Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 225

Санджар каза, времето е лошо, като се оправи ще те заведа.

Тя с халка ли е или пръстен? Да няма семейни проблеми.

Нали Каврук я обзаведе, Санджар отиде да види как изглежда преди да заведе Мелек.

И други са забелязали, халка има май.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 00:12 от araselia

# 226

Явно всички забелязахме халката.
Обаче каква е тази бохчичка...
Няма чанта, багаж... Няма и кола, защото беше мокра и си сушеше дрехите около печката.
Дали не  е избягала от някъде.

# 227
  • Пловдив
Аз идвам да страдам за Гедиз ,защо трябваше да го убиват,да го бяха пратили където беше тръгнал и Енгин така пресъздаде загубата на приятел,че си поревах. Яд ме е за тройката,че така я провалиха бившите сценаристки.
Дано новата история е по- добра и адекватна Simple Smile

# 228
Да не е изгонена от сватбата,щом има халка и да завъртят историята.

# 229

Хижата стана направо "куклен дом" за Мелек.

Да не е изгонена от сватбата,щом има халка и да завъртят историята.

Няма никакъв багаж.
А това бялото е най-вероятно половера, който сушеше на печката.
Интересно каква е нейната история.

# 230
Не знам каква ще да е историята на дамата в дъжда , но ми стана едно приказно, харесва ми така да се усещам 🙂

# 231
Хареса ми серията. През повечето време гледах картинки, но тук - там прихващах по някоя дума.
Мелек е толкова сладка и толкова обичлива, че през екрана ми идеше аз да я нагушкам. Порадвах им се на двамата със Санджер, и си поплаках и със Рефика и със Санджер ( много хубаво го прави плаченето Енгин, направо ти разбива сърцето).
Търпеливо ще чакам превода.

Казвам ви лека и спокойна нощ.
    А утре е нов ден...

# 232
Сбогуване на Ураз към Енгин :
Uraz's goodbye words about Engin Akyürek:

- To Engin who's an example with his experience and determination, the one I predicted to be able to learn from him and turned out to be right, with whoom I shared many special scenes together.

# 233

Казаното от Ураз си го преведох с Гугъл  и го разбрах, но това е вложено в снимката и нищо не ми е понятно.

# 234
Финалната сцена
Енгин и Туба ги видях по съвсем различен начин,по нищо не ми напомниха предишните си герои.
Но електричеството,което се усеща като застанат един до друг не се е променило.

# 235
Финалната сцена
Енгин и Туба ги видях по съвсем различен начин,по нищо не ми напомниха предишните си герои.
Но електричеството,което се усеща като застанат един до друг не се е променило.

+1

# 236
  • Pleven, Bulgaria
Е,нали не очакваме новата героиня да е без проблеми,без минало???
Трябва да има материал за тия епизоди.Явно нашето слънце носи миналото на гърба си,също като Санджар.Да видим как ще се разберат...Добро влизане на Туба,браво!Искрите се забелязват с просто око,няма нужда да ги търсим с лупа.Надявам се да е плодотворно новото партн1орство.От това,което видях във ТТ,валят похвали за серията,за невероятната игра на Енгин,за интригата около новия персонаж....Дали ще се отрази утре и в рейта?
Много ми хареса епизода.Без превод ми изглеждаше доста гладко да върви повествованието.
Плаках за Гедиз.Но плаках за Гедиз,защото Санджар плака за него.Как истински плаче Енгин само!Е,сбогува се с приятеля от детинство Санджар.Постъпи като истински Ефе,обръщайки се към хората наоколо.Не остави Гедиз да е низвергнат в последния си път.Защо си мисля,че още две жени се упътват към конака за подслон и помощ?Грижите на Санджар нямат край.Не разбрах добре разговора им с Гедиз за Наре,затова чакам с нетърпение превода.
Може да е повторение,но ужасно би ми харесало,Дудка да е вързала на Яхя номер с бебе,та да си намери майстора.Голямо изглеждаше бебето,а тя е една злонамерена змия.Дано Яхя да го разбере по трудния начин и да съжалява за отношението си към Елван.
Забелязахте ли,че за пръв път видяхме хора по улиците,живот в селото?То иначе изглеждаше,че никой не живее там.И продължителните погледи изчезнаха,и по-динамични са епизодите....На нови идеи мирише,на положителни промени...
Оставям си за накрая Мелек.Нека не ни вкарват болест за това измъчено детенце.То и без друго носи на плещите си товара от трудното минало на майка си,има ги и атаките на вцепенение.Дано да е от стреса,на който са подложени баща и дъщеря.Прекрасно се справя Берен Генчалп с този труден образ,а и е за пръв път.Направо си я представям сред най-големите след още десетина годинки.Сигурно и е било трудно и на нея да се раздели с Несли.От снимките,които сме виждали,те двете бяха доста близки.Явно Несли и е помогнала да навлезе в историята,да се отпусне пред камерата и сега се чувства самотна.
Туба има две момиченца и дълъг професионален стаж,сигурно ще намери начин да се сближи с нея,да я накара да се почувства  удобно от промяната.
Моето общо впечатление от епизода е доста положително,изпитвам надежда и приятно любопитство ме гъделичка.

# 237

Е, това е всичко - бял половер и чанта.

# 238
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=MligPCvzu3I

"Дъщерята на посланика", епизод 37 - ОРИГИНАЛ.

Тъй като никой не е писал - слагам рейтинга от снощи:

Нагоре е - можеше още, но това е.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 09:10 от mariana51

# 239
Добро утро,

Едно тягостно чувство ме е обзело, но ще мине.

Не, от серията, която ми хареса, а от съвсем други неща, реални.Hug

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

Сега видях рейтинга. Flowers Bouquet Добро начало.Hug

Общи условия

Активация на акаунт