Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 160
  • 262
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от нас.

Бренин, сега отивам да прочета назад, но се моля Марти да се оправя бързо.  Hug

Сладък бонбон, не виждам снимките за съжаление. Cry

Нансен, веднага отивам да гледам вашите Laughing, обожавам да разглеждам снимки. Wink

# 16
Здравейте,

Бренин много лошо нещо ви си е случило. Когато с Акси бяхме в болницата една възрастна мед. сестра ни каза за разстройството една билка чечек. Незнам дали и по вашия край се казва така, но на нас ни помогна много бързо. И тя така по същия начин разстройството не спираше, но като почнахме да й даваме чайче от чечека в комбинация със сулфагланидин/по една четвъртинка/ на втория ден го пресякохме. Надявам се да ви помогне. Дано по-бързо се оправите. Ако не намерите от тази билка пиши ми ако искаш на лични да я потърся тук в Габрово.

Сега малко за нас не съм се включвала отдавна защото имам много работа в офиса , а в новата къща още не сме си пуснали интернет. Акса е добре, отказах се сега да я пускам на ясла. На пролет живот и здраве и тя ще е ученичка Laughing

Съкровишнице и аз не съм против лютеницата, малката много я харесва с печени картофки.
Не съм чела всичко, когато имам малко повече време ще пиша пак.
Хайде чао за сега

# 17
Къде се затри Бубанка,някой знае ли?

# 18
  • София, център
Бренин, и аз сега прескочих до старата тема, за да видя какво ви се е случило. Много ми стана мъчно за всички ви. Дано бързо отминат неприятностите. Кураж на теб и Фани, а на Марти много целувки от мен и Луси! Бързо оздравяване.

А за разстройството - вода с брашно в консистенция като на бозата. С това лекуват тук в Педиатрията на Медицинска академия бебетата, когато ги приемат с разстройство. Вие сте в инфекциозно отделение, но все пак може да опитате, при всички случаи няма да навреди.

Кураж, и да ни пишеш как сте!

# 19
  • София
Къде се затри Бубанка,някой знае ли?
Пече цицори из Турско  Mr. Green

Нансе, страхотни са ви снимките  Peace

# 20
Пече цицори из Турско  Mr. Green
Срам я бил!!! Flutter
А тука времето е отврат  Sick

# 21
Защо така  newsm78 newsm78 newsm78

Ето ви линк към алума направо:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ina_hris05/album?.dir=f87fre2& … _hris05/my_photos

# 22
  • Варна
Нансе имаш прексрасна дъщеря!!! Пу-пу! Ама и мама и тати си ги бива Wink
Ина много хубава прическа, много прилича на тези които ги върти моята фризьорка, къде си ходила? А от масата ми потекоха лигите newsm22 ( и аз имам същата покривка)

Доста хора се пекат по цицори...гледам аз Mr. Green Ама пък и хубави беееее Mr. Green

# 23
Еее сладък бонбон, страхотни са снимките. А тези неща на масатаааааааааааа smile3559

# 24
  • София, център
Ми по цицори ами, после като турим голите гърбове, няма отзад да сме като кръстословица, я  smile3534!

# 25
Нансен,страхотни са ви снимките.Луиза е като малка принцеса.
Сладък Бонбон и вие сте супер.А с тези неща на масата на някой гладен човек може да му прилошее Simple Smile

# 26
Привет в този гаден дъждовен подтискащ  ден само за спане е, ама Роси заспа и аз след нея Mr. Green
Мразя такова време ейййй #Cussing outкакто и да е
Сега приготвих на бързо гювечета и една баница  chef, трябва да си гледам работарите Laughing

Нансе, страхотни снимки, хубави родители, хубаво дете Hug
Имаме още едно зъбче- кътник отгоре станаха 10 офффффф още колко имаааааааа #Crazy

# 27
Здравейте!

Да се похваля - вчера  и днес Кали изкара пълен ден в яслата Simple SmileСпокойна е, играе с децата, но щом ме видина вратата и започва да плаче Cry
Сега е гладна и ще папкаме, но бързах да се похваля - кой питаше дали има надежда- има, ама явно си е до дете (и до възможности на мама и тате Crazy - все си мисля, че ако имаше детегледачка ще си спестим много болести Thinking)

Та така Laughing
Бренин, как сте?

# 28
Ами как сме...
Марти е добре, не е дрискал от 08 часа тази сутрин, а преди това е дрискал в 15 часа вчера. Акото му се сгъстява... Без системи е вече, но още са му напукани устните, бели са и езика му е обложен от обезводняването. Попитах ги защо не е на система, те ми казаха, че вече е необходимо да си набавя водата по естествен път.
А да не Ви говоря за Фани - на ръба на истерията, постоянно плаче, защото и Марти плаче, искат да се прибират, а не ги изписват.
Представете си - Фани е единствената българка в цялото отделение. Всичко друго - циганки! Е как ще иска да седи.
Днес ходих да се разправям да я пуснат, а те ми разправят, че трябвало да излезнат резултатите първо, а пък те ги бавили щото се съмнявали за нещо. На въпроса ми за какво се съмняват, ми отговориха, че дори и докторът не знаел. Изчаквали да потвърдят утре и да изпратят готовите резултати в 11 часа. Това ми го обяснява главната сестра на отделението. Иначе можело да ни изпишат, но ако подпишем декларация, че се отказваме от болничното лечение, но ако нещата са лоши или ни повтори, нямало да ни вземат отново, щото ставало сложно. Ей такива ми ти работи....
А на Марти ръката е подута от пристягането, дори посиняла. Беше пристегнат към една шина, да не си мърда ръката с абоката....
Утре ще пиша пак....

# 29
Сладък бонбон страхотна масааааааааата да си оближеш пръстите чак, и ти си много фешън Hug

Гале, браво на малкото-голямо момиче Кали Heart Eyes За детегледачка аз лично съм против Naughty, по добре сред децата в яслата и градината, макар и болестите всички минават през този етап, да минава всичко по леко и това е. Целувки Heart Eyes за Кали от Роси.

Общи условия

Активация на акаунт