Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 205
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Девойки що не гласувате?Аз веднъж да гласувам от първите и хоп почти никой не ще да гласува! Всъщност питам,защото отсега редя програмата за другата седмица и накрая ще се окаже,че не мога да дойда.И пак ще изляза несериозна!Имах час за зъболекар за вторник и сега ми съобщиха за родителска среща,което ще рече,че трябва да го отменя.Ама не знам за кога и така!
Сънчо Мелата може и друг да я заведе на ваксина,ама въпроса е че не знам мойто настинка или вирус е и ме е страх и тя да не го е лепнала все пак по цял ден сме заедно.Но като гледам май чак другия четвъртък ще сколасаме за ваксината,ако е здрава разбира се,че във вторник родителската и консултацията са по едно и също време.Освен,ако таткото не се навие сам да я заведе...
Къде е Хотчето?Ема тръгна ли на ясла?

# 166
  • някъде ... тук ...
Момичета, ако не сте разбрали - това е последната, засега, промяна с КСО за майчинството:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128432.0

# 167
Ми иначе ще си седим вкъщи и цял ден ще висим по козметичните сало и кафетата с многото 160 лв.ПЪЛНИ ИДИОТИ!!!!!
Само не схванах от кога е в сила.

# 168
Ми иначе ще си седим вкъщи и цял ден ще висим по козметичните сало и кафетата с многото 160 лв.ПЪЛНИ ИДИОТИ!!!!!
Само не схванах от кога е в сила.
newsm10 newsm12 Абсолютни ГОВЕДА! Що не вземат те да гледат децата си със 160лв. еййййййй баси държавата дето сме после раждай  #2gunfire

# 169
  • някъде ... тук ...
Доколкото аз разбирам от закони - от датата на обнародване в ДВ - 22.08.2006 Confused

# 170
Сиси и ние не сме махнал пампите, ама и не знам кога ще ги махнем Simple Smile

Сънчо честита годишнина на патерици малко. Много много много любов и семейно щастие ви пожелавам.

Сънчо и Нансен - да в САЩ сме - ама то не остана - на 04-ти ноември летим обратно Simple Smile

Съкровище - ха мерси за почерпката - да си жива и здрава и честито - много професионални успехи ти пожелавам.А Кали дано се оправи по-бързо че и ти да си спокойна.

Мами я кажете колко дълго може да давам без прекъсване Мултисаностол? Ние карахме към 16-17 дни и спрях за малко и сега не знам какво да правя - да почвам ли да давам или да изчакам. Каква повичка се прави, ако изобщо се прави, или може да се дава постоянно. Макар че ми се струва че може да се получи пренасищане на организма.

Сега отивам че баба ми нещо много взе да вика на Марина и се изнервих. Оставих я да я гледа докато надникна във форума, ама май нещо не се разбират. После пак ще пиша.

# 171
Доколкото аз разбирам от закони - от датата на обнародване в ДВ - 22.08.2006 Confused
Аз не знам тия идиоти не са ли родители,нямат ли семейства?!!!
Какво прави една майка,която иска да се върне на работа,но отрочето и се адаптира трудно във яслата (както става с мен например)?!От 18.09 Боби е на ясла,а аз със огромното майчинство миткам от 9 до 12ч. по бутиците на Витошка да го харча и отивам да взема детето.
Те освен че се подиграват с нас ,се подиграват с децата ни.Няма еднакви деца.Да не ядем ли един месец,защото то плаче и трябва да го взимаме на обяд?Или да го оставим без памперси?Или да не платим тока?Само защото някой тъпак му е скимнало да пести и от това.Бясна съм.

# 172
Здравейте!
Бети, честита годишнина (с малко закъснение, но от сърце) bouquet
Съкровищнице, честито дипломиране! Браво!!!
ЕлиТ, аз бих гласувала, но наистина нямам предпочитания. Бройте ме!
За памперсите, не ми се вярва да е  скоро  Simple Smile. Като се опита някой да ми прави забележка, обясниявам, че вече всички ползват еднократни пелени и за това децата сами решават кога да махнат памперса  Laughing . Всъщност  даже по-объркано го обяснявам  Laughing

Изабела, права си да се възмущаваш! Само не разбрах. Трябва ли да кажа на шефа да ме върне на работа със задна дата, за да вземам все пак някаква част от майчинството  Thinking ? Май ще трябва да се обадя на счетоводителката

Лека нощ от мен Simple Smile

# 173
  • някъде ... тук ...
Добро утро Hug
Рали, тури един глас към мнозинството тогава Wink
Уфф, за закона - не знам Confused Мисля, че когато подадеш декларацията, от тогава ти спира майчинството. Пак са недомислили нещата, махнали три думи и кашата стана пълна. Иска ми се да влезе в сила от 1.01.07, ама не ми се вярва. Нали трябваше да избият от някъде парите за 315-те дни болничен Sick Ще видим, аз следя темите и в Майките, и в Клюто ooooh!

# 174
  • София
Добро утро,къде сте?Аз мисля днес да излезнем по-рано,че нали е последният хубав ден!
За майчинството не ми се коментира,кое е наред,че то да бъде!
За пампите не сме ги махнали и май скоро няма да е.

# 175
  • София
Бети, честита годишнина!   bouquet Много да се обичате, винаги да сте влюбени и щастливи!
Съкровищнице, честито дипломиране!   bouquet Пожелавам ти успешна професионална реализация!

За майчинството и даването на детето на ясла не ми се коментира  #2gunfire Ели, Съкровище, вие няма да получите 160лв. следващият месец, така ли да го разбирам  newsm78

За срещата не съм гласувала - когато решите, аз нямам претенции. Дайте да решим къде ще ходим и да си направим резервация.

# 176
Нашите политици са уникални! Уникалноста им се състои в това, че са от глупави по-глупави, елементарни и нескопосани! Мислят как да задоволят тяхните нужди.
Това, което са измислили за майчинството е направо кощунство! Да, както е казала Изабела, "ходим по цял ден по бутици и харчим тези 160 лв. А тези "горе" си нямат понятие, че един пакет памперси е средно 20 лв., а трябвато поне 4 на месец, че едно адаптирано мляко е 8 лв. и т.н. Да не говорим за другите работи.....
Абсолютни простотии стават в тази държава.....
Аз съм повече от възмутен, а пък снощи Фани, като й съобщих направо лудна. Ние записахме Мартин на ясла от 01.03.2007 г. за да може да има време до 01.06.2007 г. да си намери работа.  И не на последно място за адаптирането му в яслата.
И сега кво се получава при нас - 3 месеца без майчинство лутайки се из фирмите да си намери работа. Абе луда работа с една дума. Ама като ни управляват луди.....

# 177
Аз обявявам гражданско неподчинение  #2gunfire

# 178
Добро утро!
Ей, голяма простотия настана в нашата държава Thinking колкото и голям противник да съм на емигрирането, май натам сочат нещата newsm78
Всепак, вижте и тук:http://odit.info/forum_openthread.php?ThreadID=33054&ForumID=3

# 179
  • София, център
Здравейте!
До сега се рових в правно информационна система, из КСО, ЗИДКСО, ДВ и правилниците с искреното желание да открия текст или препратка, която да сочи към чл. 53, ал.3 КСО и датата на влизането му в сила. И тъй като не е посочена изрична дата, означава, че влиза в сила считано 3 дни от датата на обнародване в ДВ, а именно 25-ти август.
Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт