212 супергероини в локдаун. НЕМСКАТА тема

• 24 323
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Аз не съм ходила да се оплаквам, но мисля че е нещо като подкрепа на потребителите. Т.е. оплакваш им се от стока или продавач. Доколкото знам.

# 286
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бела, от сушата отслабват съпротивителните механизми на дърветата и вредителите ги нападат и унищожават. Комплексно е.

Артемис, това е като защита на потребителя, но някои услуги са платени.

Рейна, във 2кл не са смятали до 1000, сега в 3кл започнаха.

Никой не сподели: вярно ли в 5кл започвали от нулата английски?

# 287
Ася от нулата , айде 0,5, започват децата и родителите , които нямат друг опит с английския освен грундшуле. Учителката по английски в 5 ти клас изобщо не почва от 0 лата.

# 288
  • в сърцето на един мъж...
Асе, не е от а,в, с, но като цяло от началото. Идеята е, понеже децата идват от различни училища, да уравнят нивото им и да са сравнително на една степен на овладяване.

# 289
  • Germany
Ася, не, не започват от нулата.  Доста интензивно го учат и ако детето има известна предварителна подготовка ще се чувства по спокойно. Моите наблюдения са, че правописа най ги мъчи.

# 290

Никой не сподели: вярно ли в 5кл започвали от нулата английски?

По мои наблюдения, там си и остават с изключително малко изключения.

# 291
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Благодаря. Повторението е мъчение за детето 😒
Днес ми мрънкаше, че задачите били като във 2кл, само с една нула отзад. 😆

По немски мрънка, но не толкова. Макар да не обича да пише, поне това е по-креативна дейност от 1стр еднотипни задачи.

# 292
Да видях какво е ,ще им се обадим утре да видим какво ще кажат.
А за застраховка към адвокат също ще се радвам да ми помогнете в избора или насочите.

# 293
Зависи за какво ви трябва адвокат. За писма ли или за дело?
Застраховките , които поемат започнали случаи имат по-големи вноски и лично участие. Доколкото знам.

# 294
  • Немция
Моят шестокласник има от 5ти клас по 4 часа английски седмично.
В началото се повтарят някои основни думи от Грундшулето, после надграждат.
Обемът на новите думи не е хич малък, не може да се сравнява с Грундшулето.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 23:45 от Бибит

# 295
За правните застраховки често трябва да са направени 6 месеца по- рано, за да се ползват. Да се препоръча застраховка и адвокат са две много различни неща. Аз лично не бих се наела да препоръчвам, само защото аз съм доволна.

За връщане на пари, пробвайте с разговор по телефон. На мен постоянно ми се случва и винаги след телефонен разговор се оправят нещата. Последно от Амазон 40 дни ми бавиха парите, но се оказа, че пратката която им върнах с DPD, изобщо не е стигнала до тях. Върнаха ми парите въпреки това. Зависи и от продавача де.
По-лесен вариант от адвокат е жалба в полицията. Той би направил същото, няма друго какво.

# 296
Точно в този момент не знам дали ще се стигне до адвокат ,ще видим какво ще ни кажат утре от тази орг.защита на потребителя.
В какъв смисъл адвокат да писма или дело?
Представям си го аз ...без да съм запозната ,правиш застраховка към някой и когато ти се наложи поема случаят ,и според вида застр.ще поем различни услуги.
Soft
Проведохме и разговор и много имейли  ,но не ...те са си просто мушенници ,даже блокираха обажданията от номера на мъжът ма и им звънях ме от мой тел.
Изобщо не става въпрос за продавач като Амазон.
Първо и аз си помислих да се обърнем към полицията ,но предположих че ще ни прехвърлят към адвокат и да се оправяме ,не знам дали се занимавах с такива неща.

# 297
Пробвайте първо с полицията. Няма причина да ви прехвърлят на адвокат, ако лично можете да разкажете какво е станало и да представите доказателства.

# 298
Asyalein може пък и в 3кл да почнаха да смятат до 1000. Покрай раждането и корона, които съвпаднаха горе долу, вече всичко ми се слива. Недоспиването си казва думата.
Не са ли задължени работодателите да предоставят маски? Моят мъж получава всеки ден нова ффп2. Уж не миришели.

# 299
  • Немция
Рейна, моите ффп2 не миришат. Имат СЕ сертификат.

Общи условия

Активация на акаунт