Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 208
  • 262
  •   1
Отговори
# 195
Вили, браво за разходката. Тук такъв дъжд вали, че ми се струва че три дни ще откара.
Като ти гледам лентичката с КГ, страхотен резултат  bouquet си постигнала.

# 196
Хайде и ние се завърнахме от разходка, Роси спинка аз wash  ама днес готвенето се отлага  newsm68 всеки ще яде каквото намери в хладилника. Намислила съм си да си направя довечера макарони и щерката ги обича и аз другите да се спасяват.
  Вили, абе за красота надали щях да я държа ама работи жената и понякога хем се ядосвам, хем ме хваща жал ами такава съм си ШМАТКА. Помага жената не се оплаквам МНОГО Wink
И тук времето беше страхотно но сега като гледам май ще вали, едно се е намусило.
Хайде отивам да полегна с книжчица, до после!

# 197
  • София, център
Уфф, и тук вали, а аз си купих шарени чорапи!

# 198
  • София
Супер, обуй си ги и ще ти бъде весело.

И мен ме хвана дивотията цял ден в къщи, та реших да се присъединим към веселата група на баща ми, мъжо ми и брат му и да отидем за три дни до морето. Гъз път да види ще е, ама иначе
кво - трябва все тука да си седя и да се опитвам да привличам гости. В тая връзка, на който му е удобно и детенце му е на разположение - уелкъм сте, че като е много мокро хич не е за навънка. Имам предвид в идващите есен и зима.

Съкровищнице, ако имаш време в четвъртък, свиркай, да ти пратя ли джиесем на личнии?
Аз много ходя по Витошка, щото ми е под носа и с бебата щъпулим по нея. Верно, стана ужас от паркирали коли около нас, но пък и се кефя, че е пешеходна, бравус на бат Бойко.

За сряда, ако не ме лъже паметта - двете Елита, Ериа, Али, моя милост и другио няма ли да се прежали - Нансен, Изабела, Бубанката, хайде омайвате мъжете, та да дойдете и вие?

Хубав уикенд от мен и ако може недъждовен.

# 199
  • София, център
Не мога бе Сънич, толкова ми е уморено след работа, та чак ми се реве.
Иначе проблем да я гледа Емо няма, обаче не ми се излиза.
Гледам като се прибера да хапна, и да се гушкаме с мушмурока.

И да ги обуя, ама като съм с ботуши, не се виждат.

Ша ги обуя у назе кат` си ида!

# 200
Сънчо, аз още не съм разгледала картата на София, иначе съм ето тук:FULBRIGHT COMMISSION 17 ALEXANDER STAMBOLIISKI BOULEVARD в 12.30 - явно ще хващам такси от Плиска, ама още не съм го обмислила как ще стане Thinking
Иначе като се натуткам през седмицата, ще ти пиша и ще ти взема телефона Laughing данода остане време да се видим Grinning
Нещо днес не ми се пише.............Калина май се влошава, а аз не знам какво да направя newsm78 Thinking
Уж пие антибиотик #2gunfire

# 201
  • София
Съкровище, дано Кали се оправи бързо  Praynig И аз исках да се видим, обаче и Емма нещо се разсополиви  Confused Аман вече  Close

Какво да ви кажа. Аз цял ден чистя, подреждам, взе че ми дойде, абе... айде, няма да се оплаквам  Mr. Green

Бети, весело изкарване! Много хубаво правиш  Peace

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 18:11 от Hot Peppery Eli

# 202
Мен скоро не ме бройте за мероприятия  Weary

# 203
  • Варна
Нещо тъжно е станало, гледам!!
Я вижте един саит, да ви развеселя, какви неща правят хората.....за децата си!
http://www.pitoche.com/fotos/bocatas.htm

# 204
Мен скоро не ме бройте за мероприятия  Weary

PraynigБети, надявам се, че сте добре и това е само настроение Thinking Praynig

# 205
Да да беше настроение

# 206
Здравейте мамчета и сладки палави дечица. Аз на 2-3 дни се разписвам по веднъж, но толкова успявам да сваря Simple Smile

"Недоизмъдрените" закони на нашите политици няма да коментирам, пак за кой ли път се подиграват. Живот и здраве ние ще ходим на ясла от юни - но не за да си запазя майчинството до края, не ме разбирайте погрешно. Просто в яслата в която искаме да е Марина няма до тогава свободни места.Памперсите едва ли ще махнем скоро, надявам се докато тръгнем на ясла да се преборим и с тях Simple Smile

Стън - страхотно сте си изкарали,а роклята ти е прекрасна.

Съкровище - как е сладката Калинка Малинка?

Аз пак да питам тука - много мами бяха писали ама аз така и не разбрах де Simple Smile Каква паста за зъби да купя на Марина. Тоест трябва да е някоя която може да гълта, понеже няма как да й обясня че трябва да я плюе. В тая връзка - научихме се да духаме нослето Simple Smile Много по-лесно е сега, ама да плюе няма как да я науча за сега - а имаме доста зъбки вече. Къде отиде компетентната в тази област - Монааааааааааааааааа - къде избягахте с Петя? Само са отишли с Ади и нати на сватбено пътешествие на Хавайте Simple Smile Ще ги санкционирам публично като се появят, че толкова време нито едната нито другата не са се разписали. А да не говорим че малките сладури не сме виждали отдавна Wink

Стига съм дрънкала вече. Отивам да спинкам. Приятен ден и много целувки на дечицата.

# 207
Добро утро има ли някой да пием кафенце ехооооооооооооооо
Това време днес, какво ли ще измисли, намръщено е  newsm78 чудя с да излизаме ли newsm78
Следобяд сме на детски РД в Макдоналдс на моята приятелка  детенцето става на 4год. вчера му купихме един голям конструктор и едни войници. Ще се отчета със снимки.

# 208
  • No Line On The Horizon
Добро утро!
И ние отиваме на РД от 10.00 ч. Аз съм малко  Crazy, но как да съм като се прибрахме в 5 сутринта. Днес ще е труден ден за мен.

# 209
Добро утро!

На празнуващитеднес - да си изкарате повече от добре и да се смеете до полуда! Laughing
Кажете с какво да лекувам кашлицата на Калина newsm78, тръгнаха и сополи Thinking, а пие АБ #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт