Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 45 270
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Докато чакам трейлър.

Въздържах се да пиша защо така се случи според мен, но май е време да споделя.
Сериалът започва с историята, с която всички изначално сме запознати.
Нещата се промениха с появяването на болестта на Неслихан. Ейлем каза, че приемайки сценария, са разбрали, че от два месеза Неслихан не е добре. Какви са причините за заболяването, касаят нея, нас – само от любопитство. Същото заболяване го е имал и съпругът й. Не е леко, но всеки индивид го преживява според това, колко му е силна имунната система.

Вероятно със заболяването са били запознати и ортилерките, затова усетихме в последната им серия леко отклонение от очакванията. Тези думи „игра на щастие” дават поле за промяна. Дали е така, ами то всеки човек може да направи справка в интернет и да разбере какво е това заболяване. Иска дълъг срок на възстановяване, никакъв стрес, режим, почивка, специална храна…

Поемайки историята, новите сценаристи са поставени пред свършен факт – заболяването прогресира. Неслихан не издържа – тялото й не я слуша, тя го сподели.
А определени фенове – няма да коментирам кои, пишат и искат – да бяха финализирали проекта… Хубава работа. Ако там където работят, се разболее някой възлов ръководител/реципрочно за нас – гл. герой, ще затворим фирмата ли. Ще изчакаме да оздравее болният човек, но работата му ще поеме друг. Ако не оздравее според условията на договора му и спазване КТ – се наема нов работник, служител – за нас – актьор. Така е.

Така, че това бе неизбежно да ни подмине. Нито е за първи път в индустрията, нито ще е последен. Не чух някой да се оплаче, или да забележи, че е сменен актьорът играещ адвокат във фирмата на Ефеоглу. В последните два епизода е друг актьор. Нека мерим с един аршин претенциите си.

На Неслихан – бързо и пълно оздравяване, ако не внимава, продуцентите внимават. От това занапред зависи професията й.

Ще ни липсва Наре, обстоятелствата наложиха промяната.
А с каква усмивка и желание започнаха Енгин и Неслихан.

# 91

Докато чакам трейлър.

Нещата се промениха с появяването на болестта на Неслихан. Ейлем каза, че приемайки сценария, са разбрали, че от два месеза Неслихан не е добре. Какви са причините за заболяването, касаят нея, нас – само от любопитство. Същото заболяване го е имал и съпругът й. Не е леко, но всеки индивид го преживява според това, колко му е силна имунната система.

Вероятно със заболяването са били запознати и ортилерките, затова усетихме в последната им серия леко отклонение от очакванията. Тези думи „игра на щастие” дават поле за промяна. Дали е така, ами то всеки човек може да направи справка в интернет и да разбере какво е това заболяване. Иска дълъг срок на възстановяване, никакъв стрес, режим, почивка, специална храна…

Поемайки историята, новите сценаристи са поставени пред свършен факт – заболяването прогресира. Неслихан не издържа – тялото й не я слуша, тя го сподели.
А определени фенове – няма да коментирам кои, пишат и искат – да бяха финализирали проекта… Хубава работа. Ако там където работят, се разболее някой възлов ръководител/реципрочно за нас – гл. герой, ще затворим фирмата ли. Ще изчакаме да оздравее болният човек, но работата му ще поеме друг. Ако не оздравее според условията на договора му и спазване КТ – се наема нов работник, служител – за нас – актьор. Така е.

Така, че това бе неизбежно да ни подмине. Нито е за първи път в индустрията, нито ще е последен. Не чух някой да се оплаче, или да забележи, че е сменен актьорът играещ адвокат във фирмата на Ефеоглу. В последните два епизода е друг актьор. Нека мерим с един аршин претенциите си.

На Неслихан – бързо и пълно оздравяване, ако не внимава, продуцентите внимават. От това занапред зависи професията й.

Мариянка Two Hearts
Установявам, че в тази тема много повече се вълнуваме / интересуваме/ за състоянието на Неслихан, отколкото в някои други.
На тази база си изясняваме и обстоятелствата за развитието на историята ни в последните няколко епизода.
Животът продължава, историята вече само на Санджар също.
И пак ще сложа онзи цитат от анализа на Навид:

"Можем да сме сигурни, че Наре, където и да се намира, ще бъде доволна при вида на баща и дъщеря. Що се отнася до Санджар Ефе, очите му може да са загубили блясъка си, докато води Гедже, но той ще продължи да се усмихва на малката дама на коня."

А за Неслихан просто малшанс с ролята на Наре. Но както тя казва на своите фенове - "Ще се видим в други проекти". Кога и как, с кого - времето ще покаже. Все е пред нас...

И една открадната от VK-то асоциация.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 20:54 от Марта_49

# 92
  • Пловдив

Още сме на фаза йок.
Какво ли правят тук. В наше ляво е адвокатът.

# 93
Нито трейлъри, нито интервюта, нито някви фотосесии с главните герои. Как да стане? Рекламирането на епизоди им куца супер много, дано се поправят. Другите сериали пускат по 2-3 трейлъра... Нашия понеделник има нов епизод, а още няма нищо...

# 94
Съгласна съм с cukur. И според мен е важно да публикуват по-често нови неща и да има какво да се обсъжда. Предполагам дължи се на факта, че са много назад със снимките. При повечето сериали май се пуска първия трейлър още вечерта след епизода. А после пускат поне още един, доста често и още два. Не знам как и дали е възможно, но дано успеят скоро да наваксат със снимките и да имат по-рано заснети сцени от следващия епизод.

# 95
Не е възможно да се навакса, ако поне един понеделник не излъчат серия.
Няма нищо фатално в това.
Не е свършил светът.
В толкова сериали имаше заболели от корона вирус, спираха, изчакваха, не излъчваха нови серии.
Не е възможно да се работи постоянно на педал и с напрежението, че може и да не ти стигне времето да довършиш серията.
Ако другият епизод приключи с въвеждането на новата героиня, това е чудесна възможност да се направи пауза от една или две седмици, в които да се създаде интерес към своеобразния нов сезон.

# 96

Докато чакам трейлър.

Неприятно се развиха нещата, но живота продължава. Ще видим посланието на сериала в по-различен начин от предвиденото.
Когато един служител напусне, фирмата не спира работа. Никой не е искал да стане така. Не е в интерес на никой, но.. Съдба.
Наре и Санджар остават в сърцето ми.
Надявам се да видя заедно и в друг проект Неслихан и Енгин   .
Имаха много красиви и въздействащи сцени-като Наре и Санджар. Въпреки, че драматичните моменти бяха повече от романтиката.  Определено имаше химия, емоция и професионализъм.
Които не е видял е кьорав  Joy
Успеха на сериала и продажбите му са многозначителни за професионализма на целия екип .
Убедих се в глупостта на хората тази седмица, толкова боза и глупави слухове не съм чела. Но със сигурност хейтърите и фалшивите акаунти, ще бъдат забравени, а сериала ще се гледа от много хора в различни страни.
Винаги актьори и продуценти могат да  си търсят правата по съдебен път за слуховете и  уронването на престижа им.
Аз лично не припадам по героите , а се интересувам от здравословното състояние на Неслихан.  Но различни са  хората и фенавете.
Както каза araselia - " един вид според мен е с много нисък коефициент сред определени фенове😉 :
 Коефициент на порядъчност и уважение към другите (DQ)  

HeartБлагодаря, че го сподели,събуди любопитството ми. Ще имам нещо  за четене из нета.
Предвид краткото време с което разполагат, нямаме причина да се сърдим за липсата на фрагмент.

Даже имат нужда от заслужена почивка.
Аз очаквах пауза и  време в което да се  подготвят за новият старт.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 23:53 от Nina_richi

# 97
Туба ми е надеждата да разчупи новините от към зад кулисите. Качила е стори, ама аз нищо не разбирам понеже е на турски. Ако някой разбере нещо. Hug

https://instagram.com/stories/tubabustun.official/24932220485598 … shid=60rsqrw5x1my

# 98
Цитат
Качила е стори, ама аз нищо не разбирам понеже е на турски. Ако някой разбере нещо.

Публикувала е стихотворението на Едип Джансевер "Gunlerden".
Не е върху страница от сценарий, но Ейлем обича да ползва стихотворения.

# 99

Публикувала е стихотворението на Едип Джансевер "Gunlerden".
Не е върху страница от сценарий, но Ейлем обича да ползва стихотворения.

Благодаря! Flowers Rose

# 100

Лека и спокойна!
Трейлър най-вероятно утре.

Скрит текст:

# 101
  • Пловдив

Днес да си пожелаем добро утро с Керем.
Другото си го чакаме.
Успешна неделя на всички.

# 102
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и приятен, неделен ден.

# 103
Добро утро и усмихната неделя!

Туба все повече ме печели, аз съм човек, който не може без музика, мисля, че и тя - Това е песента, с която ни събужда тази сутрин по музика на Чарли Чаплин -,"усмихни се , дори сърцето ти да е разбито" - нещо да ви говори 😉, да се сещате за някой

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 09:56 от araselia

# 104
"Усмихвай се, въпреки че те боли сърцето..."

Добро утро и усмихната неделя!

Общи условия

Активация на акаунт