212 супергероини в локдаун. НЕМСКАТА тема

• 24 264
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Рейна, днес купих тетрадки от пощенския клон. В Кауфланд също има щанд с такива неща, даже и няколко вида писалки, но нямаше линеатура за 3кл

# 436
  • Немция
Бях много неприятно изненадана в Мюлер са заградили всичко което не е козметика и храна. Търсих тетрадки, че нашите са изписани. И моливи ни трябват, и писалка.
Къо
Рейна, и при нас е така.

В РЕВЕ също има основни видове тетрадки, писалки, моливи...
Купих тетрадки от там на малкия преди 2 седмици.

# 437
  • Germany
В Амазон също има тетрадки.

# 438
Странно,при нас целия Müller си е отворен...

# 439
И при нас.

# 440
И при нас също, а тетрадки пуснаха миналата седмица дори в Алди. Е, може да няма определен вид, напр. за 1-2 клас, но подобни наистина има при нас в Реве и Реал.

# 441
тетрадки няма ли в buecher.de
не е амазон и няма долна граница на безплатната поръчка.
аз книги и пр. взимам от там . тетрадки предполагам че също има. може да се провери

# 442
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
На мен ми трябваше една тетрадка, абсурд е да поръчвам. Днес грееше слънце и се разходихме.

Вече и аз съм с корона прическа. Много дълга стана и клъцнах 10см.
Отпред не я докарах много симетрична, че съм на пластове, но колкото толкова.

# 443
сетих се за семейство Флинтстоун , където една супер готина птица им правеше прическите докато си седяха и си приказваха. Нещо с дълга човка .
Аз не съм доволна на колкото - толкова. Предпочитам поне като на Уилма!
И ние се разходихме

# 444
Бела разсмя ме. Аз пък си имам раста кичур, заплете се и не мога да го отплета, нямам търпение да отворят фризьорите.
На мен ми трябват две тетрадки и няма смисъл да поръчвам. По мате намерихме в Коди, по немски няма да има. В Мюлер така им наредили от общината, не че не попитах защо не се просегне жената да ми подаде две тетрадки Simple Smile
Нали обсъждат поетапно отваряне на магазините.

# 445
не се надявам. тъкмо са открили някакъв нов тиролски мутант , собствено тиролско производство и сега искали да го поразучат. поне според новините.
пък и ако сложат изискване за тест за посещени ена фризьор и няма да го плащам това.
днес получихме изравнителната за водата за хоум скулинг и хоум офис и т.н. годината и сега се чудя да пера ли изобщо докато не приключат с глупостите ? и също чакам сметката за тока ... тогава може би ще съм по-мотивирана да не пера и да слагам децата да учат като Паисий. И без това имам толкова много насъбрани свещи за всякакви поводи.

# 446
И ние тъкмо получихме изравнителната за тока- миналата година ни връщаха пари,а тази имаме да доплащаме! Stuck Out Tongue Winking Eye То беше ясно- по цял ден вкъщи ,все нещо се готви,пере...

# 447
  • в сърцето на един мъж...
Абе ще дойдете всички на моята с допълнителните пари Simple Smile

# 448
  • München, Deutschland
Нашите разходи са значително по-ниски от миналата година, правих сметки онзи ден, именно заради хоум офиса, локдауните и пр.

Е, изравнителни не са дошли, но те никога не са особена разлика при нас, вноските се напасват ежегодно и доплащанията, когато е имало, са минимални за цяла година.

# 449
Абе ще дойдете всички на моята с допълнителните пари Simple Smile
от къде ги взимаш? да не си се докопала до принтера на Лагард-ката и да го ползваш почасово? Може ли и аз. Много ще съм ви добро другарче. Обещавам!

Общи условия

Активация на акаунт