Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 168
  • 262
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мона, срещата е за утре, 19ч., на Попа, после в Дивака.
Бети, запази ли маса?
Аз ще закъснея при всички положения, защото мъжО се прибира най-рано в 19ч. и няма на кого да оставя Еммата. Ще дойда направо в Дивака в 19.30-20.

# 256
  • София, център
Това за виброцила не го знаех, значи - спираме й го!

Мерси Мона!

# 257
  • София
За кой от Диваците става въпрос,че ако ми се наложи да закъснявам да знам!Айде оставям Ви, че Мели се събуди и ме вика,а и трябва да ходя на родителска среща.Чао засега!

# 258
  • София
Писах, писах и Дивайла ми рестартира компютъра. уфф

Та, да повторя: имах предвид Дивака на шести септември, близко е до Малките пет кьошета, който не го знае - да обясня по-подробно.

Само не разбрах, като всички ще закъснявате аз кой ще чакам на Попа - Ели Т? Мона?
Не съм запазила още маса, утре ще го направя, за 19 и 30 часа, че като гледам всички ще сте налични по-късно. Онзи ден се сетих, че в същност има мач утре, но явно мъжете нямат възражения???

Ериа, дано Ники бързо се оправи и ти да не се притесняваше много.

Бубанко, черна точка ти пиша - въобще не ми отговаряш на питаниците няма ли да се присъединиш към бирката!? Чав ще се оправи с двете дечки, няма ли?

Съкровищнице, аз живея на съседната улица - Фулбрайт е на Лавеле и Стамболийски, аз живея на следващата пряка на Стамболийски - т.е. Княз Борис. Ще се радвам, ако успеем да се видим.

# 259
Здравейте мамита!
Да започна с оплакванията, нещо се разболявам, гърло, сополи.......... какво ще се правя незнам дано да не се разболее и Роси  Praynig
Сега да се похваля, купих днес на щерката много хубави боти, а тя като и ги сложих не иска да ги маха.
Еййййййй голям инат става не и ли се угоди е едно тръшкане, какво ще се правим незнам newsm78 ще ми вземе тоците това съкровище При вас как е?????????????

# 260
  • някъде ... тук ...
Та да се разбираме направо пред Дивака в 19.30 (явно не можете по-рано) или ние с Бети да си седнем от 19? Някой друг няма ли да се престраши да дойде?
Мойто мъж заформяше сбирка у нас по случай мача с едни комшии с дребос като Гого. Май ще му се размине, той не че гледа мачове, ама аз ще изпусна мача Mr. Green
Хай, лека нощ Hug

ПУСНАХ НОВА ТЕМА

# 261
Бубанко, черна точка ти пиша - въобще не ми отговаряш на питаниците няма ли да се присъединиш към бирката!? Чав ще се оправи с двете дечки, няма ли?

ау, виноват  Embarassed
нИ мога, за това и не чета по темата - да не се дразня  Wink

# 262
          Здравейте,момичета.Гинко още спинка и аз набързо да се оплача.Лекарката каза да продължим с лекарствата до петък и пак на преглед.А той самият, изобщо не прилича на болен,по-щур е от всякога,но не се е изчистил напълно.
          За игрите и аз не мога да му ангажирам вниманието,но продължавам да си го занимавам с книжки, песнички, по малко.Нищо не е научил,но се надявам,че нещичко му влиза в малката главичка.Съчувствам ви за тревогите, по отношение на търсене на работа и даване децата на ясла.Всеки преминава през това.Дано успеете все пак да съхраните нервите.Не забравяйте,че като отмине време съжаляваме защо сме се ядосвали и както казваше един мой колега "Не се ядосвай като зноеш,че ще ти мине".Стига да можем да го постигнем,лесно е да се напише.Аз също имам една тревога,свързана с промяна за детето,но ще пиша по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт