КАУФЛАНД - тема 47

• 71 520
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Авокадото не беше ли по 3.99 на промоция?
 ...
Авокадото беше на такава цена много отдавна, май година мина.

Година не, от есента е така, но се надявах да е временно.
Явно не.

Бг-леля, оказа се, че съм купила един буркан от краставичките Тат.
Ами много ми харесаха на мен, маринатата е леко блудкава, сладникава, но не и като блато, както я описа ти.

# 421
Аз ще пропусна авокадото. Преди две седмици вземах от Лидл, 5,79 на редовна цена, много хубаво и вкусно. С кауфландското авокадо е на късмет - веднъж узява добре, веднъж стои три седмици като камък и после отведнъж става кафяво отвътре.

Поправям се, днес авокадото в Лидл беше на цена 6,49.

В Кауфланд по традиция пак беше лудница. Пропуснах ябълките, много дребни и зелени ми се видяха, но пък си взех окастрен завяхващ праз по 1 лв. връзката. Тази година празът е ужасно скъп.

# 422
Бг-леля, оказа се, че съм купила един буркан от краставичките Тат.
Ами много ми харесаха на мен, маринатата е леко блудкава, сладникава, но не и като блато, както я описа ти.
Аз също ги харесах като цяло, но този аромат ми се заби в носа. Направо детска травма имам. хах

# 423
Авокадото много го вдигнаха. Купувам по 3-4 лв бройката. Не, че не може без него, ама се разглезихме.
Ще дебна за 6 лв мрежа.

# 424
  • Варна/Благоевград
По принцип не купувах месо от там много години, но откакто се преместихме К ми е най близкия магазин и най удобен . Купих няколко пъти свинско , беше много вкусно . Последния месец обаче 3 пъти купувам , два от витрината и веднъж в кутия от охладените в хладилните витрини ...Еми отврат е , на мен ми хрупа, като го дъвча, мъжът ми пък каза, че било от мъжки прасета ....аз не ги разбирам ... Някой да в забелязал същото или съм изтеглила късата клечка ....🤔

# 425
  • оттам, откъдето започва България
У дома основно свинско каре купуваме и досега нямам забележки.

# 426
Прахосмукачката за кола заслужава ли си, или да чакам лидълска?

# 427
Според вас каква е вероятността тези слушалки да се изкупят още утре ?
Скрит текст:
Да тичам ли през глава, че майка ги иска или по- яваш , яваш?

# 428
Честно да ти кажа, аз като искам нещо - тичам. Тичам, ама като не го заредят от понеделник до края на седмицата, ситуацията е: тичай си, не ми пречиш. Smile
Много пъти (за съжаление) и от тичане файда няма, но поне още от първия ден ще знаеш дали са ги заредили.
Кажат ли ти, че са свършили, значи въобще не са зареждали, или пък бройките са малко и са прибрани за свои хора.

# 429
...или пък бройките са малко и са прибрани за свои хора.
Човек вече трябва да завърти флирт с някой касиер, за да може да си купи едни слушалки или гащи... егати. Joy

Нормално ли е по това време в неделя етикетите с промоционални цени да са сменени с редовни вече? Иначе си излезе на промо цена артикулът, но етикетът си беше сменен с черен редовен.

# 430
Да, бързат да отметнат част от работата и затова нито  промоционалните стоки за тази седмица са на местата за промоции, нито цените им са промоционални.

Хапнах и мисля да отида да видя как се движат нещата в Кауфланд. Simple Smile

ПП Ходих, взех каквото ми трябваше и не губих повече време. А хора и сега пристигат, сякаш магазинът тепърва отваря.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 19:29 от D&A

# 431
Здравейте, харесах си тенджерите. Ако някой утре ходи и сети да ги погледне, и сподели мнение, ще съм му много благодарна.
Трябва ми малка тенджера (около 1-1.5 л), ама те са на цени колкото голяма. Интересува ме дали са много леки.

# 432
Какво ще кажете за намаленото сирене LK в черната цилиндрична кутия, дали е хубаво?

# 433
Къде стои кокосовото мляко в консерви? Ходих днес за намаленото и не го открих... Thinking Естествено, вече го нямаше на промоционалното му място, едни стоки се редяха за утре... Confused Накрая ми писна...
И да попитам за лаковете Флормар, комплект от колко бройки беше и на каква цена? Погледнах ги днес отдалече, но имаше хора и не ми се чакаше...
Да добавя и, че сканиращите им устройства не сканираха нищо- изписваха или някакви незнайни букви и знаци, или Сканиране...Изчакване...до безкрай... Bowtie
Взех няколко консерви риба (шайби скумрия) в подлютен доматен сос- с 2 вида етикет беше....на 1 лев ми таксуваха и двете. Сосът бих казала, че почти не е подлютен (сравнявам с други марки), иначе за тази цена са ок.

# 434
Обърках магазините Simple Smile Дадох грешна информация

Общи условия

Активация на акаунт