Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 185
  • 262
  •   1
Отговори
# 60

Честит рожден ден, Али&Мели. Пожелавам ти да си здрава и най-обичаната мама и съпруга!!!

Бренин, хубави новини разказваш. Много се радвам. Вкъщи със сигурност е по-добре и Марти ще се адаптира бързо, вярвам в това. Нека подобни лоши неща никога повече да ни ви се случват!

Хотче, когато Стилян е здрав или не го мъчи зъб, си играе сам/ да не чуе дявола/, така аз съм много доволна. Е, обръщам му внимание, т.е. играя си с него, ако съм си свършила черната работа в апартамента  Mr. Green Но ако нещо му е криво, трябва само да го гушкам и съответно оставам без ръце, кръст и всякакви други части от тялото с моите 41 кг. Още съм отслабнала, това ми е кошмарно, а уж ям...
За дрехите - свекървата му подари едно яке за зимата, което му става перфектно /обикновено тя му купува дрехи за след 1-2 години  Shocked/. Смятам да  му купя по-нататък комплект - панталон и яке. А миналата седмица му купихме маратонки на Адидас, много са хубави и удобни. Но зимни обувки също не съм пазарувала.
Лек ден!

# 61
Честит Рожден Ден на Али и Мели!!!

Не ми говорете за зъби,че  smile3514 smile3515 newsm61 smile3512
На края на силите си съм вече,за нервите няма да говоря.Тръгнали са в момента долните два кътника и кучешки,току що пробиха горните два кътника.Боби на моменти е непоносим,на моменти по-добро дете от него няма.И като се комбинира всичко това с емоциите от яслата (ревове и тръшкане) ,представете си дали спя изобщо.

# 62
Честит рожден ден, Али! Много здраве, любов и щастие пожелавам на теб и цялото ти семейство   bouquet

За дрешките, ние още не сме пазарували, а трябва да е скоро.
За самостоятелните занимания, ако не го мъчи нещо се занимава (стига да не съм на компа  Laughing ). Днес му купих скицник и нетоксични пастели, но още не съм му ги дала. Дано ги хареса. Иначе си има 2 коша играчки, разхвърля ги навсякъде, напоследък влачи кошовете и влиза в тях  hahaha . Редим строители (само кули за сега:) ), много му е интересно Simple Smile . Пеем песни, в които участват ръцете или има някакви елементарни движения, които да се запомнят. Четем книжки. По-точно той ми чете  Mr. Green. Имаме една малка с домашни животни. Та той я хваща и започва да ми показва Бау-Бау, Муууу, Па-па и т.н. На овцата ръмжи, явно я мисли за мечка. Колкото и да му обяснявам си ръмжи  hahaha. За друго не се сещам в момента. Тази седмица обаче му избива 4-ти кучешки и е малко кисел. Сега спинка, а мен ме мързи да правя каквото и да било Whistling . Май ще ходя да се гушна с книжка до него Simple Smile
Чао за сега Simple Smile

# 63
  • София
Днес му купих скицник и нетоксични пастели...
Каква марка са пастелите? И аз съм се наканила да купувам на Емма. Даже вече има разрешение да драска по стените  Mr. Green Баща й не е много очарован, но здраве да е  Laughing

# 64
Каква марка са пастелите? И аз съм се наканила да купувам на Емма. Даже вече има разрешение да драска по стените  Mr. Green Баща й не е много очарован, но здраве да е  Laughing
Хот, в магазина имаше от40ст. до 4 лв пастели. Само на тези от 40 ст. пишеше non-toxic и взех тях, но ако видя,че ги яде, ще му купя някакви други. CRAYONS пише на тях Simple Smile. Ники няма разрешение да пише по стените, но ще видим  Mr. Green

# 65
  • София
Хот, в магазина имаше от40ст. до 4 лв пастели. Само на тези от 40 ст. пишеше non-toxic и взех тях, но ако видя,че ги яде, ще му купя някакви други. CRAYONS пише на тях Simple Smile. Ники няма разрешение да пише по стените, но ще видим  Mr. Green
  bouquet Решила съм да пребоядисвам стените, а мъжО го мързи. Затова си мисля, че красотите на Емма може да го накарат да размисли  Mr. Green

# 66
Ние "пише,пише" отдавна.Стената сме я описали вече.Химикалките са на почит.Взела съм и пастели,но освен за гризане не ги тачим много.

# 67
                                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛИ&МЕЛИ !
                                                      БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
          Ние днес сме добре с режима- спинкаме от 14 часа.Чакаме мама да си дойде.Утре ще ходим на сватба и ще оставим малкия да го гледа дядо му.Надявам се да се оправят, те много се обичат, но все пак малко ми е притеснено,но ще звъним по телефоните.

# 68
Сети, аз нали съм по комбинациите, моментално ти намерих облекчение.
Както е свикнала Лорка да яде нощно време, вместо да й забъркваш АМ и да се разсънваш,  пълниш й едно шише с кисело мляко, и й го слагаш до леглото.
И тя като се събуди - взима  го и си го изпива, и после пак си заспива.
Така хем тя ще се е нахранила, хем ти ще си се наспала!!!!!!
Не съм фен на киселото мляко, но ти толкова сладко си го предложила, та много ми се ще да ти пратя голяяяяяяяяяяяяяяяяма, топла прегръдка, кефиш ме  kiss

Хот ,  Лора понякога си играе сама по 20-30 мин., а когато дават сем.Симпсън се качва на дивана и си го гледа разбиращо hahaha.Иначе двете повече се целуваме и боричкаме, отколкото да играем.Книжки много обича да й чета, носи ми някоя, сядаме и тя слуша и мести страниците  Grinning.
Страхотна идея имаш за боядисването, мисля, че двечките с Емма ще успеете да украсите стените до степен -неотложно боядисване Mr. Green !
За художниците-Ибаг беше пуснала наскоро тема в "На пазар" за страхотни боички за в банята.

П.П.Лорета още не спи, а на разходката супер много тича  Confused

Галя2, приятно изкарване на сватбата, мъжете ще се забавляват  Hug

# 69
И ние сме фенове на Симсън -и сутрин и вечер го гледаме с интерес

# 70
  • София, център
Абе само Луси ли не играе с играчки. Ангажират й вниманието само докато са нови и за да ги разгледа. До там.

Играе с пластмасови бутилки, дистанционни, очила, калъфки от фотоапарати, найлонови торбички, опаковки, химикалки и тем подобни щуротии.

З чифта очила ми счупи диването.

Също така, много обича когато ме види да й сгъвам дрешките, преди да ги прибера в скрина, да наважда незнайно от къде купчини с дрехи, и да ми ги носи и тях да ги сгъвам. ОБича и да се облича, обикновено ръкавите са й на краката. Опитва се да ми обува и обувките, последния опит завърши с пльосване - малко й бяха големи. Умира от кеф да играем на криеница и гоненица - залива се от смях.

А снощи я гледах, че се опитваше да се бръсне пред огледалото с гребен - този път татко си имитираше.

Та така, сега сме на фаза имитиране.

# 71
Галя2 весело изкарване на сватбата, и не се притеснявайте за дядо и внук ще се гледат, те дядовците понякога са по внимателни от всички останали. А пък и мъж с мъж се разбира по добре hahaha
И аз съм купила моливи, пастели, фулмастери, блокчета все едно е ученичка, ама не смея да и ги дам че ние с тази мазилка какво ли ще се получи newsm78 newsm78 newsm78 а може би да се замисля и аз за смяна на стените newsm78, ааааааааааааа гадно е да изтизавам мъжо за  ремонт след строежа и нервите покрай къщата на свеки по нататък ще да е Joy
Как и пусна на Роси музика все едно гледам някое цинге как се врътка, научила се е да играе и да се кълчи голям смях пада върти си ръчичките много е сладка. Heart Eyes

# 72
Привет и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛИ & МЕЛИ! ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ!
Бренин,страхотни новини.Лошото е зад гърба ви.От тук нататък само хубави неща да ви се случват.

При нас последното хапване е мляко към 22 ч.Количеството е  различно в зависимост от това,колко е вечерял в 20 ч.Първото хапване пак е мляко около 150 гр. в 6ч. сутрин.

Нансен,и ние не си играем с играчки.Интерес представляват само голямите играчки и то само за няколко минути.Има една книжка с животни,която се разглежда многократно и всеки път иска да му се обяснава за всяко животно,а ако си замълчиш настава едно тръшкане,нервничене ит.н. Непрекъснато си изважда дрехите от шкафовете и ги слага в пералнята за пране.А да не ви обяснавм какво става с моята чанта-всеки път всичко се изважда,разглежда с интерес и баба след това си ги търси из къщата.

С две думи-голям купон е с тези сладури.

Галя2,весело изкарване на сватбата и не се притеснявай.Те ще се справят по мъжки.

# 73
  • Sofia
Али честит празник! Пожелавам то много щастие и здраве!

Писах, писах и се скапа Интернет-а и сега накратко.
Бренин много се радвам, че сте си вкъщи!
Галя 2 я не се притеснявай. Мъжете ще се справят сами!
Нансен и моята щерка е така. Дистанционното на телевизора вече е тотално разбрицано.
Хотче още не съм купувала яке. В "COCODRILLO", не съм сигурна, че така се пише, й харесахме едно, ама й беше голяма. Тези дни ще ходя пак, че чакаха зареждане. Там имат много джиджани неща за ГУСПОЙЦИ и ГОСПОДА. Laughing
Ваня и свеки е така. Все купува, независимо дали трябва или не. Колко пъти се разправяхме, но уви. Имам 4-5 чифта обувки, дето не й стават, а и китайски боклуци моето дете няма да носи. Ей така си и седят.
Аз през почивните дни си отивам при мама да си почина. Тати ще си гледа златото. Щом не иска помощ от майка си негов си проблем. Като се върна ще е паднала бомба, ама имам нужда от поне 2 дни релакс.

# 74
  • Варна

Играе с пластмасови бутилки, дистанционни, очила, калъфки от фотоапарати, найлонови торбички, опаковки, химикалки и тем подобни щуротии.

З чифта очила ми счупи диването.

Абсолютно същата история, моите счупени очила са "само" 2 чифта Wink

Май само ние не вечеряме newsm78, дали да не започна да я храня повечко вечер, макар че не ми се буди нощем newsm78. Сутринта памперса и беше толкова пълен, че ако беше и вечеряла цялата щеше да е Омазана...пижамата и беше мокра.

За облеклото и ние имаме палтенце от миналия сезон което ни става, ама друго всичко трябва да купувам, имаме и едно обущета.

Общи условия

Активация на акаунт