Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 406

• 44 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро момичета.
Нов ден, нова седмица, нов месец. Нека са пълни с усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Довечера ще се редите на диванчето без мен, защото съм на работа, и от сега нямам търпение да дойде довечера и да се прибера, за да разбера какво се е случило.

Успешен ден на всички.

# 571
Здравейте, момичета! Може ли да се присъединя към вас в новото общо пътешествие на Енгин и Туба?!?! Току-що изгледах за n-ти път "Черни пари  и любов" и от моя голям  опит с дизитата на комшиите, смело мога да кажа, че такава физика, химия, биология, красота, харизма и професионализъм не съм виждала досега! Не мога да спра да ги гледам един до друг! И когато  видях, че Туба се присъединява към "Дъщерята на посланика", толкова много се зарадвах, че не мога да ви опиша! Защото си мечтаех да ги видя пак заедно, но не предполагах, че ще стане толкова скоро! Затова, ако позволите, бих искала да участвам в обсъждането на тези таланти и сериала!

# 572
Меги, привет 🤚Добре дошла от мен 👍

# 573
Добре дошла Меги. Надявам се да ти е приятно сред нас.

# 574
Нова снимка - Санджар с винено поло 😍

# 575

Това снимка извън кадър ли е или е официално пусната от Стар тв?

# 576

Това снимка извън кадър ли е или е официално пусната от Стар тв?

Официално от акаунта на сериала в туитър - не знам в кадър ли е 🙂

https://mobile.twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1356165613597716484

# 577

Любимият ми цвят! Heart Eyes Много добре му стои. Много са хубави двамцата, бе. Hug

Добре дошла, Меги! Flowers Cherry Blossom

# 578
Много благодаря за топлото посрещане!     Heart

# 579
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1356165613597716484

Подгрявка:

Очаквана снимка от Санджар Ефе и Мави.
Какво ще се случи между двамата?

Ама как я гледа Санджар...

Меги, привет и от мен.
Добре дошла и споделяй впечатления.

# 580
Здравейте момичета!

Да започнем месец февруари с календар от Санджар!

От Туба имаме кафе!

Довчера си чакаме новата история.Приятен ден момичета!

Сериалът с най -много целувки!

Лудата Меги ,добре дошла при нас.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 11:52 от mari52

# 581

Споделено и от Туба

# 582

Здравейте момичета Two Hearts
Добре дошла в нашата компания на Меги Two Hearts

Да си подредим деня, че довечера имаме "мероприятие"... Ще разследваме, ще спасяваме, ще се тревожим с Мелек, ще съпреживяваме с Елван... Интересни са ми и другите сюжетни линии - как ще продължи живота на Мюге и Рефика, какво ще се случи с посланика и Кахраман, а не на последно място Джейлян и Неждет /така хубаво му казва тя Неджо/.

А последната споделена официална снимка в акаунта на сериала е направо бомба-трепач.

# 583
Здравейте Flowers Cherry Blossom
Благодаря за всичко споделено! Flowers Sunflower
Да кажа и аз няколко думи за последния епизод и да сложа някакъв край в мислите си за Наре и Санджар, а и за Гедиз. Вече съм споделяла, че изпитвах неприязън към Санджар. Добър човек е, но егото му, собственическото му чувство и желанието му за контрол не можах да ги "преглътна". Останах с "горчив вкус" след последния епизод. Много се разочаровах от поведението на Санджар към Гедиз. Той отиде в болницата, когато разбра, че Гедиз не е тръгвал към Наре. Това не ми допада. А, ако Гедиз беше тръгнал към Наре, Санджар нямаше да благоволи да иде да го види в болницата. Той ли има право само да обича Наре? Може ли човек да командва и контролира чувствата си?! Санджар трябваше да приеме ситуацията такава, каквато е и да прости на Гедиз. Санджар искаше да му простят въпреки всичко, но той самия не даде прошка. Единственият грях на Гедиз беше, че се влюби в Наре, но предприе всички свои действия, когато видя, че Наре "гори" вследствие на поведението на Санджар и наивно се опитваше да "я спаси" от самата нея. И той сгреши, но Санджар така и не видя, че всичко тръгна от неговата упорита мнителност (трябваше ли да "пипне" и "бръкне" в раната на Наре, за да повярва в изнасилването), желание за саморазправа с Акън и чувство за собственост. С този развой на събитията, нито Наре, нито Гедиз ще имат шанс да бъдат щастливи...но Санджар ще има. Щеше ми се СЦ да бяха дали такава "вратичка" за мислене в посока и на Гедиз и Наре. НО, и в сериала се получава така, като и в реала понякога... втори шанс няма. Така се случи и в друг сериал, който следя - СЦ убиха един от ГГ, който спаси живота на няколко човека, но самият той беше погребан в земята. Всички други ще имат шанс да продължат да живеят и да бъдат щастливи, но не и той. Мъчно ми е както за него, така и за Гедиз, на когото симпатизирах. Но, и в двата случая продължавам да следя историите.
Санджар премина през катарзис, през сериозно емоционално изпитание, което пречиства и вярвам, че си е взел поуки. Вярвам, че ще го видя променен. Да видим, къде ще го отведе "новата глава" от живота му.
Приятен ден на всички и до довечера! Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 12:43 от dana78

# 584
Здравейте Flowers Cherry Blossom
Благодаря за всичко споделено! Flowers Sunflower
Да кажа и аз няколко думи за последния епизод и да сложа някакъв край в мислите си за Наре и Санджар, а и за Гедиз. Вече съм споделяла, че изпитвах неприязън към Санджар. Добър човек е, но егото му, собственическото му чувство и желанието му за контрол не можах да ги "преглътна". Останах с "горчив вкус" след последния епизод. Много се разочаровах от поведението на Санджар към Гедиз. Той отиде в болницата, когато разбра, че Гедиз не е тръгвал към Наре. Това не ми допада. А, ако Гедиз беше тръгнал към Наре, Санджар нямаше да благоволи да иде да го види в болницата. Той ли има право само да обича Наре? Може ли човек да командва и контролира чувствата си?! Санджар трябваше да приеме ситуацията такава, каквато е и да прости на Гедиз. Санджар искаше да му простят въпреки всичко, но той самия не даде прошка. Единственият грях на Гедиз беше, че се влюби в Наре, но предприе всички свои действия, когато видя, че Наре "гори" вследствие на поведението на Санджар и наивно се опитваше да "я спаси" от самата нея. И той сгреши, но Санджар така и не видя, че всичко тръгна от неговата упорита мнителност (трябваше ли да "пипне" и "бръкне" в раната на Наре, за да повярва в изнасилването), желание за саморазправа с Акън и чувство за собственост. С този развой на събитията, нито Наре, нито Гедиз ще имат шанс да бъдат щастливи...но Санджар ще има. Щеше ми се СЦ да бяха дали такава "вратичка" за мислене в посока и на Гедиз и Наре. НО, и в сериала се получава така, като и в реала понякога... втори шанс няма. Така се случи и в друг сериал, който следя - СЦ убиха един от ГГ, който спаси живота на няколко човека, но самият той беше погребан в земята. Всички други ще имат шанс да продължат да живеят и да бъдат щастливи, но не и той. Мъчно ми е както за него, така и за Гедиз, на когото симпатизирах. Но, и в двата случая продължавам да следя историите.
Санджар премина през катарзис, през сериозно емоционално изпитание, което пречиства и вярвам, че си е взел поуки. Вярвам, че ще го видя променен. Да видим, къде ще го отведе "новата глава" от живота му.
Приятен ден на всички и до довечера! Simple Smile

dana78, изцяло съм съгласна с твоето мнение. Hands Point Up

Общи условия

Активация на акаунт