КАУФЛАНД - тема 47

• 71 579
  • 750
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Слънчеви

# 271
  • Бургас
Тенджерите под налягане дето са намалени в момента ок ли са?
Преди ги гледах и ми се сториха слабички  по отношение на дръжки, клапа и др.
Моето семейство сме ценители на тенджерите под налягане, но купуваме винаги от тези, които са с винт на капака, а не с дръжка. Те са по-стабилни. Това, което им се "разваля" е да изгубя клапана.

# 272
Тенджерите под налягане дето са намалени в момента ок ли са?
Преди ги гледах и ми се сториха слабички  по отношение на дръжки, клапа и др.
Моето семейство сме ценители на тенджерите под налягане, но купуваме винаги от тези, които са с винт на капака, а не с дръжка. Те са по-стабилни. Това, което им се "разваля" е да изгубя клапана.
А гуменото уплътнение как да не се разваля? Сплавта може и да е вечна, ама гумата не е, а като се скапе и започне да изпуска пара изпод капака си е баш развалена. Не че не се намира ново, ама бая навит трябва да си го набавиш...

# 273
  • sofia
Ползвам подобна тенджера под налягане, пак някаква "куча марка" купувана от Метро за аналогична сума. Вече трета година я експлоатирам без никакви забележки. Моята е с метални дръжки.
Тя ми е втората, която купувам за 20 години. Първата ми е с по-малък обем и за това взех тази, иначе нищо й няма.
Та не знам на другите колко често им се налага да купуват тенджери под налягане.

# 274
При разглеждане на такава тенджера в Метро, едва успяхме да я отворим (аз с пилешки сили, но и много силен човек), защото уплътнението беше залепнало и с нарушена цялост, ронеше се вече. В Кауфланд имам подобен опит, лошо уплътнение. Много внимателно ги оглеждайте!

# 275
# 276
  • Пловдив
Някой да има тенджерите Брио? Загледах касеролата...

# 277
  • София
Дюнер кебапът в постоянния асортимент ли е? За пръв път го виждам. Дали става?
Скрит текст:
А, този шкаф пускали ли са го преди? Не пише вътре има ли рафт/чета.
Скрит текст:

# 278
Харесах си дробчета, тенджери, лимони, сладки картофи и кленов сироп за другата седмица.
Вчера вечер беше лудница, но все пак успях да си взема всичко по списъка, плюс един намален термо клин за шест лева. Аз - доволна.

# 279
Тъкмо се зарадвах на свинския врат в брошурата, която пуснахте сутринта и сега разглеждам хартиената, при нас ще е свинско каре.

# 280
Тоя свински врат не ли го хвали. Оная на витрината ми сложи най- мазното парче със съсирена кръв по него. Казах ѝ, че не ми харесва, резба съсирека и ми го връчи. Писах оплакване заради отношението ѝ , толкова.

# 281
Пийкок, казвай им кое парче да ти слагат. Така правя когато ми се занимава...
Харесах дробчетата, доматен сос...и май нищо друго съществено.

# 282

Моля, не слагайте директни линкове към вашия филиал, защото стават обърквания.

# 283
  • СОФИЯ
Днес намерих филе от сом, има го в настоящата брошура. Много съм доволна и не очаквах. Обикновено се изчерпва много преди събота и не зареждат отново.

# 284
Като няма да имаме св. врат преди малко ходих и се заредих със св. плешка, беше намалена на 4,99, но си беше ок като качество.

Общи условия

Активация на акаунт