Отговори
# 480
Жени правеше добро впечатление по него време, за разлика от Рут.
Но сега май вече е зле с нервите.

# 481
Новият сезон предавания и сериали, за съжаление, хич не е на ниво.

Загледах шоуто на Рачков - пълно отчаяние. На десетата минута дадох ултиматум, че или се пуска някой филм, или тоя телАвизор го хвърлям през балкона. Все очаквах да видя някоя притоплена манджа, но това беше върхът на всички тъпни. Стари вицове, които и когато са били млади, не са били смешни, и едни и същи лица (Азис, колко неочаквано!).

Сериалите също не ме хващат. "Отдел Издирване" е много плосък - в началото на серията знам как ще завърши и какви реплики ще се кажат. И като добавим тези отчаяни от тежестта на живота физиономии, снимани през кафяв филтър... "Братя" също върви зле. И много се ядосвам, защото знам на какво са способни част от сценарния екип. Ама не, ето така става, когато не спреш, когато трябва. И се полакомиш за още ефирно време. Сега освен Борис да са го отвлекли извънземни, не знам как ще го раздвижат това нещо.

На всичкото отгоре и "Като две капки вода" не се получава тази година.

Затова съм си свалила Keeping up appearances и се забавлявам с вносен хумор. В знак на протест Sunglasses

# 482
Гледахте ли шоуто на Рачков? Май ще е всяка неделя.
Почна Ол инклузива, снимат в Банско. Много смотано е , ама ми харесват актьорите и си го гледам без много очаквания, смея се на глупостите и съм доволна))
Липсва ми някакъв адреналин, ама няма . Един за друг не ми харесва, ама хвърлям по едно око. Поне да бяха събрали няколко двойки за женене та да има да ги коментираме, пък то...и за клюкари не ставаме вече(( Скука.

# 483
Гледахте ли шоуто на Рачков? Май ще е всяка неделя.
Не бих го гледал дори с полиция. Не мога да понасям тоя лигоч с тежка логорея. По това време гледам Маминото синче по ТЛС, хахаха

# 484
  • София
И на мен не ми хареса Шоуто...

# 485
Рачков се беше доста постарал, но не му се получи , поне за мен. Изглеждаше ми и притеснен. Странно, но малко на комиците ми прилича, ама по-зле. Кантарджиев какво правеше там...просто не му беше мястото, но...уж за ваксините нещо скечове, ама тъпо се получи. И на мен не ми хареса. Хубава беше срещата на Азис с майка му, беше трогателно, но дотам. Май всяко предаване ще е тематично, другата седмица -семейни отношения, нещо такова запомних. Беше ми интересно какво и що ще бъде и го изгледах. Не е моето, аз имам нужда да се посмея дори на глупости и разтоваря, ама почти нямаше за какво да се "закача". Все пак му пожелавам успех, може да потръгнат нещата, ама се съмнявам.

# 486
На мен пък всякакви смешки и бъзици отностно вирус и ваксини са ми нелепи. Няма нищо смешно в ситуацията. Доста хора са загубили близки. Колко пък трябва да се майтапи човек на тази тема...

# 487
vici75, не беше с ваксините и заразата шегата, но тематично го имаше . Сега няма да преразказвам, но не се шегуваха на ваксината и както писах Кантарджиев беше там (даже него по-често го даваха от Рачков си мисля)
По принцип си права, но не беше така поднесено, както си го представяш.
Дадоха репортаж, че са пристигнали 20х ваксини Пфайзер и вече пътуват да бъдат разпределени по градовете.
Очаква се 100х Астра Зенека и казаха , че от 11 март вчера били съобщили за взето решение да се отворят отново зелените коридори. Който не е ваксиниран и желае да следи.

# 488
Видях някаква статия, че щели да връщат Господари на ефира - и то на мястото на Цициридис. Предполагам, че от сайта са си поизмислили (четох я на жълт сайт), при всички случаи няма да гледам, защото в този часови пояс не гледам телевизия.

# 489
Господарите сами са си виновни, че ги свалиха от национален ефир и никой не ги иска вече трета година. След издънката с Димитър Върбанов, който беше заснет как симулира ... ми паднаха в очите окончателно. Всичките им "уличаващи" репортажи вече загубиха смисъл. Оставям настрана лигавщините на Рачков, Игнатова и Геро. Чат пат гледам оригинала на Господарите по Mediaset Italia "Striscia la notizia", пак хубави адреналинки, пак кученце се разхожда в студиото, гафове от техните телевизии, но и проблемни репортажи, които не ме касаят особено

# 490
Аз и от преди това бях чувала от засегнати хора, че репортажите им са фалшиви, не е единичен случай.

# 491
  • София
Аз не съм чувала да са фалшиви, но съм чувала, че хората, които са ги потърсили трябва да си платят, за да се направи репортаж.

# 492
Това да, но имаше и друг случай - човек, чийто проблем уж е бил разрешен, пише на репортера (но не знам на кой, те имаха доста), че проблемът не е решен и нищо не се е променило. И получава отговор, че този въпрос е приключен за предаването и никой не се интересува.
Т.е. след като репортажът е направен и е "помогнато", вече този въпрос няма значение.

# 493
  • Другата България
Тъй, не мога да стигна до вас, ама то и се очакваше.
Врабчо, току що писах и в темата за "Братя". Прекалено сте придирчиви, прекалено изискващи, поне според мен. Heart
Аз си гледам съвсем непредубедено, и се стремя да намирам интересни за мен неща и в това, което излъчват.
В смисъл, правя компромис заради героите, актьорите и сюжета. И не само за "Братя". Смятам, че нещо са замислили и измислили, и в един последващ момент ще има развитие. Няма как да е на нивото на сезон 1, това поне на мен ми беше ясно още когато се заговори за сезон 2, това беше съвсем очаквано. Ама ако се замислиш, то и в "Под прикритие" беше така, не всички сезони бяха дъ бест. Гледам си заради Влади Михайлов, липсва ми Калин Врачански, дразня се неимоверно на Йоана Темелкова и Искра Донова, ама то 25 минути минават докато да видиш. Някак не мога да съм постоянния критикар, защото не съм и тръгнала с големи очаквания.
"Отдел Издирване" си ми харесва, аз Вергов го харесвам по дефолт и за мен се справя с ролята, сюжета засега също ми допада - една основна нишка и няколко второстепенни около нея. Там ме дразни Ана, като някаква .....класна ръководителка е от 80-те, наскоро въртях пак "Четвърта власт" - ами нищо общо няма образа ѝ там с тоя сега, но пък явно ролята е такава. Христо Петков и той там, и сега тук, него също много го харесвам и заради "Дяволското гърло", справя се човекът, вървят епизодите.
Гледам и "Белези", и той ми харесва. Тежък ми е, но е реален, и там има някаква интрига, която сега ще се разплита, но за веднъж седмично е перфектен.
Та както стана ясно, аз поне съм доволна към момента от това, което се предлага като сериали, ОЖ не коментирам, защото знам, че не го гледаш, него също следя, но там е по-скоро на инат, а и е последен сезон.
За друго просто нямам време, не, че за това имам, но правя компромиси със съня си. Оффф.

Дали знае някой "Четвърта власт" дали е бил замислен като сериал? Свърши някак.....имаше потенциал за втори сезон, ама.....направо съм забравила  какво беше, наскоро пак го гледах както казах, страхотен, просто много ми хареса. Той още тогава ми хареса, но сега си го припомних.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 14:49 от Merri_An

# 494
Мен ме е яд така, че свърши "Дървото на живота". Един от най-хубавите български сериали, които съм гледала. Вярно, че е по книга и вероятно историята си е вървяла по нея (не съм я чела, не знам), но имаше накъде да се разказва още.
В този ред на мисли от ефира ми липсва Владо Карамазов.

Мери, ами аз съм критична, защото не обичам да си губя времето с неща, които не са ми интересни. Специално за сериалите, тръгват с голямата кошница, колко завладяващо ще е. И аз чакам вече втора седмица да стане интересно, ама не става. Явно този сезон ще е слаб. Имало е и силни, значи могат. Все пак за "Братя" имам надежда. Много епизоди са, има някъде да мърдат.

Общи условия

Активация на акаунт