212 супергероини в локдаун. НЕМСКАТА тема

• 24 263
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
И ние доплащамхме и за ток, и за вода. Но не го отдавам на хоум офиса.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 00:52 от Анонимен

# 451
  • в сърцето на един мъж...
Абе ще дойдете всички на моята с допълнителните пари Simple Smile
от къде ги взимаш? да не си се докопала до принтера на Лагард-ката и да го ползваш почасово? Може ли и аз. Много ще съм ви добро другарче. Обещавам!

За разходи душа, за разходи Simple Smile Още нямам принтер за бонуси Simple Smile

# 452
В тези няма да се включа доброволно. При принтер за бонуси веднага се включвам . Свиркайте ако намерите такъв.  Yum

# 453
Аз пък сънувах, че всичко е приключило и се возя в претъпкан трамвай. 😂 Чуваха се коментари като “И за какво ни беше целият този цирк?!”. Оммм... аз не полудявам!

Мотивацията ми да ставам сутрин става все по-малка. Харесва ми да спя и да сънувам. Май изпуснах момента за зимен сън, обаче. 🙃

Трябват ми картончета за учене на думи. Такова чудо дали има в Мюлер?

# 454
Има в Мюлер. И в Реал имаше сякаш.
Ненавиждам го тоя Реал, откакто сме в локдаун се налага да го посещавам.

Хубавото е, че иде пролетта, градината се размърда, ние също. Вчера си сложих първите разсади, зарязах лозичките, набелязах кои дървета ще орежем , днес ако не вали ги почвам.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:29 от Mößbauer-Effekt

# 455
  • Germany
Синьо 😆 Преди няколко дни се возих в претъпкан трамвай и без да е приключило всичко 😉

# 456
PeaPink, при нас ги гледам все полупразни минават... Simple Smile Не трябва ли и там да се спазва дистанция? Rolling Eyes

Mößbauer-Effekt, може ли да дойда да полагам доброволен безвъзмезден труд във вашата градина? Simple Smile

Вчера беше слънчево и даже ходих на разходка да гледам изгрева преди да седна да работя, но днес пак е ужасно мрачно и едвам се надигнах от леглото. Вкъщи е тъмница, а не е като да нямаме прозорци.

Значи ще трябва до Мюлер да се ходи. Хайлайтът на седмицата ми е влизането в хранителен магазин. Laughing Сега ще има разнообразие и шопинг в Мюлер.

# 457
  • München, Deutschland
Синьо, смях, не смях, ама и аз се радвам, че имам да напазарувам днес, ако ще и с удоволствие да си стоя иначе вкъщи.

Бтв, сутринта четох, че в Бг 42% от новите положителни тестове били с британския щам, а Токуда отново нямала места. Както бях започнали да намаляват бройките, така са се утроили в последните 3 дни. Тъкмо исках да си планирам пътуване по немския Великден, че трябва да мина през лекар... No Mouth

# 458
  • Germany
Абе трябва си дистанция в трамваите, но заваля дъжд, духа, гадно време и всички юруш на трамвайчето. Бяхме си доста близки.
Chrissy, ходя малко по лекари в момента в Мюнхен и е много лежерно. Няма хора никъде, обръщат ти внимание, свободни часове бързичко. Личният ми вика, не боледуват тези хора 😉 ( нещо си направих на кръста по време на спорт.Не правете като мен, лежете си на диванчето.)

# 459
Хайлайтът на седмицата ми е влизането в хранителен магазин. Laughing Сега ще има разнообразие и шопинг в Мюлер.

Аз пък открих, че в съседното село има бекерай и вчера ходих пеш до там за хляб, който не ни трябваше. 😆 До хранителните стоки ходя гримирана и с червило под маската.

Ще умра от скука, а от друга страна какъв трудов ентусиазъм ме е налегнал, не мога да се спра просто. 🤫

За пътуване до България и докъдето  и да било си мисля вече, че е възможно и лятото да ни се размине.

# 460
Мен пък абсолютно никакъв ентусиазъм не ме е налегнал. В градината си имам кокичетата и игликите от миналата година, гледам розите и хортензиите са презимували и са добре, не ми цъфнаха кукуряците, интересно. само листа.
Но не ми се занимава нито да режа, нито да садя, нито да правя каквото и да било. Искам на разходка в зоопарка , искам на басеин, искам на кафе. Пицна ми.
Мутанти в България . Аман от новини.
Вчера по радиото казаха, че някаква американска фирма се занимавала да събира снимки из нета, свободно публикувани . Събрала милиарди снимки на хора и направила голяма база данни. Сега я предлагала за продан , за софтуер за разпознаване на физиономии . Това е за да следят и за разследвания. Честито.
Най-интересното е , че получихме лично адресирано до нас писмо-реклама от метро , за промоция на някаква фирмена карта при тях. От къде метро ни имат данните и адреса?! Никога не сме стъпвали в Метро в Германия.
И от къде ни имат адреса и имената?

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 10:51 от bella_ciao

# 461
Всеки път, когато си слагам червило преди работа се питам - защо? Така и така, всичко отива на маската. Laughing
Ама просто така съм свикнала.

# 462
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
От къде метро ни имат данните и адреса?! Никога не сме стъпвали в Метро в Германия.
И от къде ни имат адреса и имената?

Ами аз писах по-напред: по всяка вероятност ги нямат, това е услуга на пощата. Метро плаща да кажем един цял квартал да получи персонализирана реклама и пощата разпраща.
Ние получихме от scoyo и си беше написано отдолу, че scoyo ни няма адреса, защото и аз това се зачудих.

При нас пак вали!!!

# 463
  • Немция
Вие чакате пролетта, а ние чакаме зимата да дойде с пълна прелест.Grinning
От неделя дават сериозна зима поне в Северна и Централна Германия. Децата тръпнат в очакване на снега.

# 464
Бибит  сега като замръзна шлеперите в препълнените реки ще бъде много интересно за снимки.
Най-тъжното е , че с това затопляне започнаха да идват щъркелите. Онзи ден бяхме на еднa Storchenwiese  с езерце пточе и подобни, но на която са направени доста стоянки за щъркелови гнезда и някои са с готови гнезда, Ами имаше в 3 гнезда щъркели, в едното вече бяха двойка. Как ще им се отрази такава зима не знам. А и много чапли има вече ... патиците толкова не ги мисля, но щъркелите и чаплите и рибарчетата какво ще ядат като замръзнат езерцата.

asyalein това не са данни от пощата. Пощата няма тези данни , които са споменати в писмото. Тези данни ги има само в две организации и двете са държавни. Ако продават данни е голяма гадост.
При нас спря да вали. Аз съм напазарувала и нямам никакво желание да влизам в какъвто и да е магазин. Даже вчера не ми се ходише на вохенмаркт. Изобщо не ми се пазарува вече храна. Така ми писна. И тетрадки също. Искам да се разходя на зоопарк и искам на театър.

Общи условия

Активация на акаунт