От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 21

• 57 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Един отдоставчиците се опитва да даде някаква яснота занапред. Аз чакам пратка от тях личен багаж и се надявам да си я видя скоро.
http://www.dostavka-anglia.com/

Демек плащаме 3лв/кг и продължаваме нормално? Звучи супер

# 166
Тези бяха мега бавни и доста криминални (ако им знаете гаражчето в Пловдив..) още по нормално време, не биха ми били еталон за информация. При все, че и те нищо конкретно не казват.

# 167
  • Varna
Един отдоставчиците се опитва да даде някаква яснота занапред. Аз чакам пратка от тях личен багаж и се надявам да си я видя скоро.
http://www.dostavka-anglia.com/

Демек плащаме 3лв/кг и продължаваме нормално? Звучи супер

Ами те и ГГБГ бяха написали същото,че ще се занимават с митническата част ,като ще има леко вдигане на цените.Според мен въпросът е само да се вземе успешно първия курс от новата година 796 и вече нещата ще си тръгнат обичайно.

# 168
Хайде пак ДДС на килограм, ами ако успеят супер, обаче за мен да внасяш така товар е ъндърграунд.

# 169
  • София
Значи камионът вече се разтоварва? Моите пратки от 793 на GGBG са още със статус "На път". В страницата им няма никакъв ъпдейт.

При мен статусът е същия - пратка от курс 793 - "на път".
Минах днес през ggbg, казаха ми, че камиона си е още на митница, не знам какво са разтоварвали.

# 170
На мен току що пратката ми с личен багаж с 
http://www.dostavka-anglia.com/току що си промени статуса на ПРИСТИГНАЛА Champagne

# 171
А има ли в момента превозвач, който приема пратки в Англия?

# 172
А има ли в момента превозвач, който приема пратки в Англия?

И да обещае някой нещо, положението е не си ли вземеш пратката в ръце няма нищо сигурно, всеки ден си менят правилата превозвачите.

# 173
Казали са, че камионът още е задържан? Аз ходих, когато разбрах, че първият е тук, а втория е на митница. Тогава ми казаха, че пратката ми е във втория и не знаят кога ще има яснота. Преди няколко дни, отивайки за другата ми пратка от Испания, изненадващо ми връчиха и тази от #793 (без изобщо да са ми пращали имейл и без промяна в сайта). Съжалявам, ако съм ви подвела, но обяснението им беше, че разтоварват втория камион. Мога да приложа и скрийншот от профила със статуса на пратката. Получи се развален телефон... извинявам се още веднъж, но това ми се каза тогава.

# 174
Масово обаче е немския ebay продавачите не работят с PayPal а искат банков трансфер, по мои наблюдения.

Да има продавачи които искат плащане с банков трансфер, no повечето си ползват PayPal. Тези с банковия трансфер не са много по-проблемни. От началото на годината на 3-ма плащах с банков трансфер, включително и съвсем малки суми (10-15 евро) и няма проблеми, няма и такси от известно време при плащане в евро в Евросъюза СЕПА превода е с такса 1лв..

# 175
  • София
Аз не мога да смогна да следя всичко, защото съм ползвала само Габко, а вие говорите за други курсове и искам да попитам- някой поръчвал ли е в крайна сметка след НГ и от кого? И да го е получил, естествено.

# 176
Това за ДДС на килограм ми е много интересно как става.

# 177
  • гр. София
И на мъжа ми му казаха, че вторият камион е още във Франция, а другите 2 дето са след него - на плаца ( каквото а да значи ). 🤷‍♀️

# 178
  • Sofia
Като как си ги представяте тези камиони дето седат на плаца...на митници и т.н.?!Това знаете ли какви загуби са за един превозвач да му седи камиона на едно място.Кой знае къде ви седят пратките и ви гъбаркат като както си искат:)
Що някой дето чака пратки от тези на "митницата" не се разходи да види този камион с очите си.
Кой покрива загубите ?Личните пратки от 2лв на кило,ли?

# 179
Като как си ги представяте тези камиони дето седат на плаца...на митници и т.н.?!Това знаете ли какви загуби са за един превозвач да му седи камиона на едно място.Кой знае къде ви седят пратките и ви гъбаркат като както си искат:)
Що някой дето чака пратки от тези на "митницата" не се разходи да види този камион с очите си.
Кой покрива загубите ?Личните пратки от 2лв на кило,ли?
За мен това също е много смехотворно...
Както и в момента си мисля, че няма фирма, която може и знае как точно ще продължи да извършва тази дейност.
Тези звезди “доставка от Англия” не мисля че ще могат да прелитат или да нямат спънки при митническото освобождаване, както всички останали . Не ми се стори много адекватно и логично изявлението им 🤦♀

Общи условия

Активация на акаунт