Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко дълго може да се съхранява осоленият хайвер в хладилника?
Ако размразя неосолен хайвер и след това го осоля, дали ще е безопасно за консумация?
Какво да правя с половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко дълго може да се съхранява осоленият хайвер в хладилника?
-
Ако размразя неосолен хайвер и след това го осоля, дали ще е безопасно за консумация?
-
Какво да правя с половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо?
-
Откъде обикновено се купува хайвер?
-
Може ли желатинът да се добави към студена смес, след като е бил предварително загрят?
Това поне обяснява, защо не срещам нищо такова в нета. То и гаранция, че ще ги има няма де...

. Мога ли предварително да си приготвя сос бешамел и например да го използвам след няколко часа? В хладилник трябва да съхраня предполагам? Харесала съм си една рецепта за Султан кебап за гости, но тъй като не ми се занимава да ставам от масата за да приготвям сос бешамел, идеята ми е да си приготвя кошничките с плънката през деня (да ги държа в хладилник), да направя сос бешамела също и после само да ги залея и да пусна в фурната. Дали ще се получи или само си фантазирам ?