Отговори
# 420
Само ще кажа, че си личи, че Ол инклузив е на същите хора от София ден и нощ.

И "Братя" е на същите хора от "София ден и нощ", тоест Hidalgo - на Краси Ванков.

Нито Борат, нито Реджеп Иведик ми харесват. Не харесвам комедии, основани главно на маймунджалъци, физиономии, преиграване и простотии. От Реджеп Иведик съм гледал само първия филм, не е моето. Бай Ганьо прави физиономии и "смешки"...

# 421
А аз от първия Борат съм гледала само част, отвратих се и спрях. От втория - само клипчетата, които пускат с интервютата на Бакалова, но и те ми изглеждат гнусно.
От Реджеп Иведик за съжаление съм гледала повече - бях на гости и домакините държаха да забавляват гостите си с първия филм. Малко ме травмира, но поне вече знам да не ходя у тези хора.

# 422
  • София
Баща ми много харесва "Реджеп Иведик", то и от него го знам. Разтоварва го явно. Аз въобще не харесвам ( да не кажа непонасям) такъв тип филми, въпреки всичко се радвам за Мария Бакалова и и желая успех.
"Братя" не ми е точно любим, но е на доста по-високо ниво от "София ден и нощ" и "Ол инклузив".

# 423
  • София
Само ще кажа, че си личи, че Ол инклузив е на същите хора от София ден и нощ.

И "Братя" е на същите хора от "София ден и нощ", тоест Hidalgo - на Краси Ванков.

Нито Борат, нито Реджеп Иведик ми харесват. Не харесвам комедии, основани главно на маймунджалъци, физиономии, преиграване и простотии. От Реджеп Иведик съм гледал само първия филм, не е моето. Бай Ганьо прави физиономии и "смешки"...
Аз на Братя не му дадох шанс, не ме грабна, но не съм гледала цял епизод. Виждам, че е доста харесван, така че сигурно са вдигнали нивото.

Сещам се за друг сериал, на който сменях канала чак "Полицаите на края на града", такива комедии никак не ми харесват, не са ми смешни.

# 424
Сега, човек, който не е гледал най-добрите български сериали, да обобщава как българските сериали не стават и в същото време да се гневи, че Босфор ТВ се обобщава като Босфор ТВ... Или обобщаваме или не обобщаваме. Едно от двете.

Също така, че "Братя" е на същите хора от "София ден и нощ" е вярно, колкото е вярно и че е на същите хора от "Под прикритие", "Денят на бащата" и "Стъклен дом". Аз лично, все пак отдавам по-голямо значение на това, кой стои зад идеята и сценария, отколкото на това, кой дава парите.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Борат" не знам въобще какъв тип изкуство се води. Две минути от живота си посветих на първата част и това му е много. Страшна тъпня.

Мери, благодаря, че споделяш и тук за "Братя". Blush Значи, интригата на сезона ще е "Кой уби украинеца".
На мен Калин (персонажът) ми лази по нервите още от първи сезон, когато се водеше добро ченге. Човекът е такъв класически Ганьо - и на вид, че браво и на отговорниците за каста.

# 425
  • Другата България
Разбира се, че ще споделям, аз и преди споделях, но само Кали, която абдикира гледаше, и Телесила мисля. Но си лафехме супер. Сега и двете ги няма, дано се завърнат, колкото повече, толкова повече.
А и надеждата ми е във вас с Дяволчето, също да коментирате, когато имате време естествено.
Което на мен ми е проблема, знаеш.
Днес почивам и цял следобяд щракам по клавиатурата.
Но не е всеки ден така.

Да, според мен интригата ще се завърти покрай това убийство.
И по-добре, отколкото да е покрай "С кого ще остарее Лора". Sunglasses

# 426
На Лора ако ѝ купят един билет за Дубай някъде към десета серия, най-добре ще се получи Joy

# 427
  • Другата България
Сега съм се сетила.
Моля Еми, Емилия Николова, да се обозначи всичко наред ли е и дали сме станали лели в темата.
Тоест, имаме ли си бебе вече?

# 428
  • София
Само мен ли не ме вълнува кой го е убил тоз украинец? 🤣

# 429
Не и мен. Вълнува ме кой ще застреля Калин.

# 430
  • Другата България
Не и мен. Вълнува ме кой ще застреля Калин.
Joy
Никой.
Няма да го затрият.
Ама Боби загази.

# 431
Още не мога да възприема братята, че се обичат. Има нещо гнило тук.

# 432
  • Другата България
Още не мога да възприема братята, че се обичат. Има нещо гнило тук.
Стига де.
Не ме карай да го гледам и от тая гледна точка.
Кой според теб лъже?
Драго?

# 433
Може би грубо ще прозвучи, но български филми не могат да ми харесат, не че не гледам. Винаги се изнервям, първо от озвучаването (все имат проблеми и се чува лошо) , второ сюжетът ми е скучен (които не са комедийни), трето всичко е някаква все мъгла, сиво , мрачно, очукано...подтискащо. Няма лошо да е реално, има и други крайности, но..чак пък така. Не помня да съм харесвала български филм или просто не се сещам. Но пък с комедиите сме добре донякъде и ни се получава. Любимец 13 като почнем, Двойникът, Топло и т.н. , че и по-новите Той и тя (много ми харесваше) , Столичани в повече (разтеглиха го, но актьорите добри и беше приятно, макар и безумен сценарии)  Домашен арест и  други не се сещам в момента.
На мен Братя ми е нещо блудкаво и заспало, а жените (ми не се правя на интересна, но..) тези двете там едвам мигат направо. Гледа се, ама ..повече ме дразни направо казано. Мъжете ми харесват и в игра и визия, но сюжетът ми идва в повече разтеглен, бе.боза си е за мен. Може би съм такъв характер не знам. Тези луните и гърлата направо не ги догледах, скучни ми бяха, а всички ги харесваха уж. Сега не мога да се сетя, но май историческите филми добре сме там, Време разделно, хан Аспарух, Капитан Петко войвода имаше актьори, имаше тръпка..бе харесват ми и сега да ги гледам, ако ги пуснат. Но и навсякъде с уговорката за озвучаването, няма такъв филм дето да е нормално.
Ще дам шанс на новия сериал утре от 21 по Нова-криминалето. Може и да добро.
И за да се изложа тотално да ви кажа, че с удоволствие гледах руския Кухня)) Особено първите епизоди, много се смях, беше раздвижен (въпреки снимките почти изцяло в един ресторант , нямаше кой-знае какво, но репликите, играта, хареса ми.. Но и него после разводниха и те така... Ол инклузива донякъде бива за утрепване на време и да се посмееш , ако нещо има..но пак не е изпипано. Сънито не можах да гледам, нещо се дублираше и го изпуснах, сега ще му дам шанс. За турските имаше един сериал Опасни улици и ми харесваше, когато можех го гледах (то у нас все е пуснат телевизора навсякъде и се местят програми) , та в кухнята с вечерята да приготвям ми беше любимо да го слушам и гледам, хареса ми , нищо че е турски. Изобщо искам да видя наши филми и да се види нещо интересно, но дълги години не се правеше нищо по въпроса, мисля много имаме път да извървим да направим нещо добро, то и пари няма та... ама и забравиха как се правят май филмите нашите.
Добри артисти имаме, но...няма кой да напише хубав сценарии, да има снимачен екип добър, да има сносен бюджет, бе ...не става така. Пък аз хич не съм придирчива, просто утрепвам време, нито съм някакъв ценител и разбирач, ама така виждам нещата и май съм си аз сбърканата, ама пусто не ми харесват и това е.

# 434
Да не занимаваме всички, но... с няколко думи:
Скрит текст:
Забранена любов. Този съм го гледал от-до. Абсолютно слаба игра. Изкуствено отвсякъде.  Просто ми беше мъчно за тия "актьори". Казвах си... "на светлинни години сме от западните сериали, това няма как да стане". Същото беше и с "Хотел България", който даваха по Нова.    "София-ден и нощ" съм гледал целия, там поне малко ги оправдавам, защото са непрофесионални актьори и не са учили в НАТФИЗ  дикция, интонация, публична реч и членоразделно говорене". Но имаше един "Връзки", който го даваха по БТВ, там не се разбира какво говорят. Главната героиня си мънкаше под носа и очевидно само тя си разбираше. "Денят на бащата" гледах по БНТ1,  само 4 серии, но отново не можеш да разбереш кой какво говори. Мънкане. Успях да гледам и "Скъпи наследници", по-неангажиращ, без драми, без рев.. и бих казал, че единствено Орлин Павлов играеше добре и нормално. Баш дъртите "актьори" Веселин Калановски и Вальо Манчев се излагаха, няма такова преиграване. Ръкомахане с ръце и пре- пре- пре... А на Даяна Ханджиева нищо не й се разбира от мънкането под носа. Когато тя проговори, просто не чуваш и това е.
Що се отнася до "Откраднат живот" гледал съм началото на първия сезон преди 6-7 години някъде и само като видях как са откраднати цели сцени едно към едно и са копирани цели сюжетни линии от полския сериал "Медици", който по някаква случайност току що бях приключил да гледам (по Диема Фемили), направо се отвратих. И влезох във ФБ страницата , започнах да чета отзиви от хора, които са гледали и други докторски сериали и всеки пише "това е откраднато от "Анатомията на Грей", "това е гепено от "Доктор Хаус", "това е откраднато от полския "Медици" и се сетих за гръмките надписи в началото "По идея на Евтим Милошев". Явно той е голям компилатор на чужди идеи. Всяка сутрин гостуваше в Нова ТВ да си хвали гениалния сериал, краден от няколко места. Това ме отврати отвсякъде, гледах 3-4 серии точно и го спрях. В последните няколко години не съм гледал нищо българско. Онзи ден гледах "Белези".... пак насилие, удари, неразбираемо говорене, мизерия... еми сори, не ме кефи и не ми се гледа това.
Иначе "Той и тя" и "Женени с деца в България" ми харесаха, нищо, че реално не са български

Хе, май никой от споменатите БГ сериали не знам. Седемте часа и Столичаните ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт