Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 164
  • 262
  •   1
Отговори
# 45
  • No Line On The Horizon
Здравейте и от нас!

Аз се върнах преди 1 седмица, но нямах компютър и затова не пишех. Още не съм качила снимките.

Има малко сополки и кашля та се чудя утре дали да я водя на консултация, че ще й слагат полиомиелитните капки. Какво ще кажете?

Галя, не знам за Гинко, но Флора заспа едва сега и ме направи хахо  Crazy
Сети, и Флора доста отдавна отказа нощното хранене.
Nansen, нещо не можах да разгледам снимките. Ще пробвам по-късно.
Съкровищница, браво на Кали. Ще стане работата с яслите, но трябва много търпение.
Аз смятам Флора да я пускам напролет, но още не съм подала молбата.

Къде се загуби Петя? Беше казала, че и до Пловдив ще идва, а нещо съвсем зачезна.

# 46
Ние не ядем по нощите една от 2-3 седмици.Май и млякото изобщо ще отказва.

# 47
Марк яде нощем поне веднъж, опитах веднъж да му обясня, че "титите спят" но той изпадна в истерия и взе да ме удря  Crazy не е готов, явно още за отбиване. Но не се оплаквам - да живее мама крава, щото за 2 дена се оправи от болестта, а беше много зле, повръщаше и не ядеше 2 дни.
ЕлиТ, похвално за английския, успех!
Бренин, по-добре ли е Марти?

# 48
  • Варна
И Зара не яде нощем, отдавна, ама отскоро почти не ми се буди. Доскоро се будеше по 6-7 пъти на нощ, за вода или за гушене.
А вие с какво храните децата си вечер, ние сме на голо мляко, сега 3 седмици пи Лечебна хумана заради дрискането и пак свикна с АМ, и днес и взех Миулмил. Въпроса ми е друго освен мляко вечер преди лягане давате ли? Аз сега и сутрин и давам мляко че да я позасиля малко, и после към 10 закусва.
Бренин това все едно аз съм го писала, аз бях в абсолютно същата ситуация, като изключим циганите, защото при нас бяха отделени. Но пак не искаха да ни пускат по същите причини, и аз накрая си взех детето и си тръгнах. Тя вече беше по=добре, а в стаята настаняваха все по-болни деца...настръхна ми косата че пак ще се разболее (което не ни подмина...между другото). Стискам палци на Фани, прати и много поздрави и и кажи че искрено и съчувствам!

Ех Нансен....много те бива в художественото слово....размечтах се!!!

На Калина голямо браво.

Марк яде нощем поне веднъж, опитах веднъж да му обясня, че "титите спят" но той изпадна в истерия и взе да ме удря  Crazy

Май на никой мъж не му харесва това обяснение Joy Joy Joy hahaha

# 49
  • Емаесесаесесапипиа
Татко Бренин,
Много мъчно ми стана за вас и за Марти Sad. Ще се моля за него! Дано никога вече не преживеете този ужас. Дори ми е трудно да си го представя с болница с толкова малко дете за толкова време...
Аз бях три дни със сина си в Пирогов, когато си счупи крака и от тогава съм много по-благодарна за всеки "обикновен" ден вкъщи.
Пожелавам ви и вие да се върнете към "обикновените дни" вкъщи съвсем скоро!
Много кураж на жена ти и на теб! Сигурна съм, че когато веднъж си го доведете у дома той ще започне да наддава добре, да спи добре и изобщо ще оздравее за нула време, обграден с много любов и приятна атмосфера. Ще следя нещата с вас!
Оправяйте се бързо! Praynig

# 50
Добро утро, хайде на кафенцето в кафененцето  food010
Днес времето тук е решило да ни плаши   umbrellaвали, духа дали ще можем да излезем  newsm78. А гледахте ли прогнозата за другата седмица до 28гр. ужас баси времето променливо.

Честит Рожден Ден на Али&Мели, много здраве, щастие и любов ти желаем! newsm59

# 51
  • София
Али, Честит Рожден Ден!
От сърце ти желая много здраве, любов и безкрай щастливи моменти с прекрасното ти семейство!
Весел празник!

Много е кофти времето  Confused Ние излизаме, де, всяка сутрин и следобед, иначе вкъщи ще полудеем  Laughing

Я кажете как занимавате мъниците като сте си вкъщи. Измисляте ли някакви игри, играете ли си изобщо с тях или ги оставяте сами да се забавляват?
А зимни якенца купихте ли вече? Давайте бързо отчет и снимки естествено  Mr. Green

# 52
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛИ&МЕЛИ  bouquet

# 53
Хотче, хубав ?  Вчера купих на Роси един комплект със чашки, котлон, чинийки, нож,вилици, ................... посуда, малки пласмасови ела да видиш каква игра пада храни едни бебета тука така се заиграва вече смаяна съм  Shocked За игри играем на карти голям смях пада
За зимно яке не сме и купили още, ама тя има от миналата зима едно по голямо подарък така че може да се разминем.
Хайде къде сте всички???????????????/

# 54
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСИ!! ДА Е ЖИВА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! ЖЕЛАЯ ТИ БЕЗГРАНИчНО ЩАСТИЕ, МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

# 55
  • София, център
Ха здравейте и от мен.

Ние на Луиза й купихме яке и гащеризон за зимата от Слънчев бряг, като бяхме. Ми много ми хареса. Пепел от рози, въпреки че аз розово много не обичам, ама този цвят на костюмчето ме грабна.

Иначе има и едно светло синьо, подобно, миналата година й го бях купувала и още й става. Взехме й от Несебър и два суичера (swetshirt, да се чудиш как да го побългариш newsm78), и чорапогащничета и накупих.

А между другото чорапогащник на турски е "Кьолотлу чорапларъ" - видях го от кутията, и изпокапах да се кискам.

Отделно за кръщенето й наподариха зимни дрешки, така че в момента няма нужда от нищо, ако й купувам допълнително, то ще е нещо в определен цвят, за да мога да й правя по-раслични комбинации в облеклото.

А, и едни маратонки Диадора и взех за зимата, струват ми се адски удобни и леки, а в същото време са с доста висок форт и дебела подметка с камери.

Снимки, естествено, нямам.

# 56
Благодаря искерно на всички Ви за подкрепа, а е повече от ясно че съм имал нуждал от нея. Макар и духовна, дори и виртуална.
Марти е добре, вече са си вкъщи. Но е много нервен, изпрада дори в агресивни състояния и е много неспокоен. При разговора ми с педката разбрах, че докторите наричат това състояние помежду си "хоспитализъм", т.е. страха от бялото, страха от инжекциите, многото хора и това, че си затворен в стая 3 на 3, дразнещите шумове си оказват влияние..... Сега ще ни трябват около 5-6 дни по мнение на докторката за нормализиране на неврастенията..... Да не говорим, че в болницата режим не можеш да спазваш. При положение, че последните 2 циганета, които са ги настанили при Фани и Марти са врещели денонощно.
А и си представете следната ситуация....
Значи Фани и Марти си седят в стаята, не мърдат от страх да не лепнат нещо.. Все пак е инфекциозно отделение. Всяка диария е различна - едното дете може да с дизентерия, другото със салмонелоза, третото може да се ешверия коли.....И кво се получава, не само, че не си седят в стаята тези циганки, ами идват и други и си ходят на гости по стаите с децата за да си правят мухабет.....както те казват!!!!! Просто съм изумен, а Фани дори не е пускала Марти на земята. И си представете 6 дни върху леглото в една стая 3 на 3. Определено всеки ще изперка така....
Но както и да е... Просто споделих часто от изживяното от Фани и Марти.
Иначе нашата диария се оказа вирусна, слава Богу, не откриха нищо в посявките....Но до такава степен вирусна, че Марти бил се интоксикирал /т.е. полуотровен/, поне така пише в епикризата. Знаете, че вирусите отделят отрови... При Грип, тези отрови предизвикват главоболие, температура и ставно мускулните болки. В комбинация с обезводняването, положението е станало критично и в същата тази епикриза пише - средно тежка  състояние на организма..., което в последствие на лечението е овладяно.....и е изписан кличнично здрав!!!!
Сега в момента му даваме противодиаричната каша на Хумана, варени картофи, варен ориз, сирене, сухари, морковена супа и т.н. Всеки ден трябва да добавяме по 1 нов зеленчук. Забраниху му сладки неща и всякакви сокове за период от 5 дни...А и тях ще въвеждаме като при кърмаче в 4 месец.... Абе луда работа....Но няма начин. Трябва да се борим, да сме силни именно заради малките човечета. А и както казва бабата на Фани, човек се най-трудно гледа....Животното не му трябва нито юрган, нито легло, нито количка, спи когато си иска и т.н....
Та ей това е от нас..... На никого не пожелавам това... Да се луташ и да се питаш всяка една минута как е детето ти, дали е яло, дали е пило поне 1- мл. вода, дали е спряло да "ака", дали се подобрява след изпадането му в легаргия.... Много е тежко, но вече сме добре и се надявам повече да не допускаме грешки, защото и ние с Фани имаме вина за ненавременното му закарване в болницата или извикването на спешната помощ...Но се надявам Господ да ни прости...

# 57
Честит Рожден Ден Али&Мели,
бъди здрава, много щастлива, обичана и влюбена

Бренин, много се радвам, че любимите ти хора вече са при теб, много  Hug и само здраве занапред!
Момичета, благодаря, че ми отговорихте за яденето  Hug .
Рали, за братовчедка ти знам, много ме стресна  Laughing Стискам палци на Ники да му хареса в понеделник  Praynig Целувки !
Иначе ние сме добре, хапва си хубаво, към 10 закуска, после към 13.30 обяд, около 16.30ч сл.закуска, в 20.30 вечеря и после около 21ч.мляко, и /любимото ми/ в 4ч.през нощта АМ.
Вечеря си манджа /например картофи, моркови, чушка и фиде/ добро количество, но после пак си иска АМ и нощем по недвусмислен начин показва, че пак си иска АМ, ако не стана да й направя, слиза от леглото, взима шише и ми го бута в ръката, да й забъркам  Laughing Между основните яденета постоянно дъвче бисквити, солети и пр.
Аз знам, че си е хубаво да яде, ама така ми се спиииии и т.н. в дух мрън-мрън-мрън. Хот, ние имаме мн.сладко комплектче панталонки и якенце, подариха й го голямо /не я бяха виждали/ и сега й е ок.Замислям се обаче за космонафт  newsm78 За количката взех супер чувалче с пух вътре и мисля да си карам с лятната и него, лека е и ми е мн.удобна,а и нали са вече големи и пеша повечко ще ходим.
Чао и аз мисля да поизлезем топло облечени, да се натича и после да спи нормално /от 14 до 16ч./, че вчера не излязохме преди обяд, заспа в 15.30, спа до 17.30 и вечерта заспа в 1ч  #Crazy.
Намрънках ви се  Embarassed
Хубав ден на всички, прекрасен празник на Али и много усмивки и добро настроение на дечицата ни  Heart Eyes

# 58
  • София, център
Бренин страхотни новини!

Милите, какво е трябвало да изживеете.

Но по важното е, че вече са си в къщи. Марти ще се адаптира бързо, нали си е у дома, а той лесно не се забравя, освен това детето винаги се чувства защитено, когато си е в къщи, така е, в прочем и с възрастните.

И никакво самообвиняване, за какво има да ти прощава Господ, че си обичаш детето безумно, за това ли да ти прощава?

Какво значи, че не сте реагирали навременно?

Да не би на Марти на челото да му е писало "Тати, болен съм"?

Споко сега, и да се нагушкате силно всички.

Поздрави на силната ти жена  bouquet

Сети, аз нали съм по комбинациите, моментално ти намерих облекчение.

Както е свикнала Лорка да яде нощно време, вместо да й забъркваш АМ и да се разсънваш,  пълниш й едно шише с кисело мляко, и й го слагаш до леглото.
И тя като се събуди - взима  го и си го изпива, и после пак си заспива.

Така хем тя ще се е нахранила, хем ти ще си се наспала!!!!!!

P.S. Космонавти за тяхната възраст ми казаха продавачките, че не се произвеждали, иначе и аз за Луси исках, ама не намерих.

Али, ЧРД!  smile3525

Чакам подобаващ снимков материал!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 11:02 от Nansen

# 59
Бренин,браво за страхотната новина! Много да ги нацелуваш и да не се обвинявате двамата! Марти ще се оправи, трудничко ще ви е в началото, ама пак ще започне да папка всичко и ще възстанови килцата и усмивките Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Али&Мели!
Много късмет, здраве и весела къща, пълна с любов и смях!

Общи условия

Активация на акаунт