Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 202
  • 262
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хайде и аз рано-рано на фронта!
Съкровищнице честити ти дипломи,да ти носят много късмет при търсенето на работа! Всъщност магистър по какво стана,че явно съм пропуснала?
Пожелавам на Калина час по-скоро да се оправи!
Трябваше май наистина да се обадя поне да дойдете на панаира,тя тълпата и без това беше голяма,но пловдивската тайфа щеше да я направи още по-голяма! Laughing
Аз вече трети ден съм нещо като болна,хрема,леко гърло ме боли,но слава богу нямам температура.Като се връщахме от панаира усещах как климатика леко ми духа точно от тази страна,където сега ме понаболява гърленце.Дано да е простуда,а не вирус.Много ме е яд, защото трябваше вчера или утре да заведа Мели на ваксина за морбили,рубеола и заушка,а сега трябва да отложа за другата седмица,не знам дали нещо не е прихванала и тя.
Май бях питала преди,но при вашите деца нямаше реакция след тази ваксина,нали.И какви други ваксини има около тази възраст?
И още нещо да питам може и да сте го обсъждали давате ли на дечицата някакви засилващи имунната система препарати?За Алекс съм взела AD Liquid,може да се дава от годинка нагоре та се чудя!
Приятен ден засега!

# 151
Али&Мели, аз давам на Кали Иммунобейби - съжалявам, че го пиша така, ама нещо ми изчезна латиницата newsm78 Thinking на Ерба Вита от около седмица. Преди това давах Мултисаностол - поне от него прояде, на което съм повече от доволна Sunglasses
Мойта пед-ка препоръчва имунобор за деца, аз не съм ползвала Thinking
Благодаря, ама ако с дипломите си търсех работа,  сигурно ще умра от глад Mr. Green
Всъщност, аз първо имам магистърска степен по английска филология, а сега завърших бакалавърска по стопанско управление Crazy
Казвайте, ако знаете това червено гърло с какво да го третирам, че като я слушам как кашля, ми се къса сърцето Confused Cry

# 152
  • София, център
Съкровищнице, честито повторно дипломиране!
За гърло и аз не знам, може би хладки чайчета!

Виж, това за хремата, от Бренин, действа! Бренин, голямо благодаря!

Бети - ЧЕСТИТО! Апропо, в неделя те видях в градската, ама тичах след Луси, и не сварих да ти викна!

Хамелиончето пак не каза дали е в US.

Али, при Луиза нямаше никаква реакция след тройната ваксина. Дано и при Мели е така!

А тази нощ какъв сън сънувах...събрали сме се всички ние от форума да празнуваме рожден ден на децата, но деца не видях около нас, Петя беше нарисувала картички за всяко дете, а Сети ги раздаваше! И бяхме на нещо като коктейл, вечерна обстановка, със свещи и украса от цветя. Може и хавайско парти да е било, но бяхме във вечерни тоалети с много голи гърбове, високи обувки, тафта и скъпи аромати...

# 153
  • No Line On The Horizon
Съкровищница, честито ти дипломиране! И аз се чудих дали да заведа Флора на цирк, но изпратих само Мия с една приятелка. Дано Калина по-бързо да се оправи. Не мисля, че за едно червено гърло трябва да се стига до АБ.
Али, и аз бях на панаира. Не през цялото време, защото аз организирам изграждането на щанд и повече време прекарах там преди и след панаира, но и по време на изложението бях там. Можехме да се видим.
Сънчо, честита ви годишнина!
Хамелеонче, благодаря за хубавите думи! И на мен тази снимка на пристанището в Барселона ми е любима. Радвам се, че си я оценила. Много красив град е Барселона. На всички вас пожелавам от сърце да го видите!

# 154
  • София, център
Златна есен вън царува вече,
на воля ще палува юнското човече.

# 155
 Laughing
Тичат и се смеят Юнските деца,
слънчицата ни сияят сред есенни листа!
Sunglasses Wink

# 156
  • някъде ... тук ...
Добавих заглавията, остава да ги изпишем Mr. Green (малко ме съмнява newsm78)

Гале, честита ти диплома. Ти кога седна да учиш, нали искаше да те гоним Mr. Green
Сега остава и читава работа да намериш и всичко ще е newsm74

Сънчо, честита ви годишнина! Още дълги години семеен живот  Heart Eyes bouquet

Само три ли сме гласували?
ХАЙДЕ ГЛАСУВАЙТЕ ДЕ!

# 157
Здравейте!

Пише ви таткото на Лора, за да ви уведомя, че Сети и Лора са на гости при баба и дядо в Ботевград. Изпращат ви много поздрави и ще се включат най-вероятно към края на другата седмица. Желая хубав ден на всички ви!

# 158
Поздрави на Сети и Лорчето и от нас. Heart Eyes

Съкровищнице, честито ти втора дипломка. Да си намериш и чудна работа ти пожелавам, с голяяяяяяяяяяма заплата и готини колеги. Laughing

Али, при Дарена нямаше никакви реакции от ваксината. От юлките обаче някои дечица се бяха обринали около 10тия ден.
Имуностимулатор давам Есберитокс, но когато се сетя. Трябва да е 3*15капки, а аз давам в повечето случаи 1*15к. Може да се дава в продължение на 4ри месеца, една лекарка ни го препоръча.

Нансен, много хубав сън си сънувала. Дано да се случи Hugнаяве

За срещата не мога да дойда, първо че ми е далече, второ че таткото сам не може да се оправи с дари, а какво остава да я сложи да спи. Невъзможно е без мама.

# 159

Здравейте и от нас!

Много сте изписала, всичко успях да прочета обаче.

Ние бяхме за няколко дни в провинцията, защото бабата на мъжа ми почина.....

Иначе сме добре, като изключим, че на Стилян му расте зъб, вече незнам кой подред и какъв, защото не дава да му надникна в устатата.

Бренин, много се радвам за оздравяването на Марти. А този Колактив, за който си писал, как се приема, колко дни, цяла зима ли се пие или всичко е описано на опаковката?

Гале, поздравления за дипломата. Ти си нашата гордост - с дете и без баби успя да се дипломираш. Аз ако бях щях да се вайкам само.
За кашлица давам Биокстими - сироп от мащерка, много добре му действа на Стилян. Цунки на Калина мома.

Ние също още сме с памперс и няма изгледи да го махаме скоро. Не иска да прави работата в гърнето, може да седи на него ама никакъв резултат.

Чао засега!

# 160
  • София
Галя, честито ти дипломиране, много хубави специалности си имаш, защо пък да не си намериш с тях хубава работа, то верно, че основно опит искат, но и образованието си е важно.
Нямам идея какво се дава за зачервено гърло, дано и мине бързо на Калинката. Супер за цирка, но не си представям Ивайла да издържи повече от пет минути на едно място. Хубаво, че поне половината сте изгледали.

Али, и при Ивайла всичко беше ок, вчера и я сложиха, през нощта само не искаше да си спи в леглото, но едва ли е било от ваксината. След тая ваксина има четвърта Инфарникс - реимунизация. Не може ли друг да я заведе на ваксина Мелката? Да се оправяш бързо.

Нансен, то в неделя доста време бяхме в градската, от едните пързалки на другите, после на стълбите пред театъра, после на фонтаните, игра федербал и т.н. Жалко, че не сме се видяли.

Като гледам желаещи има само за другата сряда 19 часа!? Негласувалите какво ще кажат?

# 161
Здравейте!
Гале, честито дипломиране, желая ти реализация, в сфера която ти е на сърце и се присъединявам към пожеланията на Мимес за голяма заплата и най-важното готини колеги. На Кали желая бързо възстановяване.
Сънчо, честито на вашето семейство, много любов и разбирателство. И ние този месец правим две години откакто сме се бракосъчетали. Какво ще рече хартиена годишнина,  подаряват се книги ли  Rolling Eyes че и без това днес си говорихме, че ни се чете хубава книга и се заканихме като отидем на защитата на дипломната в Пловдив да си накупим.
Нансе, радвам се че Луси се оправя, дано бързо да мине всичко. А какви са тези сведски сънища? Дано се случи някога нещо подобно.
За памперса и ние скоро няма да го махнем, от време на време се намира кой да ме издразни с подхвърляния, но важното е, че свеки, която ми помага е с мен и двете сме решили на пролет да го махаме и да се учим тогава. Той Ицко сега не осъзнава какво е това пиш и ако, много от показателите, на които трябва да отговаря, за да махнем памперса ги виждам в далечно бъдеще.
А за тези имуностимуланти съвсем се обърках, всички ползвате различни и може би никой няма наблюдения върху точно определен, от който е доволен. Аз имам Мултисаностол, който му изписаха за апетит и се чудя дали да не започна да давам от него, но ми се иска и още нещо  Rolling Eyes

# 162

Бренин, много се радвам за оздравяването на Марти. А този Колактив, за който си писал, как се приема, колко дни, цяла зима ли се пие или всичко е описано на опаковката?
[/quote/]

Колактива се пие по 1 капсула дневно от децата, разтворена в малко вода и с лъжичка или биберон, както желаете. И така 20 дни. След това почивка 10 дни, после се пие 10 дни, почива се 20 дни, и третия месец пак се пие 10 дни и се почива 20 и това е.... Не  е сложно!
Ефекта е поразителен.
А големите го пият сутрин и вечер по

# 163
  • София
Вили, не знам дали това се подарява, но ние с мъжа ми си купихме книги. За една бройка да купим и двамата една и съща книга. Той ми взе една на Труман Капоти, аз една на Маргарет Тачър - Живот и политика.

# 164
Хайде ние се наспахме и ето ни на линия, с кафенце
  Галя, знаех си че ще успееш БРАВОС на теб ти си нашата гордост Hug
  Сънчо, Честита ви годишнина, много години любов и щастие  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт