212 супергероини в локдаун. НЕМСКАТА тема

• 24 597
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Намерили са британската мутация в детска градина някъде наоколо, затова при нас училищата остават затворени, Мони.

Срочните оценки са готови и опаковани заедно с невърнати класни.  Умуват да ни ги пратят по пощата или да си ги вземем сами.

# 256
При нас заявиха, че свидетелствата ще бъдат раздадени на децата като се върнат в училище. Който му трябва спешно, пращат по пощата. Оценките бяха качени в Lanis.

# 257
Управниците на BW вече много ме дразнят. Държат до последно да ни държат в неведение и уж все ще отварят училищата, а накрая все в последния момент нещо става. Днес 30 минути преди пресконференцията получили новината, че в ясла във Фрайбург били засекли новия (или друг нов... изгубих им дирята) щам и хайде веднага си промениха намеренията. Да се смееш ли, да плачеш ли...

А, Mößbauer-Effekt го е написала вече.

# 258
  • Берлин
Папурче,
Опитай се да изкажеш такова мнение в темата за дистанционното обучение и ще те изядат с парцалите.
Ха-ха. Аз лесно не се давам Simple Smile

# 259
  • в сърцето на един мъж...
Гледам на моите сега им увеличиха натовареността. Обаче пак не мога да схвана принципа - в едни дни е до 3-4 часа, в други е до 11 и са готови. Натоварването е различно и изобщо странно Sad
Оф, с тия мутации вече ми писна. Ако може да пускат ваксините за градините и да ни олекне малко с всичкото натоварване Sad Искам да се ваксинирам и да си върна горе долу живота

# 260
Синьо голяма засечка става с ваксината . Не смеят по мое мнение.
Както каза сина ми “ Това е за ида на фризьор преди училището. Може пък да е право детето. Гея фризьор казах Yum

# 261
Geia,
Моят син в понеделник има английски, география, математика, немски по 1 час и етика 2 часа. А в петък 2 часа спорт, 2 часа рисуване и 2 часа математика. Красота направо. Сега втория срок му сменят програмата, да видим, как ще е.

# 262
  • Немция
Дени, по план при нас 15 и 16 февруари са почивни за учениците заради карнавала. Ако ги спазят, ще тръгнат чак на 17ти на училище.
Ако не изскочи някоя британска мутация отнякъде.

Моите деца ще получат лично свидетелствата си в петък.
Класът на големия е разделен на 3 групи. Отиват за 10 минути, вземат си документа и си тръгват.
Малкият ще получи първо свидетелство с оценки и е много нетърпелив вече.
Ще ги дават на входната врата на училището.

# 263
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
И при нас лично, 15мин на дете.

Бела, каква засечка става? Че не доставят ли или друго имаш предвид?

Бибит, малък Бибитко какво учи по мате сега?

# 264
Аз както успявам да го разбера и си го обяснявам според новините и предаванията 
Имаш население от 7  милиарда, има нужда от по 2 дози за човек 2 фирми започват да произвеждат ваксини и политиците казват @ние поръчахме@. И до там . Кой седна да пресметне тези фирми имат ли производствена мощност да изпълнят световните поръчки в планираното от политиците време  , което са обещали на хората? Иначе щяха да се разтичат за да осигурят капацитети. Нали са политици. Сега започват да се договарят фармацевтичните компании в Европа една с друга за производство и политиката започва да посредничи. 
Аз така го схванах целия проблем .
Но ако наистина се договарят френски и немски фирми да сътрудничат, както и да произвеждат руската ваксина в Германия , мисля ще тръгнат нещата. Чакат да тръгнат , после вичко ще е наред. Така ми сля и аз.

# 265
  • Варна
С тази разлика, че не са само две ваксините. Китайците и руснаците си имат собствено производство Simple Smile Сърбите в момента се ваксинират с китайските. За Израел, които са доста напред във ваксинацията, не знам какъв препарат използват.
Но е факт, че ваксините не стигат за всички и това е разбираемо.

# 266
Жабо, аз си купих комплект ножици, ако искаш да ти пратя линк от амазон Simple Smile
Дени, моите уж по старата програма учат, обаче явно според учителите правят конференции и от там различната натовареност

# 267
ТГея ти на жабата по-добре линк за хидратиращ лосион прати Stuck Out Tongue Closed Eyes  За да е по-хубава. Тя и без това не е рошава. А от къде ми се извъди такова ангорско жабе не знам . Че и с пони и с претенции за фризьор. Потрес.

dalivali да. Китайците с тяхната се ваксинират мисля унгарците, руснаците имат те си се ваксинират с нея и сърбите, сега доколкото разбрах руснаците искат да пуснат втора ваксина, и индийците имат. Само немските политици не са поръчали от тези. Или съм проспала нещо. Те са поръчали от тези, от които и американците и британците и израелците ... но европейците не директно а с някакво разпределение от WHO. Доколкото разбрах нещо такова е станало.
Сега във Франкфурт подготвят да произвежда, още на 2 места май Байер и кой още беше не помня и френската Санофи ще произвежда. Отделно правят преговори с руснаците за производство на тяхната , но там не разбрах кога и къде.

Горе-долу това научих за ваксините.

# 268
За съжаление такива неща си купувам само от България, от едно единствено място. Не знам обаче имат ли линк за он  лайн. Брех, имали ето тук

# 269
  • Немция
Ася, по математика са на тема "пари" в момента. Но от типа на 22,55 + 2,95. Тоест и с центове, не само с евро. На Бибитко са му досадни, но това е положението, драги. Wink

Четох за Санофи, че се готви да произвежда ваксини на Бионтех в завода им във Франкфурт, но се налагало преустройство и производството им да го чакаме към лятото...
Сърбите се боцкат и с руската ваксина, но те са нагъсто с руснаците.

Общи условия

Активация на акаунт