за него, знаете ли?

# 379
# 380
Боже мой, даже съм писала първа в темата JoyJoy

# 381
Аз гледам Капките сега. Харесвам музикалните формати, те най-много ме разтоварват. Започнаха с Къци, а при него слабо представяне няма Sunglasses

# 382
  • София
Къци е топ, ама оня дебелия го закла и сега очакваме 3-4 точки.
Милица слабичко...

# 383
  • София
"Белези" ще го гледам на запис след Капките. 😀

# 384
  • Другата България
Първи отзиви за 'Белези"?
Аз съм на кантар и с 2 въпроса.
Първо - колко епизода са?
Второ- кой е Никола?
Доведен, заварен?

# 385
  • София
А, не трябва да влизам и тук преди да съм гледала. 😀🤭🤫

# 386
А има ли вече дата за новия криминален сериал по нова? "Отдел издирване" или подобно...
Сега го споменаха в капките, но май не казаха кога почва.

# 387
В петък започва, от 21.00 ч.

# 388
# 389
  • София
Първи отзиви за 'Белези"?
Аз съм на кантар и с 2 въпроса.
Първо - колко епизода са?
Второ- кой е Никола?
Доведен, заварен?

14 епизода, всеки понеделник в рамките на 3 месеца ще го гледаме.
Мистерия е Никола. В промото се появява някакъв Боян, доктор. Може той да му е баща.
Значи Стоян е имал преди това брак с жена, но Никола не е от този брак. Става доста сложно. Не вярвам да е осиновен, така че тепърва ще разберем каква е драмата там и дали биологичната му майка е жива изобщо и какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт