Отговори
# 495
  • София
'Четвърта власт' и на мен си ми хареса навремето и ме беше яд, че нямаше продължение. Не знам като какъв е бил замислен. Според мен рейтингите не са били добри и са го прекратили, но не съм сигурен. Няма как да знаем на 100%.
Иначе аз очаквах повече от 'Отдел издирване' Харесва ми, но с уговорки.  Но още е рано, има доста епизоди, дано задобрее още повече. 'Белези' започна добре ама нещо много почва да ми насапунисва, но ще си гледам де.

# 496
Новият сезон предавания и сериали, за съжаление, хич не е на ниво.

Хехе, пишат че бил с размазващ старт:
https://lupa.bg/news/oficialni-danni-razmazvasht-start-25-milion … v_106587news.html

GrinningGrinningGrinning

# 497
Как па го изчислиха? 2 милиона и половина души... Чудно аз как не познавам никого, който да да гледа Рачков. Да не говорим, че Нова ТВ обичат да лъжат и преувеличават. Тази сутрин Виктор Николаев каза, че 75% от българите се информирали от Nova News и изобщо каналите+сайта на Нова. Ей сега.... повярвах. Който си плати за проучванията, той е на първо място. Особено, ако агенцията е Нилсен....(по случаЕност), винаги Нова е първа

# 498
  • София
Не 2.5 млн, 5 млн. са гледали. И само за това се коментира навсякъде. Хахаха, не е истина как се излагат тези, не знам как им се връзват хората просто.

# 499
Новият сезон предавания и сериали, за съжаление, хич не е на ниво.

Хехе, пишат че бил с размазващ старт:
https://lupa.bg/news/oficialni-danni-razmazvasht-start-25-milion … v_106587news.html

GrinningGrinningGrinning

Да де, напълно е възможно 2,5 милиона души да са прелетели с дистанционното през този канал по това време Joy Въпросът е, колко са се задържали.

# 500
еееее аз го бях стопирала на Нова телевизора)) гледах си го кат попадия)) ама верно с едно ухо и око, щото хем пишех за ковида в темата, хем варих спагети и подставах...та не е като да е цялото, ама гледах нещо. Просто на народа му се иска си мисля нещо свежо и ведро, много ни идва всичко с проблеми и притеснения, но предаването не ми беше весело на мен, а аз и на глупости се смея и не съм придирчива за английски хумор точно.
ПП мързи ме нещо да слагам главни букви(( криво ми е((

# 501
ПП мързи ме нещо да слагам главни букви(( криво ми е((

Я, веднага да се усмихнеш Simple Smile

# 502
Не 2.5 млн, 5 млн. са гледали. И само за това се коментира навсякъде.

Да, предполагам, че са го гледали повече хора, отколкото живеят в България.
Не забравяйте и че в избирателните списъци има над 7 милиона души, които са с право на глас Grinning Ама населението ни е вече под 6 950 000, пък и децата до 18 г. нямат право на глас.

Как точно измериха тези милиони пийпълметричните агенции? На извадка от 1000 души и умножават? Или  тв операторите им дават данни на колко устройства за интерактивна телевизия хората са се задържали на Нова ТВ?

# 503
Фани, и аз го гледах... днес... на части. Wink))  Рачков беше доста пренавит и притеснен, но пък с глас се смях на Краси Радков, на Любо Нейков, та дори на Мариус (последното чак мене учуди...).
Иначе си гледам "Братя"... не всеки ден, но все пак всички серии досега. Вярно е, че разказах на ММ случилото се в 6-те серии с две изречия Wink)), но сериалът все още ми харесва.
Гледам и "Белези" и "Отдел "Издирване"... засега също ми харесват.

Тъжно ми стана, че на Фани й е криво... Не знам дали поне малко ще помогне, но миличка, обичам те! 💗💗💗 Надявам се да виждам от тебе повече така ")))))" и по-малко така"(("! 😚😚😚

Оу, и да не забравя 😛:
Скрит текст:

# 504
На мен Отдел издирване ми харесва.
Може би защото преди очаквах много отДяволското гърло, а то беше пълна боза, да не казвам друга дума. Та сега ги сравнявам и новия сериал си е направо супер! Wink
Не ми харесва, че е само веднъж седмично, защото губя връзката.
Между другото, надявам се да дадат още сцени с Димитър от Игрите. За моя голяма изненада играе много добре! Определено по-добре от Христо Петков.

# 505
Между другото, надявам се да дадат още сцени с Димитър от Игрите. За моя голяма изненада играе много добре! Определено по-добре от Христо Петков.

Ха, пропуснала съм го! Но не се учудвам, че играе добре. Все пак е награждаван като актьор.

# 506
Само в първа серия имаше сцена. Явно по-скоро епизодична роля са му дали. Жалко ако е така.

# 507
Скрит текст:
На мен Отдел издирване ми харесва.
Може би защото преди очаквах много отДяволското гърло, а то беше пълна боза, да не казвам друга дума. Та сега ги сравнявам и новия сериал си е направо супер! Wink
Не ми харесва, че е само веднъж седмично, защото губя връзката.

Димитър имаше сцени и в двете серии, тоест трите, но за толкова кратко време нито ме впечатли с игра, нито запомних точно какво каза.

# 508
Билянче, оправи ми настроението))) Знаеш ми слабото място)) Ма какъв е убав наш Юли, че и чаровен, бе...чак ми идва да пиша да му направят някакво предаване да води спортно и не знам, ама да има някакъв адреналин и тръпка. На тази първата снимка много се смях))
Кой играе Димитър във филма и кога го дават. Аз съм изпуснала първата серия. Може и да не го позная, та затова питам кой е героят му. Въййй ще го гледам. Не съм фенка на Димитър, ама пак е от кръвната група на игрите , та...така ми се гледа някакво такова предаване, ама..мераци.

# 509
Димитър играе някакъв полицай. Ама те повечето са такива там.

Общи условия

Активация на акаунт