Отговори
# 510
Да, полицай беше. Аз на първите две им викам първа серия. Сега този петък не го забелязах. Явно за много кратко са го дали.
Аз от риалитито не го харесвам и съм като цяло негативно настроена към него, значи много ме е впечатлила мимолетната му поява. ;р

# 511
От последните няколко епизода на "Братя" най-добре се справя с ролята си Калин Врачански. И кучето, дето изчезна. Всичко останало е напълно спряло. Малката Булка по-завладяващо си разсипваше тавата с ориза в продължение на пет серии навремето.

# 512
  • София
Много тегаво върви наистина, пълнеж просто. Не знам дали са в същия екип. В предния сезон не можеше човек да се разсее и за малко, без да изпусне нещо. Сега и цяла серия да прескочи, няма да е голям пропуск.
Образът на Лора става все по-неприятен. Направо ми е невероятно как Денис/Драго каза, че "след всеки път му трябвали дни да се събере" или нещо такова. Ясно е, че имат много силна емоция един към друг, но все едно е в миналото. Не са ми никак убедителни. А Лора в предния сезон изглеждаше да обича Борис, не като да се е хванала като удавник за сламка. И как така остана съвсем без пари, няма ли някаква част от агенцията? Нещо ми се губи тази част, може да съм мигнала (или заспала)

# 513
Не само това, че остана без пари Лора е недомислица.
Нали е женена за Борис - как така полицията го издирва една седмица, а на нея никой не ѝ е звъннал, да я пита знае ли нещо? Как се случват тези издирвания? Че то като изчезне човек, докато близките задвижат машината да го търсят, дни минават. А тук майка му не знае, че е изчезнал, жена му не знае, ама от полицията от два отдела го търсят.
И Драго - крие ли се, не се ли крие. Изниква из цяла София, а се вози в баничарка да не го разпознаят.
Също и семейството на Велин - имаха чудесен апартамент, а сега жените са на квартира и едвам изкарват пари, а той - бездомен. Е, защо никоя от двете страни не живее в апартамента? Или ако са го продали, къде са парите?
Историята около чувствата на Лора няма да я коментирам дори. Една саксия да бяха сложили и само да ѝ сменят бележката пред нея: "Днес е влюбена в Драго", "Днес е влюбена в Борис", "Днес е разтърсена от драматични чувства".
Да не говорим, колко потискащо и нереално стана около Калин-полицая и жена му. Или се остават заедно и продължават, или всеки си хваща шапката. Шейсет епизода той да сумти, тя да го гони с купички с обяд, ами не ми е интересно да го гледам това.

И най-тъпото е, че този сезон има две основни нишки - Борис изчезна и застреляха украинеца. И нищо не се развива около това, ама ни-що. Само от време на време някой повтаря реплика, че единият го няма, а другият е убит, че да не забрави зрителят, между две дрямки.

Много ми се искаше да е хубав този сезон и да го гледам с удоволствие, и доста ме е яд на това, което виждам. Жалко.

# 514
Врабец, бе гледай Ол инклузива, май утре ще има серия. То..това поне нищо не очакваш, лежиш и се смееш на глупости, ама поне си знаеш. Иначе, там едната актриса (аз имена не помня много) ми харесва. Има нещо в нея ..нежност, финес, много ми харесва. Тази по-младата, добре играе. Изобщо жените ми харесват в ролите си. На мен ми е приятно и разпускам. Белези май ще ми хареса, ама нещо все изпускам много от сериите. Сюжетът е интересен ми се струва и може по-сериозно и очаквателно да го загледам.

# 515
  • София
Днес в 'Един за друг' елиминираха любимците ми този сезон Sad
Мрън!
Изобщо истинска мъка е този пролетен ТВ сезон...

# 516
  • Sofia
Днес в 'Един за друг' елиминираха любимците ми този сезон Sad
Мрън!
Изобщо истинска мъка е този пролетен ТВ сезон...
И мойте Sad
А само тях харесвах...

# 517
Сега видях кого са изгонили, защото не гледах днес.
И аз тях най-много ги харесвах.

# 518
Снощи по някаква случайност малкият спа и успях да изглеждам нормално братя. Превърнаха Лора в мутреса. Сега най ми е интересно отношенията между Калин и жена му, Симо и любовния триъгълник и жената на Велин с нейните мантри. Heart Eyes
Един за друг също гледам. Любимци са ми тези от Перник (не им знам имената). Много са ми забавни и онея, дето мъжът се казва Иван-Асен!?.... не съм им запомнила имената, че не мога да ги следя нон стоп.

# 519
Ние пък със закъснение почнахме втори сезон на "A discovery of witches"    https://www.imdb.com/title/tt2177461/

# 520
  • София
Въобще не се смея на Ол инклузив аз.
Да ви кажа тези предавания и сериали ми прецакаха съня. 🤣 Като не се случва нищо в тях, започвам да сънувам всякакви сценарии на  на сън. 🤣 А върхът беше, когато вчера сънувам, че получавам пратка- отварям я и вътре на Маги виното. 😅

# 521
  • Другата България
Не само това, че остана без пари Лора е недомислица.
Нали е женена за Борис - как така полицията го издирва една седмица, а на нея никой не ѝ е звъннал, да я пита знае ли нещо? Как се случват тези издирвания? Че то като изчезне човек, докато близките задвижат машината да го търсят, дни минават. А тук майка му не знае, че е изчезнал, жена му не знае, ама от полицията от два отдела го търсят.
И Драго - крие ли се, не се ли крие. Изниква из цяла София, а се вози в баничарка да не го разпознаят.
Също и семейството на Велин - имаха чудесен апартамент, а сега жените са на квартира и едвам изкарват пари, а той - бездомен. Е, защо никоя от двете страни не живее в апартамента? Или ако са го продали, къде са парите?
Историята около чувствата на Лора няма да я коментирам дори. Една саксия да бяха сложили и само да ѝ сменят бележката пред нея: "Днес е влюбена в Драго", "Днес е влюбена в Борис", "Днес е разтърсена от драматични чувства".
Да не говорим, колко потискащо и нереално стана около Калин-полицая и жена му. Или се остават заедно и продължават, или всеки си хваща шапката. Шейсет епизода той да сумти, тя да го гони с купички с обяд, ами не ми е интересно да го гледам това.

И най-тъпото е, че този сезон има две основни нишки - Борис изчезна и застреляха украинеца. И нищо не се развива около това, ама ни-що. Само от време на време някой повтаря реплика, че единият го няма, а другият е убит, че да не забрави зрителят, между две дрямки.

Много ми се искаше да е хубав този сезон и да го гледам с удоволствие, и доста ме е яд на това, което виждам. Жалко.
Врабчо, каква Лора да разпитват за Борис, какво може да им каже Лора, след като тя от месеци не живее с Борис, а с Драго или сама? Калин това го знае, какво да я питат, защо най-вече? Ето, питаха я, той се гаври с нея, а тя гледа като теле и се опитва да оригиналничи. Най-сетне нещо се случи, пак добре, че отиде да си каже за тоя Наско, щото мислех, че заслепена от лИбоФ ще го премълчи.
Иначе съм съгласна за нея, този персонаж ми е брутално нелогичен, неестествен, дразнещ, толкова изкуствени са ми сцените с нея, особено когато гледа Драго с онзи кравешки поглед, пък като изтърси и нещо от рода на "така трябваше"....тя изобщо не е влюбена в Борис, никога не е била, тя си го и каза, саксията не ѝ е нужна, за да е ясно накъде гледа "цветето ѝ". Много ме дразни тази жена, ужасно неориентирана и ....да не кажа друго.
Драго не се крие според мен, от кого да се крие? От полицията няма за какво, те си го намират. Райков... с него нали изясниха нещата, доколкото разбрах, за момента няма какво да делят, но Драго ще го изработи някак според мен. Украинците също не го търсят, нали самия Драго каза, че е говорил с третия съдружник Алексей и са се разбрали, че няма общо със смъртта на Фьодор? От кого да се крие? Най-вече - защо? Той щеше да духне в чужбина ако не беше станало това с Борис и Калин не му беше забранил да напуска страната. Ако се завърти някаква интрига, ще е покрай смъртта на Фьодор, все си мисля, че ще обяснят в един момент кой и защо го е гръмнал. Но дотук да, нищо не е ясно освен това, че Борис го няма.
За Калин и Ива....и преди съм писала. Те няма да се разведат, нито Калин ще има нещо с полицайката, той си я обича, но просто още я наказва. Сега обаче, след като тя най-сетне се усети да бъде жена и да послуша Мая, мисля, че много скоро при тях нещата ще се наредят.
При Снежа и Велин също е ясно, тя остана сама - единия ѝ син го няма, другия не е ясно какво точно има към него и той към нея, Мая си има работа и нов живот, и тя остана сама. Велин също, и просто от нейно съжаление и негова безизходица ще се съберат заради Борис най-вече, а и заради самите тях. При това тя все още изпитва някаква вина към него, към Велин, нали си го каза, за мен е съвсем логично да се съберат двамата, вместо Велин да се въргаля по пейките и да пресреща Мая и Вики по улиците.
За това, че сезонът е слаб за момента съм съгласна, но то се очакваше.
Все се надявам нещата да потръгнат, предвид както ти каза двете нишки, основни, около които се върти сезона.
Само дето зрителите губят от отсъствието на Калин Врачански, защото освен ключов персонаж, е и добър актьор.
И можеха да спестят сценките с Вики - Симо - онази бааааааавната девойка, на мен те са ми ту мач.

# 522
  • София
Значи от всички нови (включително и нови сезони) родни сериали и реалити предавания, които следя в момента, нито едно не ме грабва истински. Добре, че започнах отново италианския  ''Октопод'' Вече съм на 3 сезон. Въпреки че са минали близо 30 г. все още си я има магията, чарът. Друга галактика просто. А музиката на великия Енио Мориконе в този трети сезон специално ме докарва до плач всеки път. Simple Smile

# 523
Мери, и на мен ми липсва Калин Врачански и не знам, къде го скриха и какво е станало. Вече две седмици май  го гледаме само в надписите. Ако гледах сериала наведнъж, както изгледах първия сезон, нямаше да ми направи впечатление - 5-6 епизода по 30 минути. Но сега, в реално време, много се усеща. Имам чувството, че отвличането му така или иначе е било в сценария, но нещо е наложило да го няма наистина и са разтеглили до безкрайност отсъствието му с пълнеж. Или е трябвало да отвлекат друг, но са го сменили с Врачански в последния момент, заради нещо и пак се е получило така. Примерно е трябвало да отвлекат Лора Stuck Out Tongue Winking Eye И затова сега образът ѝ, бидейки пълнеж, вече счупи тъпомера.

# 524
  • Другата България
Мери, и на мен ми липсва Калин Врачански и не знам, къде го скриха и какво е станало. Вече две седмици май  го гледаме само в надписите. Ако гледах сериала наведнъж, както изгледах първия сезон, нямаше да ми направи впечатление - 5-6 епизода по 30 минути. Но сега, в реално време, много се усеща. Имам чувството, че отвличането му така или иначе е било в сценария, но нещо е наложило да го няма наистина и са разтеглили до безкрайност отсъствието му с пълнеж. Или е трябвало да отвлекат друг, но са го сменили с Врачански в последния момент, заради нещо и пак се е получило така. Примерно е трябвало да отвлекат Лора Stuck Out Tongue Winking Eye И затова сега образът ѝ, бидейки пълнеж, вече счупи тъпомера.
Същото си помислих и аз.
Може да е бил с ковид, и докато е бил под карантина, да са го "отвлекли".
Нали Темелкова беше с ковид по едно време?

Иначе "Издирването" добре върви, има развитие, динамика, завръзка, засега нямам забележки, или поне не сериозни.

Общи условия

Активация на акаунт